Nokia Beni Aradı 5800 Güncelleme Gelmeyecegini Söyledi..!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
astroerol

astroerol

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Beni Aradı 5800 Güncelleme Gelmeyecegini Söyledi..!
Arkadaşlar Dün Nokia ya Mail Atmıştım Ve Büğün Nokia Beni Aradı... Böyle Bir Güncellemenin olmayacagını söyledi Nokianin kendi sitesinden acıkladıgını söyledim ama öyle bir şey yok dedi ve hala 5800 güncellemesi cıkmadı .. Gelmeyecekmi acaba :S simdi kafam karıstı :( Siz Ne diyorsunuz Arkadaşlar :( ve sizlerde gönderirmisiniz mail size ne diyecekler ögrenmiş oluruz​

'Patron

'Patron

Üye
Evet İsmete ve birkaç arkadaşa da ole demişler. ama 4-5 telefona geldı.Gelecektır merak etme :oke:

• Beğen
Tepkiler: PureFood

Burak

Üye
gelir,gelir

khytr89

khytr89

Üye
kesin gelecek. uydurma bir forum haberi değil bu. nokia nın kendi resmi sitesinde yazıyor. o callcenterlar var ya yaş olarak sizden bile daha küçük ve teknoloji adına hiç bir şeyden çakmayan insanlar. sırf müşteri pes edip kapatsın diye ordan ona aktarıp duruyorlar. telefon parasının müşteriye girmeside artısı. hepsi papağan gibi hep aynı şeyi mırıldanıp duruyorlar.hepsini mahkemeye vereceksin aslında ama emir kulları onlarda ne yapsınlar. şu şirketlerin hepsini, müşteri memnuniyeti açısından inceleyecek bir bakanlığımız bile yok.

astroerol

astroerol

Üye
    Konu Sahibi
kesin gelecek. uydurma bir forum haberi değil bu. nokia nın kendi resmi sitesinde yazıyor. o callcenterlar var ya yaş olarak sizden bile daha küçük ve teknoloji adına hiç bir boktan çakmayan insanlar. sırf müşteri pes edip kapatsın diye ordan ona aktarıp duruyorlar. telefon parasının müşteriye girmeside artısı. hepsi papağan gibi hep aynı şeyi mırıldanıp duruyorlar.hepsini mahkemeye vereceksin aslında ama emir kulları onlarda ne yapsınlar. şu şirketlerin hepsini, müşteri memnuniyeti açısından inceleyecek bir bakanlığımız bile yok.

Arkadaşım uydurma demişin ama ben mail attım ve aradıklarında bana söylediklerini yazdım hatta adama mail verin size nokia sitesinde yazanı göndereyim dedim siz nasıl call centersiniz falan dedim yok beyfendi öyle bir güncelleme dedi bende kapadım telefonu cok sıkıldım 5800 muhabbetinden artık bende :( gerçekten lanet bir telefonmus

khytr89

khytr89

Üye
o sitenin linkini atsaydın maille. bunu bir açıklar mısınız deseydin

nalcam22

nalcam22

Üye
gelir gelir gelmesse c6 fw atarız

ultrayer6

ultrayer6

Üye
nokia da hep sizi arıyor nasılsa. "her gelişme olduğunda şu müşterimize bildirelim" diyorlar herhalde.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
ben aramadım ama bende gelecegini sanmıyorum.hani gözümle gelecek oldugunun haberini gördüm ama hala gelmedi.birde c5-03,c6,5230,n97 mini bunlar yeni cihazlar.bu yüzden bunlara güncelleme gelebilir ama 5800,x6,5530 bunlar digerlerine göre daha eski.bu yüzden bunlara gelmeye de bilir.zaten agustosun sonuna kadar takip edelim,eger güncelleme gelmezse bilin ki gelmeyecektir.

DPool

DPool

Üye
Nokia şuan itibarını tekrar kazanmaya çalışıyor.Çünkü apple sağlam bir darbe attı nokia nın tahtına.Nokia da artık yeni telefonlara yöneliyor.Yani gidip 5800 a yeni güncelleme çıkaracağını sanmıyorum.

ozgunb

ozgunb

Üye
Nokia şuan itibarını tekrar kazanmaya çalışıyor.Çünkü apple sağlam bir darbe attı nokia nın tahtına.Nokia da artık yeni telefonlara yöneliyor.Yani gidip 5800 a yeni güncelleme çıkaracağını sanmıyorum.

nokia'nın amacı tüm symbianları tek bir çatı altında toplamak. Birkaç modele çıkarıp diğerlerini bırakmaz.

astroerol

astroerol

Üye
    Konu Sahibi
nokia da hep sizi arıyor nasılsa. "her gelişme olduğunda şu müşterimize bildirelim" diyorlar herhalde.
Kardeş Ben Mail Attım Mail KArsılıgı Aradılar Sende At v60 İle İlgili Bir Mail Areadıklarında Sor Bakalım Ne Diyecekler... Ben Olan Birşeyi Söyledim Sadece

----------Eklendi @ 14:01:18 ---------- Yazıldı @ 13:59:43 ----------

Bilmiyorum Ama İyice Ümidimi Kestim Ben :( Ve Cok Sıkıldım Fw FalanAtıyoruz Onlarda Hata Veriyor Orjinali Gibi Olmaz Sonucta... Satsamda Alsam Şu İphoneyi artık yaa

anılbaran

anılbaran

Üye
nası ya nokia kendi sitesinde açıkladı ama ya nası çıkmaz 5230 a bile geldi

PureFood

PureFood

Üye
Nokiaya lanet yağan bir e posta atacağım ama sabır...
Bana da dendi aaynısnı. Murat beydi arayan.
Bıktım nokiadan diyecem resmi site veriyor siz yalanlıyorsunuz dice. zaten çıkmazsa bir daha da symbian almam artık.

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
ofw kullananlar için çıkmazsa kötü bir durum.

ama c6 portu kullananlar için pek bir değişiklik yok.zaten gelse de yine c6 kullanacagım.o ev ekranı hiçbir şeye değişilmez :D

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen zaten sırf zaten oyüzden kuruyoz

ArMaGeDdOn_87

Üye
5800'a güncelleme yakın zamanda gelir diye tahmin ediyorum böyle güncelleme gelmicek saçmalıklarına inanmayın..çünkü resmi olarak açıklanmış bi konu..

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
nokia beni aradığında geleceğini söylemişti ama tarih vermedi şu anda elimizde bi bilgi yok dedi hatta diğer iletişim sistemindeki cihazlara çıktı 5800 a çıkmasını bekliyoruz dedim oda doğrudur nokia kendi sitesinden yazılım çıkaracağını duyurmuştu fakat size süre veremeyeceğiz güncelleme olursa telefondan kontrol ederbilirsiniz dedi

yuXeXescaner

yuXeXescaner

Üye
al birde burdan yak...

erdi_s

erdi_s

Üye
ben de az önce mail attım bakalım yarın aradıklarında ne cevap vercekler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt