Galaxy S2 kullanıcıları : Telefon Hakkında Yorumlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

Galaxy S2 yi nasıl buldunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    112
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Bence fiyatının en iyilerinden.

crysisci

Üye
bende oldu bu ekranda yuvarlak daireler oluyo böyle etrafa doğru ve de telefenoun dıs kasasıyla ekranın camı arasındaki ince bosluklara toz giriyo oralar bembeyaz sırıtıyor igneyle temizliyorum BAŞKA HİÇ BİR Sorunu yok

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ben kullandığım zamanlarda çok memnundum. Her yönüyle

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Hort dikkat çekmemiş güzell :ehe

aksarayleee

Üye
tek kusuru şarjı 10 numara bir telefon

calypso16

calypso16

Üye
Bencede süper bir cihaz yalnız root işlemini bir türlü yapamıyorum karışık geliyor kernel odin falan daha basit bir yoluda yok

kerem5266

Üye
Selamün Aleyküm hayırlı günler.s2 de ısınma sorunu devam ediyormu ? yoksa belli bir android güncellemesi ile sorun giderildimi ?

POKE

Üye
berbat igrenc bole bi tel gormedm cok dandik nredeyse hic bi oyun yuklenmio nova gbi mesela cok kasiyo ytersiz yari yolda kalio teli kapatmak zornda kaliosn bnce iphon 3 bile buna 5 ceker s2 yi sattm gdip iphone aldm mukemmel donma yok stabil hic sorun cikarmadi uygulma yada oyun yuklerken tek bi ipa dosyasi yukluosun androittki gbi bisuru dosya ile ugrasmiosn android pismanliktir okdar

- - - Eklendi - - -

sarjida ekran yuzunden cabuk btio su gbi icio bataryayi

ka_za

ka_za

Üye
berbat igrenc bole bi tel gormedm cok dandik nredeyse hic bi oyun yuklenmio nova gbi mesela cok kasiyo ytersiz yari yolda kalio teli kapatmak zornda kaliosn bnce iphon 3 bile buna 5 ceker s2 yi sattm gdip iphone aldm mukemmel donma yok stabil hic sorun cikarmadi uygulma yada oyun yuklerken tek bi ipa dosyasi yukluosun androittki gbi bisuru dosya ile ugrasmiosn android pismanliktir okdar

- - - Eklendi - - -

Tamam

codblackops2

codblackops2

Üye

- - - Eklendi - - -

:zzz: tamam ip3 daha iyi

custave

custave

Üye
Doğan görünümlü Şahini garaja bırakıp bmw görünümlü ferrariye binmek gibidir.
Olurmu olabilir bence

Üst Alt