Nokia Beni Aradı 5800 Güncelleme Gelmeyecegini Söyledi..!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mangdaşire

mangdaşire

Üye
beklemiyormusun hadi ordan içten içe nasıl küfür saydırdıgın anlasılıyor :D gözün güncellemelerde veya maxicepte cıkmıstır falan filan die :D:aha::aha:

e sen küfür etmiyor musun nokia ya? :D ben her sabah bakıyorum çıkmazsa bi küfür edip devam ediyorum :D:ehe

PureFood

PureFood

Üye
Yav Nokia CallCenter'dakiler çok garipler doğru dürüst billgi falan da vermiyolar ne iş ya harbi müşteri memnuniyeti sıfır. Birine der güncelleme düşünmyoruz birine der güncelleme ilerde gelicek, benim konuştuğum Murat beydi valla çok tav oldum yeter ya CFW işine giricem çok az kaldı nasılsa herşey var içinde tarayıcı 7,3, smileyler de var :D telefonda hızlancak valla az uğraşıp CFW attım mı tamam resimli anlatımda buldum oh mis (h)

astroerol

astroerol

Üye
    Konu Sahibi

e sen küfür etmiyor musun nokia ya? :D ben her sabah bakıyorum çıkmazsa bi küfür edip devam ediyorum :D:ehe

keske küfür etmekle kalsam Hatim iniyorum resmen hergün :D Ya güncelleme cıkmadı ben telefona küstüm sanki sucu var :D birgün duvara vurcam ohhhhhhh diyecegim olacak bitecek :D :vur :aha::aha::aha::aha:
Seninkide Her umut Yeni bir Başlangıc Gibi Olmus ama :D

PureFood

PureFood

Üye
hala çıkmadı heralde :hmmm

Valla Nokiayla komşu oldu bütün 5800'cılar bugün e posta atıcam, diğer arkadaşlarıma güncelleme gelicek dendiğini söylücem, ancak bana güncelleme olmayacağı söylendi dicem :D O murat bey denen adam çıkmaz inşallah tav oldum yine bak :nono:

astroerol

astroerol

Üye
    Konu Sahibi
Yav Nokia CallCenter'dakiler çok garipler doğru dürüst billgi falan da vermiyolar ne iş ya harbi müşteri memnuniyeti sıfır. Birine der güncelleme düşünmyoruz birine der güncelleme ilerde gelicek, benim konuştuğum Murat beydi valla çok tav oldum yeter ya CFW işine giricem çok az kaldı nasılsa herşey var içinde tarayıcı 7,3, smileyler de var :D telefonda hızlancak valla az uğraşıp CFW attım mı tamam resimli anlatımda buldum oh mis (h)

En güzeli kur c6 cfw sonrada :D bir mühdet güncelleme gelmiş gibi sevin sonra sıkılana kadarda zaten sadece performans güncellemesi gelir :ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe

PureFood

PureFood

Üye
keske küfür etmekle kalsam Hatim iniyorum resmen hergün :D Ya güncelleme cıkmadı ben telefona küstüm sanki sucu var :D birgün duvara vurcam ohhhhhhh diyecegim olacak bitecek :D :vur :aha::aha::aha::aha:
Seninkide Her umut Yeni bir Başlangıc Gibi Olmus ama :D

Yok la telefona bişey yapma işini görüyor bari CFW yükle çatır çatır kullan. :naughty:

----------Eklendi @ 14:01:50 ---------- Yazıldı @ 14:01:00 ----------

En güzeli kur c6 cfw sonrada :D bir mühdet güncelleme gelmiş gibi sevin sonra sıkılana kadarda zaten sadece performans güncellemesi gelir :ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe

Kurcam artık buldum bir tane hoşuma gitti ama şu flash başlarken içime korku girer olmazsa diye kokuyorum :hmmm

astroerol

astroerol

Üye
    Konu Sahibi

Yok la telefona bişey yapma işini görüyor bari CFW yükle çatır çatır kullan. :naughty:

Kurcam artık buldum bir tane hoşuma gitti ama şu flash başlarken içime korku girer olmazsa diye kokuyorum :hmmm

Valla ben kotukoylunun bir cfw sini kullanıyorum ama ne olursa olsun hepsinde hata var bir şekilde eger güncelleme gelirse geri döner atarım zaten egerki gelirse ve iyi bişe olursa ona gececegim ve bir mühdet sonra zaten iphone 4 geliyor bu lanet telefonuda abim alcak :aha::aha::aha::aha: o zaman bir ohhhhhhhh cekecegim işte

mangdaşire

mangdaşire

Üye

bence cfw atarken korkma,cfw atmadan önce verecegi hatalardan kork :D ben kaç kere cfw degiştirdim ama bana hep arkadaşım attı.aslında o bu tarz şeylerden hiç anlamaz ama nasıl olduysa o attı.ben bunu bayagı bi araştırmıştım,ilk önce pc suite,orjinal fw birde jaf yükledim olmadı,bizim arkadaşta öyle denedi olmadı.sonra bizim arkadaş gitmiş telefonun yanında verilen cdyi takmış ne varsa kurmuş,dogal olarak bütün driverler yüklendigi için o şekilde atmış.birde bir keresinde şarj çubugu 2 çubuk doluyken flaşlamış ama telefon göçmemiş.yani kısaca flaş atmadan önce şarjın ful olsun,driver hatası vermesin yeter :D

• Beğen
Tepkiler: PureFood
astroerol

astroerol

Üye
    Konu Sahibi

bence cfw atarken korkma,cfw atmadan önce verecegi hatalardan kork :D ben kaç kere cfw degiştirdim ama bana hep arkadaşım attı.aslında o bu tarz şeylerden hiç anlamaz ama nasıl olduysa o attı.ben bunu bayagı bi araştırmıştım,ilk önce pc suite,orjinal fw birde jaf yükledim olmadı,bizim arkadaşta öyle denedi olmadı.sonra bizim arkadaş gitmiş telefonun yanında verilen cdyi takmış ne varsa kurmuş,dogal olarak bütün driverler yüklendigi için o şekilde atmış.birde bir keresinde şarj çubugu 2 çubuk doluyken flaşlamış ama telefon göçmemiş.yani kısaca flaş atmadan önce şarjın ful olsun,driver hatası vermesin yeter :D

Bu zamana kadar böyle hatalar olmadı :D ama ben ovi suite yi yüklüyorum sonrada nokia suiti yüklüyorum hiç bir sorun cıkmıyor ikiside ayrı ayrı drierleri kuruyor :D ama cfw atıyorum bug oluyo bir yere girmiyo bişe oluyo sinir oluyorum :D degişiyorum :D:D :yuru:yuru:yuru

PureFood

PureFood

Üye
Valla ben kotukoylunun bir cfw sini kullanıyorum ama ne olursa olsun hepsinde hata var bir şekilde eger güncelleme gelirse geri döner atarım zaten egerki gelirse ve iyi bişe olursa ona gececegim ve bir mühdet sonra zaten iphone 4 geliyor bu lanet telefonuda abim alcak :aha::aha::aha::aha: o zaman bir ohhhhhhhh cekecegim işte

Hepsinde hata mı var... Olsun artık onlarıda görmezden görmek lazım baya uğraşıyorlar...

----------Eklendi @ 14:31:15 ---------- Yazıldı @ 14:29:14 ----------

Yok yok bende bütün herşey yüklü :D Bigün şansımı denicem telefon elimde kalır diye korkum var ama risk olmadan da olmaz tabiki.
Bi jaf yüklüycem tamam bi de konu buldum çok güzel anlatmış :D Elektrik kesilme derdim de yok laptop kullanıyorum :D Tek isteğim sorunsuz çalışması :D

astroerol

astroerol

Üye
    Konu Sahibi

Hepsinde hata mı var... Olsun artık onlarıda görmezden görmek lazım baya uğraşıyorlar...

Evvet öyle yapıyorum :) sağolsunlar nokia bizi anlamasada cfw yapan arkadaşlar bari anlıyo :P:P onlarda kendini tatmin ediyo aradan bizide cıkarıyo ama :D:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru

PureFood

PureFood

Üye
Aynen o da öbürüde çok güzel bakalım artık sabrısızlanıyorum atıcam yakında :D

mangdaşire

mangdaşire

Üye

----------Eklendi @ 14:31:15 ---------- Yazıldı @ 14:29:14 ----------

Yok yok bende bütün herşey yüklü :D Bigün şansımı denicem telefon elimde kalır diye korkum var ama risk olmadan da olmaz tabiki.
Bi jaf yüklüycem tamam bi de konu buldum çok güzel anlatmış :D Elektrik kesilme derdim de yok laptop kullanıyorum :D Tek isteğim sorunsuz çalışması :D
eh o zaman hiç korkmana gerek yok elektrik kesilme derdi yok driver derdi yok :D.bu arada benim driverden kastım flaşlarken telefonu görmemesi.senin şu anda tek dikkat etmen gereken şey telefonunun şarjının az olmaması.gerçi dedim ya benim arkadaş 2 çubuk varken flaşladı telefon benimkinden daha diri :D

erdi_s

erdi_s

Üye
şu güncelleme çıksın bi duruma göre ben de cfw atcam

onur_Q7

onur_Q7

Üye
Anlaşıldı yazılanlara göre nokia bizi ekmş hayırlı olsun :angry: Ya da millet kafasına göre atıp tutuyo tam ne zaman gelcek belli deil sanırım|-)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt