Bada 2.0.1 Görüntüleri sızdı !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sirreal911

sirreal911

Üye
    Konu Sahibi
Bada 2.0.1 Görüntüleri sızdı !!

Bada 2.0.1 internette dolanıp duruyor görünen ilk görüntüler gibi görünüyor. Biz bu görüntüleri% 100 doğru söz veremem ... Wave II çalışıyor gibi görünüyor ne olursa olsun S8530 ! Bu gerçekten bada 2.0 ise, ben ne görmek gibi ... arayüz, daha temiz, daha fazla özelleştirilebilir ve daha fazla işletim sistemi için yeni bir başlangıç ​​gibi görünüyor !

OğuzcanAbi

Üye
internet tarayicsi guzelmis :)

sirreal911

sirreal911

Üye
    Konu Sahibi
facede çoğu sitede takılırken sorun çıkartıyor
mesela face en üsstte bütün linkler o adress bar kapatıo herşeyi ekrana dokundukca cıkıyor
:aha::off:

• Beğen
Tepkiler: cellmanbash
erem.qns

erem.qns

Üye
yalan bu resimler. Tema yapmıslar koymuslar resmen

scream man

scream man

Üye
şu internet tarayıcısında adres çubuğundan kurtulalım iyi olur :D ama şu alttaki X butonunun gitmesi iyi olmuş çok sinir oluyodum yanlışıkla elim değse kapanıyodu :D tarayıcıda bide flash lite 4.0 geliomuş güzel olur tarayıcı diye düşünüyorum

grafikedy

grafikedy

Üye
Umarım güzel görünüyor dediğimiz bu sürümde bug'lar yoktur. Sonra 2.01 e geçtik diye ağzımız yanmasın :naughty:

balik3333

Üye
ne zaman gececezzz 2.0 a ben whatsapp istiyorummm tel. donanim olarak cook iyi amaa yazilimmm cok yetersizzz

erem.qns

erem.qns

Üye
Eğer 2.0 böyle olucaksa hiç kullanmayalım. Görünüme bak çin telefonlar gibi !
bu resimler hikaye :megafon:

teksenle

Üye
gorunum hikaye islev olsun benim icin

• Beğen
Tepkiler: scream man
schnellmajestic

schnellmajestic

Üye
bence bu olmuyacak 1000küsür tane tema var apps de :D onlar ne olucak :D bada 2,0 olunca kendi kendine 4 sutun mu olucak :D

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Kilit menüsü S2 nin TouchWiz arayüzüne benzemişş ekranı yukarı yada çapraza sürüklüyon.

teksenle

Üye
bada 2 olsun temalarda sizin olsun:)

bigbelly1994

Üye
beyler size bişe sorcam bilen var mı ben samsung wave s8500 aldım da daba 2.0 cıktıında desteklermi yani kurabilri miyim sizce? acil cvp lzm .....

schnellmajestic

schnellmajestic

Üye
beyler size bişe sorcam bilen var mı ben samsung wave s8500 aldım da daba 2.0 cıktıında desteklermi yani kurabilri miyim sizce? acil cvp lzm .....

yazık olmuş keşke almasaydın |-) hayvan gibi uğraşcan şimdi kardeş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt