Galaxy S2 kullanıcıları : Telefon Hakkında Yorumlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

Galaxy S2 yi nasıl buldunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    112
.BlueTR

.BlueTR

Üye
alamadım daha ama harikadanda ötedir diye düşünüyorum.
birde çin malımı? :D:D

THR

THR

Üye
Henüz yeni piyasaya sürüldüğü uygulama ve oyun desteği az ancak kısa zamanda uyarlanır. Telefonu ilk incelediğimde gerek özellikleri gerek işletimi olsun genel anlamda güzel bir telefon ancak şu var ki acayip ısınıyor. 10 dk uğraştıktan sonra telefon ısınmaya başlıyor.:dry:

farukozer4444

farukozer4444

Üye
    Konu Sahibi
Herkese teşekkürler. Ne güzel yorumlar bunlar :oke:

dogukan993

Üye
arkadaşlar ben s2 yi media marktan aldım alırken de extra 150 tl vererek 1 yıl içerisinde her hangi bir kullanıcı hatası(su dökme kırma vb) gibi durumlar için garanti yaptırdım.ayriyetten 2 yıl garantisi var.Ama bi sorum var.s2 si olanlardada varmı diye soruyorum.benim telefona kulaklığı taktığımda çalışması için biraz yukarı kaldırmam çevirmem filan gerekiyor.yani taktığımda çat diye görmüyor.bider bu menüye dönme tuşu aşağı doğru basmadan aşağı doğru parmağınızı sürttüğünüz zaman çok az bir sesle çıtırtı sesi geliyor.ben bu konularda biraz pinpirikliyimdir.okadar para verdim içim içimi yiyeceğime size soruyum dedim.biraz uzun oldu ama yardımcı olursanız sevinirim.

farukozer4444

farukozer4444

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben s2 yi media marktan aldım alırken de extra 150 tl vererek 1 yıl içerisinde her hangi bir kullanıcı hatası(su dökme kırma vb) gibi durumlar için garanti yaptırdım.ayriyetten 2 yıl garantisi var.Ama bi sorum var.s2 si olanlardada varmı diye soruyorum.benim telefona kulaklığı taktığımda çalışması için biraz yukarı kaldırmam çevirmem filan gerekiyor.yani taktığımda çat diye görmüyor.bider bu menüye dönme tuşu aşağı doğru basmadan aşağı doğru parmağınızı sürttüğünüz zaman çok az bir sesle çıtırtı sesi geliyor.ben bu konularda biraz pinpirikliyimdir.okadar para verdim içim içimi yiyeceğime size soruyum dedim.biraz uzun oldu ama yardımcı olursanız sevinirim.

sen kasko demek istemişsin heralde :oke: e madem var bişeyler götürsene kaskoya :)

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş kulaklık konusunda ya taktığın kulaklıkta bi sorun var yada telefonun kulaklık girişinde
ikinci bahsettiğin konu hakkında bi fikrim yok
en iyisi servise götür

franzliszt

franzliszt

Üye
kulaklığı soran arkadaş bende böyle bir problem yok bir göster istersen;
cihaz gerçekten çok güzel hiçbir eksisi yok şuan yeni teknolojiler vaad ediyor onlar ilgimi çekti bakıyorum;
MHL , WİRELESS DİRECT AKTARIM

----------Eklendi @ 21:20:02 ---------- Yazıldı @ 21:03:20 ----------

-sarj için özel modu var çok az harcıyor
-ekran amoled plus daha yüksek görüntü kalitesi

- işlemci normal video izlemelerde müzik dinlemede fazla ısınmıyor arkada çok programçalışırsa ısınıyor arkada program kapalıysa örneğin tek video izleniyorsa ısınmıyor. etkin uygulamaları kapatmak gerekiyor

- radyosu çok güzel çalışıyor rds kaymak gibi akıyor

- 21 mbt video resim aktarımıda destekliyor çünkü bluetooth 3.0 hs gerçek olarak gelmiş durumda youtube dada bu veri akarımlarının hızını videoya çekip koymuşlar ;
bir mp3 aktarımı 1 saniyede gerçekleşiyor

-cihaz menü geçiş çıkışları muazzam hızlı

- ön kamerası kaliteli , lakin arka kamera video çekerken netleme ayarını size sunmuyor bazen netleyemiyor bulanık görüntü alabiliyor ama bunu 3 saniyede toparlayıp netleme yapıyor yinede kötü bu,

- quadrant testden 3380 puan aldım daha fazla denemedim dahada çıkar bu cihaz

- işlemcisi yaklaşık 2 gh e kadar rahat ( 800-2000mhz) hız vaad ediyor,overlock için elverişli cihaz küçük yama ile isteyen 1.5gh de kullanabiliyor

- arka kasa fransız bir videodada gördüğüm üzere kapağı kırılmıyor tam bükmelerde bile ve şeklini bozmuyor düşünülenin aksine arka tırtıklı kapağı sağlam

- arka hoparlör ün içini tozdan korumak için metal ızgara tercih edilmiş

- üstte ve altta iki mikrofon mevcut ses için , hd ses desteği var 3g açıkken ve hat izin verdiği sürece

- 1080 p videoyu 18000kbps de işliyor mono ses ile mpeg formatında

- mov formatı oynatmıyor , mkv,dvix,avi,xvid,mpeg4,flv... nerdeyse tüm formatları 60 fps (kare değeri) olsa bile oynatıyor hdmi hız değeri 70hz .

- usb otg,wireless paylaşım var daha denemedim

- ses çipi wolfson değil artık yamaha tercih edilmiş

- dlna daha denemedim 1080p aktarı sunuyor samsung led tv lere ve dlna destekli cihazlara

- 7.1 sese kadar desteliyor, ac3(dolby) ses formatı destekliyor , dts destekliyormu bilmiyorum onuda oynatırsa yuh.

• Beğen
Tepkiler: brk38
farukozer4444

farukozer4444

Üye
    Konu Sahibi
kulaklığı soran arkadaş bende böyle bir problem yok bir göster istersen;
cihaz gerçekten çok güzel hiçbir eksisi yok şuan yeni teknolojiler vaad ediyor onlar ilgimi çekti bakıyorum;
MHL , WİRELESS DİRECT AKTARIM

----------Eklendi @ 21:20:02 ---------- Yazıldı @ 21:03:20 ----------

-sarj için özel modu var çok az harcıyor
-ekran amoled plus daha yüksek görüntü kalitesi

- işlemci normal video izlemelerde müzik dinlemede fazla ısınmıyor arkada çok programçalışırsa ısınıyor arkada program kapalıysa örneğin tek video izleniyorsa ısınmıyor. etkin uygulamaları kapatmak gerekiyor

- radyosu çok güzel çalışıyor rds kaymak gibi akıyor

- 21 mbt video resim aktarımıda destekliyor çünkü bluetooth 3.0 hs gerçek olarak gelmiş durumda youtube dada bu veri akarımlarının hızını videoya çekip koymuşlar ;
bir mp3 aktarımı 1 saniyede gerçekleşiyor

-cihaz menü geçiş çıkışları muazzam hızlı

- ön kamerası kaliteli , lakin arka kamera video çekerken netleme ayarını size sunmuyor bazen netleyemiyor bulanık görüntü alabiliyor ama bunu 3 saniyede toparlayıp netleme yapıyor yinede kötü bu,

- quadrant testden 3380 puan aldım daha fazla denemedim dahada çıkar bu cihaz

- işlemcisi yaklaşık 2 gh e kadar rahat ( 800-2000mhz) hız vaad ediyor,overlock için elverişli cihaz küçük yama ile isteyen 1.5gh de kullanabiliyor

- arka kasa fransız bir videodada gördüğüm üzere kapağı kırılmıyor tam bükmelerde bile ve şeklini bozmuyor düşünülenin aksine arka tırtıklı kapağı sağlam

- arka hoparlör ün içini tozdan korumak için metal ızgara tercih edilmiş

- üstte ve altta iki hoparlör mevcut ses için , hd ses desteği var 3g açıkken ve hat izin verdiği sürece

- 1080 p videoyu 18000kbps de işliyor mono ses ile mpeg formatında

- mov formatı oynatmıyor , mkv,dvix,avi,xvid,mpeg4,flv... nerdeyse tüm formatları 60 fps (kare değeri) olsa bile oynatıyor hdmi hız değeri 70hz .

- usb otg,wireless paylaşım var daha denemedim

- ses çipi wolfson değil artık yamaha tercih edilmiş

- dlna daha denemedim 1080p aktarı sunuyor samsung led tv lere ve dlna destekli cihazlara

- 7.1 sese kadar desteliyor, ac3(dolby) ses formatı destekliyor , dts destekliyormu bilmiyorum onuda oynatırsa yuh.

Çok teşekkürlerrr :) Yorumunuz çok güzel olmuş. İncelemeniz için tekrardan sağolun. Alacaklar için gerçekten işe yarayacak :oke:

franzliszt

franzliszt

Üye
ne demek sorular varsa cevaplamaya çalışırım , ayrıca 1500tl ye kadar bulunuyor bu cihaz. 3 tuş sorunu yok , bazı modellerde alırken ekranda yukarıdan aşşağı akan çizgiler oluşuyormuş bunlar cihazın kargo esnasında çarpmasından olduğu düşünülüyor cihazı alırken illaki bir ekranı görün görebiliyorsanız(küçük telefonculardan alıyorsanız yoksa büyük marketlerde kutu etiket mühürlüdür , açılamaz)
- cihazın kamera ikonuna basılmasından itibaren kameranın hazır olma süresi 1.7saniye - 2 (2yi asla geçmiyor) saniye inanılmaz hızlı.
- ana home tuşun yanında yanan tuşların parlaklığı birazdaha düşürülmüş galaxys e göre
- galeride bir fotoya zum yapmak istiyorsanız iki parmağınızı ekrana basıyorsunuz ve cihazı eğince zoom kaldırınca geri zoom yapıyor.
- video çekiminde özellikle gece çekiminde başarılı led ışık çok güçlü yanıyor.
- yine widgetlerinizi ekrana taşırken ; örneğin saat widgeti ni seçtiniz basılı tutuyorsunuz , cihazı sağa sola hareket ettirdiğinizde sayfalar sağa sola akıyor widgeti rahatça yerleştirebiliyorsunuz.
- kamera arayüzü iphone4 ios4 ile aynı.
- kamerada profesyonel ayarlar var (çok detaylı bir biçimde )
- 1080p de zoom yok .
- cihazın rengi komple siyah renk farkı hiç yok metal kasayla bile
- ön kameranın yanındaki sensör dikatimi çekti ; eğer dikkatlice bakarsanız telefon konuşmasında kameraya en yakın sensör çok hızlı kırmızı ynıp sönüyor , yani sürekli kontrol ediyor buna göre yanak deyipde saçmalamasın diye ekranı karartıp bir nevi kilit yapıyor ve bu teknoloji hatasız çalışıyor çoğu cihaz bu teknolojide sapıtıyor nedense yine yanaklar değiyor falan filan ama bu galaxys2 daha hiç şaşmadı.
- illaki koruyucu kılıf gerek arka lens kabak gibi ortada, masaya koyarsanız direk masa yüzeyi ile temasa geçiyor .

• Beğen
Tepkiler: brk38
farukozer4444

farukozer4444

Üye
    Konu Sahibi
ne demek sorular varsa cevaplamaya çalışırım , ayrıca 1500tl ye kadar bulunuyor bu cihaz. 3 tuş sorunu yok , bazı modellerde alırken ekranda yukarıdan aşşağı akan çizgiler oluşuyormuş bunlar cihazın kargo esnasında çarpmasından olduğu düşünülüyor cihazı alırken illaki bir ekranı görün görebiliyorsanız(küçük telefonculardan alıyorsanız yoksa büyük marketlerde kutu etiket mühürlüdür , açılamaz)
- cihazın kamera ikonuna basılmasından itibaren kameranın hazır olma süresi 1.7saniye - 2 (2yi asla geçmiyor) saniye inanılmaz hızlı.
- ana home tuşun yanında yanan tuşların parlaklığı birazdaha düşürülmüş galaxys e göre
- galeride bir fotoya zum yapmak istiyorsanız iki parmağınızı ekrana basıyorsunuz ve cihazı eğince zoom kaldırınca geri zoom yapıyor.
- video çekiminde özellikle gece çekiminde başarılı led ışık çok güçlü yanıyor.
- yine widgetlerinizi ekrana taşırken ; örneğin saat widgeti ni seçtiniz basılı tutuyorsunuz , cihazı sağa sola hareket ettirdiğinizde sayfalar sağa sola akıyor widgeti rahatça yerleştirebiliyorsunuz.
- kamera arayüzü iphone4 ios4 ile aynı.
- kamerada profesyonel ayarlar var (çok detaylı bir biçimde )
- 1080p de zoom yok .
- cihazın rengi komple siyah renk farkı hiç yok metal kasayla bile
- ön kameranın yanındaki sensör dikatimi çekti ; eğer dikkatlice bakarsanız telefon konuşmasında kameraya en yakın sensör çok hızlı kırmızı ynıp sönüyor , yani sürekli kontrol ediyor buna göre yanak deyipde saçmalamasın diye ekranı karartıp bir nevi kilit yapıyor ve bu teknoloji hatasız çalışıyor çoğu cihaz bu teknolojide sapıtıyor nedense yine yanaklar değiyor falan filan ama bu galaxys2 daha hiç şaşmadı.
- illaki koruyucu kılıf gerek arka lens kabak gibi ortada, masaya koyarsanız direk masa yüzeyi ile temasa geçiyor .

Yine çok teşekkürler :) Bi şey sorcam mesela kamerada ne tür ayarlamalar var ?

Mert_Gül

Mert_Gül

Üye
:D Galaxy S kullanıcısı olarak; s2 cıkacagını bılseydım almazdım hatta s3 yapımına baslancakmıs onu bıle duydum :D turkcell'e 220 tl fark verıp s2 alabılıyorum ama almıcam 6 7 ay sonra 3D teller gelıcek hatta iphone 5 hatta 6 yapılacak :D:D kısacası avrupa bize yerleştirmekten bıktı biz ileri geri yapmaktan bıkmadık :D hayırlısı :D

franzliszt

franzliszt

Üye
Yine çok teşekkürler :) Bi şey sorcam mesela kamerada ne tür ayarlamalar var ?

foto modda ;
-otoportre
-flaş
-çekim modu
-sahne modu
-poz değeri
-odak modu
-zamanlayıcı
-efektler
-çözünürlük
-beyaz dengesi
-iso
-metreleme
-açık hava görünürlüğü
-sars önleme
-otomatik kontras
-göz kırpması algılama
-yönergeler
-izleme
-resim kalitesi
-gps imi
-kayıt yeri
-sıfırla

bunların hepsi ana başlık şeklinde ,video modundada benzer ayarlar :)

farukozer4444

farukozer4444

Üye
    Konu Sahibi
foto modda ;
-otoportre
-flaş
-çekim modu
-sahne modu
-poz değeri
-odak modu
-zamanlayıcı
-efektler
-çözünürlük
-beyaz dengesi
-iso
-metreleme
-açık hava görünürlüğü
-sars önleme
-otomatik kontras
-göz kırpması algılama
-yönergeler
-izleme
-resim kalitesi
-gps imi
-kayıt yeri
-sıfırla

bunların hepsi ana başlık şeklinde ,video modundada benzer ayarlar :)

vayyyyyy :) sağol :oke:

Rich4arD

Rich4arD

Üye
franzliszt
kardeş bence senin bir Galaxy SII incelemesi yapıp hazırlaman gerek :]
Bu arada yorumların için çok sağol.
Bi tane soru sormak istiyorum.
Telefonda türkçe dil desteği var değil mi?
Var ise heryer türkçe oluyor mu? (Her bölüm her ayrıntı türkçeleştirilmiş mi?)

franzliszt

franzliszt

Üye
abi herşey türkçe cihaz kaymak gibi hazırlanmış hiç sıkıntı yaratmıyor. :)
yamaha ses çpi gayet güzel kaliteli ses veriyor cihaz ince fazla ısınmıyor. merak ettiklerinizi sorun cevaplarım burdan :) inceleme yapsam 10 sayfa yazarım abi hiç bulaşmak istemiyorum :)

Rich4arD

Rich4arD

Üye
abi herşey türkçe cihaz kaymak gibi hazırlanmış hiç sıkıntı yaratmıyor. :)
yamaha ses çpi gayet güzel kaliteli ses veriyor cihaz ince fazla ısınmıyor. merak ettiklerinizi sorun cevaplarım burdan :) inceleme yapsam 10 sayfa yazarım abi hiç bulaşmak istemiyorum :)
Abicm bulaşsan süper olur valla :d:
Hem bak insanlara yardım :]
Bilgilendirme :]
Heerşey :]
Videolu anlatım da yapabilirsin?
Peki telefondan içeriğinden (türkçe görmediğimden :d: ) Fotolar paylaşabilir misin?
Yada özelden gönderebilir misin?

farukozer4444

farukozer4444

Üye
    Konu Sahibi

Abicm bulaşsan süper olur valla :d:
Hem bak insanlara yardım :]
Bilgilendirme :]
Heerşey :]
Videolu anlatım da yapabilirsin?
Peki telefondan içeriğinden (türkçe görmediğimden :d: ) Fotolar paylaşabilir misin?
Yada özelden gönderebilir misin?

evet iyi olur aslında bir galaxy s 2 kullanıcısı olarak :) arkadaş haklı :d:

• Beğen
Tepkiler: Rich4arD
enaa_881

enaa_881

Üye
[video=youtube;leK6njCE_-k]http://www.youtube.com/watch?v=leK6njCE_-k[/video]
[video=youtube;NPGjrlvavhE]http://www.youtube.com/watch?v=NPGjrlvavhE[/video]
arkadaşlar size iki türkçe s2 videosu

• Beğen
Tepkiler: Rich4arD ve BL@DE02
franzliszt

franzliszt

Üye
paylaşmış arkadaş :) fotoda atabilirim istediğiniz bir ekranı görmek istiyorsanız bencmark falanda olur :)

Üst Alt