Rich4arD
Üye
Peki abicim daha fazla ısrar etmiyorum bu durumda :]üşeniyorum kardeş) ama aklınıza takılan birşey olursa foto eklerim anlatımla
)
Peki abicim daha fazla ısrar etmiyorum bu durumda :]üşeniyorum kardeş) ama aklınıza takılan birşey olursa foto eklerim anlatımla
)
Sağol kardeş :]
videoyu izleyince sorunu çözdüm arkadaşlarswype aktif olunca ses komutuyla sms yazim olayı ingilizceyi destekliyor ama swype iptal edince sesli sms komutu türkçeyi destekliyor
biraz cacık anlatım oldu ama idare edin
)
Swype açıp kapatmak için : AYARLAR / DİL VE KLAVYE / GİRİŞ YÖNTEMİNİ SEÇ (SAMSUNG TUŞ TAKIMI ) SEÇİLİ OLMASI LAZIM
Abicim senden halaaa bir konu beklemekteyim![]()
peki teşekkürler.Kamera olarak bir iki sikinti var galaxys 2 ;
Birincisi resim ortasi pembelesme oluyor Ama isigi iyi getirirseniz ve led yakarsaniz olmuyor ,
İkincisi video cekerken odaklama problemi oluyor bazen tek gorebildigim eksisi bu kamerabdisinda cihaz mukemmel,
Ama kamerada kotu degil disarida gunluk cekimlerde pembe falan hic olusmuyor ne fotoda ne video da ama ev ici cekimde olustu bugun iyice denedim.

SELAM maxicep AİLESİ bu galaksy s2 lerin hepsinde NFC ve sesli mesaj yazma varmı ? alırken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir NFC li olup olmadığını nereden anlaya biliriz TEŞEKKÜRLER
SAYGILARIMLA.