:d :d
ahmet_ist1995 Üye bigbelly1994' Alıntı: beyler size bişe sorcam bilen var mı ben samsung wave s8500 aldım da daba 2.0 cıktıında desteklermi yani kurabilri miyim sizce? acil cvp lzm ..... Genişletmek için tıkla ... Gün itibariyle beta olarak çıkmış bulunuyor. Kies'e gelmedi beta olduğu için bazı sitelerde bulabilirsiniz.
bigbelly1994' Alıntı: beyler size bişe sorcam bilen var mı ben samsung wave s8500 aldım da daba 2.0 cıktıında desteklermi yani kurabilri miyim sizce? acil cvp lzm ..... Genişletmek için tıkla ... Gün itibariyle beta olarak çıkmış bulunuyor. Kies'e gelmedi beta olduğu için bazı sitelerde bulabilirsiniz.
GuitaristBoy Üye Touchwiz 4.0 yüklü bada 2 de çok güzel inşallah galaxy ler için olan 2.3 kies güncellemesinde 4.0 olur bu arada oğuzc@n abi sendemi burada takılıyon Oguzc@N' Alıntı: internet tarayicsi guzelmis Genişletmek için tıkla ...
Touchwiz 4.0 yüklü bada 2 de çok güzel inşallah galaxy ler için olan 2.3 kies güncellemesinde 4.0 olur bu arada oğuzc@n abi sendemi burada takılıyon Oguzc@N' Alıntı: internet tarayicsi guzelmis Genişletmek için tıkla ...