kulaklığı soran arkadaş bende böyle bir problem yok bir göster istersen;
cihaz gerçekten çok güzel hiçbir eksisi yok şuan yeni teknolojiler vaad ediyor onlar ilgimi çekti bakıyorum;
MHL , WİRELESS DİRECT AKTARIM
----------Eklendi @ 21:20:02 ---------- Yazıldı @ 21:03:20 ----------
-sarj için özel modu var çok az harcıyor
-ekran amoled plus daha yüksek görüntü kalitesi
- işlemci normal video izlemelerde müzik dinlemede fazla ısınmıyor arkada çok programçalışırsa ısınıyor arkada program kapalıysa örneğin tek video izleniyorsa ısınmıyor. etkin uygulamaları kapatmak gerekiyor
- radyosu çok güzel çalışıyor rds kaymak gibi akıyor
- 21 mbt video resim aktarımıda destekliyor çünkü bluetooth 3.0 hs gerçek olarak gelmiş durumda youtube dada bu veri akarımlarının hızını videoya çekip koymuşlar ;
bir mp3 aktarımı 1 saniyede gerçekleşiyor
-cihaz menü geçiş çıkışları muazzam hızlı
- ön kamerası kaliteli , lakin arka kamera video çekerken netleme ayarını size sunmuyor bazen netleyemiyor bulanık görüntü alabiliyor ama bunu 3 saniyede toparlayıp netleme yapıyor yinede kötü bu,
- quadrant testden 3380 puan aldım daha fazla denemedim dahada çıkar bu cihaz
- işlemcisi yaklaşık 2 gh e kadar rahat ( 800-2000mhz) hız vaad ediyor,overlock için elverişli cihaz küçük yama ile isteyen 1.5gh de kullanabiliyor
- arka kasa fransız bir videodada gördüğüm üzere kapağı kırılmıyor tam bükmelerde bile ve şeklini bozmuyor düşünülenin aksine arka tırtıklı kapağı sağlam
- arka hoparlör ün içini tozdan korumak için metal ızgara tercih edilmiş
- üstte ve altta iki mikrofon mevcut ses için , hd ses desteği var 3g açıkken ve hat izin verdiği sürece
- 1080 p videoyu 18000kbps de işliyor mono ses ile mpeg formatında
- mov formatı oynatmıyor , mkv,dvix,avi,xvid,mpeg4,flv... nerdeyse tüm formatları 60 fps (kare değeri) olsa bile oynatıyor hdmi hız değeri 70hz .
- usb otg,wireless paylaşım var daha denemedim
- ses çipi wolfson değil artık yamaha tercih edilmiş
- dlna daha denemedim 1080p aktarı sunuyor samsung led tv lere ve dlna destekli cihazlara
- 7.1 sese kadar desteliyor, ac3(dolby) ses formatı destekliyor , dts destekliyormu bilmiyorum onuda oynatırsa yuh.
Merhaba,
Samsung Galaxy S2 telefonun birkaç gün önce satın aldım.
1- Pil Ömrü bana eski kullandığım HP IPAQ HW6915 PDA'ya kıyasla çok az göründü. Akşam pilini %100 şarj ettim yattım, sabah ise pil %56 gösteriyordu.. Hiç bir aplikasyon çalışmıyor olarak ayarlamıştım. Acaba Google yer konumlama vs telefon kapalıyken bile çalışıyor diye mi böyle oldu? Günde bu telefonun 2 kez şarj etmek mi gerekecek? Pilin sarfiyatını kısmak için somut öneriler ve yollar var mıdır?
2- Eski HP IPAQ HW6915 PDA telefonumda bulunan tel fihristini ve de diğer dosyaları, Samsung Galaxy S2 içine outlook'tan Kies ile mi atabilirim? Daha prati bir yol var mıdır?
3- Gmail hesabıma gelen mailleri Galaxy S2 telefonda görebiliyorum. a düşüyor. Bu mailler telefon SIM kartı üzerinden mi geliyor? Yoksa telefonun bir uydudan kendi bilgi alışverişi mi var?
Cevaplar için şimdiden teşekkürler..
franzliszt hocam bilgilendirmelerin için çok teşekkürler süpersin... galaksi s2 için önereceğin uygulamalar varsa bizimle paylaşırsan sevinirim....!!!
ben güzel ilgi çekici programlar bulunca buraya yazarım sizde yüklersiniz , cihazı alınca ilk quadrant advanced yükledim hızını gücünü görmek için bir nevi test onun dışında mkv filmler attım onları izliyorum ,
benim daha çok fırın ekmek yemem lazım 

))[video=youtube;leK6njCE_-k]http://www.youtube.com/watch?v=leK6njCE_-k[/video]
[video=youtube;NPGjrlvavhE]http://www.youtube.com/watch?v=NPGjrlvavhE[/video]
arkadaşlar size iki türkçe s2 videosu
paylaşmış arkadaşfotoda atabilirim istediğiniz bir ekranı görmek istiyorsanız bencmark falanda olur
![]()

Telefonun ekranını kilitledikten 5 saniye sonra tekrar açtığımız zaman ekran hemen geliyor fakat kilitledikten 5 saniye ve üzeri zamanda açtığımız zaman ekranın gelmesi 1 saniyeyi buluyor yani ekran açma tuşuna basmama rağmen 1 saniye bekliyorum fakat ipod ve iphonelarda ekran hemen gelir. Bu sorun sadece benim telefonuma mı mahsus bunu öğrenmek istedim, cevabınız için şimdiden teşekkürler.
kerem kardeşim bendede aynısı sana özel değilbende bir soru sorayım... sms sesli olarak yazmasını istiyorum ama türkçe desteklemiyor ingilizce kelimeleri takır takır algılayıp yazıyor
sizde varmı türkçe dil desteği ?

Sağol kardeş :]
Abicim senden halaaa bir konu beklemekteyim![]()

Ahmet kardeş cevabın için teşekkür ederim, son bir sorum daha olacak: Biri beni aradığı zaman ve telefon sessizde değilken telefon zil sesinde çaldığında ilk 1 saniye çok kısık sesle çalıyor fakat daha sonra normal çalması gereken sese geçiyor, sizde de böyle bir durum var mı, cevabınız için teşekkürler.

Evet inceleme konusu :]nasıl konu kardeşim incelememi yapim![]()

Evet inceleme konusu :]
Detaylı geniş kapsamlı birşeyler işte![]()
) ama aklınıza takılan birşey olursa foto eklerim anlatımla
)