Galaxy S2 kullanıcıları : Telefon Hakkında Yorumlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

Galaxy S2 yi nasıl buldunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    112
farukozer4444

farukozer4444

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S2 kullanıcıları : Telefon Hakkında Yorumlarınız
Samsung Galaxy S2 kullanıcıları ;
Benim gibi almak isteyenlere de yardımcı olmak için yorumlarınızı esirgemeyin.
Gerçi galaxy S2 yi bilen biliyor harika telefon ama yine de bazılarının yorumlara ihtiyacı olabilir :d:
Galaxy s2 ile ilgili yorumları bekliyoruz
:oke:

• Beğen
Tepkiler: deryacongar54

nexpow

nexpow

Üye
valla hayalimdeki telefon muhteşem kullanmadım performansınıın süper olacagından şüpem yok fakat 4,3' ekran kullanmak zordur

nonamex

Üye
valla hayalimdeki telefon muhteşem kullanmadım performansınıın süper olacagından şüpem yok fakat 4,3' ekran kullanmak zordur

Ekran bana gereksiz büyükmüş gibi geldi aynı şekilde :allalla: Telefonu kullanmadım ama iyi bir telefona benzediği kesin. Elimdeki Android telefon bana gayet hızlı geliyorsa GS2 herhalde uçuyordur :ehe:ehe

nexpow

nexpow

Üye
vala bende 800 mhz işlemci 278mb ram var kasmıyorsa bide onu düşün fakat bende 2,2 yüklü bazı uygulamaları desteklemiyo kapanmaya zorla cıkıyo 2,3 güncellemek lazım fakat telefon kasma ihtimali olabilir diye düşünüyorum o yüzden kararsızım

viranufuk

viranufuk

Üye
ben 1,5 hafta oldu alalı bundan önce wave 8500 vardı onu verdim bunu aldım buda yurtdışından geldi dedğim gibi 1,5 hafta oldu teli alalı telden memnunum harika bir tek kusuru şarj olayı şarjı 1 gün en fazla 1,5 gün gidiyor o da rom atınca düzelir android te cabası ful uygulama oyun tel de şu an 19 tane işlemci canavarı oyunlar var hepsindede takılmadan oynanıyor yani teli almak istiyen dediklerime baksın alsın tek eksiği şarj olayı

nexpow

nexpow

Üye
ben 1,5 hafta oldu alalı bundan önce wave 8500 vardı onu verdim bunu aldım buda yurtdışından geldi dedğim gibi 1,5 hafta oldu teli alalı telden memnunum harika bir tek kusuru şarj olayı şarjı 1 gün en fazla 1,5 gün gidiyor o da rom atınca düzelir android te cabası ful uygulama oyun tel de şu an 19 tane işlemci canavarı oyunlar var hepsindede takılmadan oynanıyor yani teli almak istiyen dediklerime baksın alsın tek eksiği şarj olayı

sarj olayı herkezde var yapabiecek bişey yok android cok sarj yiyo senin telefona 1500 mAH koymuşlar ama yinede az gidiyor

61semih

61semih

Üye

sende yıne ıyımıs 19 bende gıo kullanıyorum bende 20 oyun 8 tane program yuklu,hıcbır kasma vs de yok.gs2 konusunda gorusum suanda pıyasadakı en guclu telefon tartışmasız.fakat gs2 alacaklar bence yazın sonunu beklesın.htc evo 3d gelıyor :oke: htc evo 3d gs2 den daha gelısmıs bır telefon turkce canlı kanlı anlatım ıcın lınk :

farukozer4444

farukozer4444

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlar için teşekkürler ; devamını bekliyoruz :oke: Alacaklar için güzel yorumlar bunlar :)

OğuzcanAbi

Üye
biz daha alamadık )):

farukozer4444

farukozer4444

Üye
    Konu Sahibi
sende yıne ıyımıs 19 bende gıo kullanıyorum bende 20 oyun 8 tane program yuklu,hıcbır kasma vs de yok.gs2 konusunda gorusum suanda pıyasadakı en guclu telefon tartışmasız.fakat gs2 alacaklar bence yazın sonunu beklesın.htc evo 3d gelıyor :oke: htc evo 3d gs2 den daha gelısmıs bır telefon turkce canlı kanlı anlatım ıcın lınk :

Aslında gelişmiş ama eksiklik olarak hd video kaydetme 720p de kalıyor. Ancak Galaxy S2 de bu 1080p ye çıkıyor. Belki bazıları için önemli olmayabilir ama bence önemli bi fark .

biz daha alamadık )):

evet :)

ultrayer6

ultrayer6

Üye
dikkat edelim kardeş, galaxy s2 3d video çekmiyor dimi, evet. şimdi bu htc evo 3d'de 3d video çekmiyorken video kalitesi 1080p oluyor oraya dikkat edelim. yani galaxy s2 ile aynı görüntüyü çekiyor.
sadece 3d çekimde görüntü kalitesi düşüyor.

61semih

61semih

Üye
Aslında gelişmiş ama eksiklik olarak hd video kaydetme 720p de kalıyor. Ancak Galaxy S2 de bu 1080p ye çıkıyor. Belki bazıları için önemli olmayabilir ama bence önemli bi fark .

bukadar fark onemlıyse gs2 normal htc evo 3d ıse 3 boyutlu vıdeo kaydedıyor.telefondan gozluksuzde ıslenebılıyor hdmı ıle 3d desteklı televızyondan da ızlenebılıyor.emınım bırcok aklıselım kısım 720p 3d mı yoksa 1080p mı desek 720 3d tercıh eder heralde.ayrıca 3d fotograffta cekebılıyor.

----------Eklendi @ 23:34:35 ---------- Yazıldı @ 23:32:59 ----------

dikkat edelim kardeş, galaxy s2 3d video çekmiyor dimi, evet. şimdi bu htc evo 3d'de 3d video çekmiyorken video kalitesi 1080p oluyor oraya dikkat edelim. yani galaxy s2 ile aynı görüntüyü çekiyor.

yürü bee :) fıyat aralıgıda 1500 ile 2000 tl arası gs2 dem daha ıyı bır telefon gelıyor anlaşılan.

farukozer4444

farukozer4444

Üye
    Konu Sahibi

bukadar fark onemlıyse gs2 normal htc evo 3d ıse 3 boyutlu vıdeo kaydedıyor.telefondan gozluksuzde ıslenebılıyor hdmı ıle 3d desteklı televızyondan da ızlenebılıyor.emınım bırcok aklıselım kısım 720p 3d mı yoksa 1080p mı desek 720 3d tercıh eder heralde.ayrıca 3d fotograffta cekebılıyor.

----------Eklendi @ 23:34:35 ---------- Yazıldı @ 23:32:59 ----------

yürü bee :) fıyat aralıgıda 1500 ile 2000 tl arası gs2 dem daha ıyı bır telefon gelıyor anlaşılan.

Tabii haklısınız. Ben 2d yi de 720p olarak biliyordum. Tabi ki 3d büyük avantaj.
Ama fiyatı ne kadar olur o da ayrı bi soru :)
Ama cidden güzel telefon

Uploaded with

Ama Galaxy S2 de güzel :) . :)

Uploaded with

lizard67

Üye
telefon sadece kies air açıkken kasıyor onun dışında bir eksisi yok süper bir telefon.

uMTOku

Üye
Htc evo 3d kasılmalar yaşayan şekil itibariyle bana kaba gelen bi telefon bende galaxy s2 kullanıcısıyım şarj sorunu dışında bi şeye rastlamadım 3d şu an bana gereksiz bi teknoloji kamera istiyosan git profesyonel 3d al şarj hariç alıcak herkese tavsiye ederim

farukozer4444

farukozer4444

Üye
    Konu Sahibi
Htc evo 3d kasılmalar yaşayan şekil itibariyle bana kaba gelen bi telefon bende galaxy s2 kullanıcısıyım şarj sorunu dışında bi şeye rastlamadım 3d şu an bana gereksiz bi teknoloji kamera istiyosan git profesyonel 3d al şarj hariç alıcak herkese tavsiye ederim

teşekkür ederm :) bişe sorcam senin iphone 4 , n8 , galaxy s 2 ve sony ericsonun bi teli 4 ü birden var mı sende ya :)

galaxys2

galaxys2

Üye
Sa arkadaşlar ben dün aldım telefonu telefon harika bişiy gerekli ayarlamalarıda yabtım kullanıyorum maill ayarlarını falanda yabtım maillerimi elimin altında anlatılmaz yaşamak lazım samsung büyük iş yapmış ıphone ve htc dışında karşılaştırmalarını görmedim zaten kullandığı işletim sistemide bence sağlam dokunmatiği de güzel menüler arası geçişlerde kısacası muhteşem bi telefon alamayan arkadşalarda inşallah alıp bu zevki yaşarlar saygılar..

obgz

Üye
:alkiscok mükemmel bir telefon 1 haftadır kullanıyorum cok memnunum. iphone 4 almaktansa bu telefonu almanızı tavsiye ederim cakda uygun fiyata aldım telefonu aldığım ve önerdiğim site.
:good:

enaa_881

enaa_881

Üye

burada daha ucuz ve güvenilir satıcı

Üst Alt