Nokia 5230

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

akos35

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5230
arkadaşlar ben symbian3 v6.2 anna kuracaktım.ancak kurma sonunda telefonun gözükmediği söyledi iptal ettim.sonrasında telefon açılmaz hale geldi (5230) power tuşuna basıyorum titriyor ama açılmıyor.sonrasında phoenix die bi program varmış forumdan araştırdım.telefonun orjinal yazılımını bulup burdan gösterince düzeliyormus.ancak benim telefonu görmüyor ne yapmalıyım? servise mi vereyim? servise versem ne kadar tutar?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Hard format at. Ayrıca konu başlığınla neyi kastettiğin anlaşılmıyor.

akos35

Üye
    Konu Sahibi
Konu başlığı için özür ama hard format nedir nasıl atılır bilmiyorum.şuan phoenix den daha önceden indirdiğim orj. telefon yazılımını kurmaya çalışıyorum ama sona doğru hata veriyor.servise mi vermem gerek

Del Rey

Del Rey

Üye
Hard Format ne bilmiyorsun, ve de S60v5 telefonuna Anna kurmaya çalışıyorsun. İkisi de bu işi sıfır bildiğini gösteriyor zaten.

'Patron

'Patron

Üye
:kop::kop: 5230 a s^3 mü . :kop:

akos35

Üye
    Konu Sahibi
ikisi de bu işi sıfır bildiğimi de gösteriyor evet ama ben bu msg yi bana yardım etmeniz için atmıştım böyle boş yorumlarla dalga geçmeniz için değil!.her şey için teşekküler

siz anlatmadınız ama ben baktım

S60v5 Hard Format Nasıl Atılır
Önemli : Format Atmadan Önce Rehberinizi Ve Diğer Önemli Bilgilerinizi Yedekleyiniz..
Formattan Sonra Silinecektir..
Yeşil tuş + Kırmızı tuş Ve Kamera tuşuna basılı tutarak Açma Butonuna basıp El Sıkışma Ekranı gelene Kadar Bekliyorsunuz...
Güvenlik Kodu Sorarsa : 12345 i Deneyiniz...

dior ben size ekran açılmıyor diyorum siz hard format?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Sen hard format atmayı denedin mi? Zaten hard format telefon kapalıyken yapılır.

forumber

Üye
arkadaşlar sakin oldun,5230 ve diğer telefonşar için anna adlı cfw çıktı duymadınızmı?onu yüklemiştir belki...araştıralım ilk önce öyle konuşalım bence:megafon:

akos35

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar sakin oldun,5230 ve diğer telefonşar için anna adlı cfw çıktı duymadınızmı?onu yüklemiştir belki...araştıralım ilk önce öyle konuşalım bence:megafon:

Aynen öyle valla sonunda benim dilimden anlayan birini buldum.Boş konuşan çok ya bu forumda :D hard format işini denedim ama maalesef çalışmadı servise verdim kısa zamanda hallolacağını söylediler.

Bu forumda servise vermeden cevabımı alırım demiştim ama milletin amacı yardım değilki abicim :) kendini beğenmişler

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Konuyu açıkça yazmazsan böyle olur. Ben en başta başlığında bile ne yazmak istediğin anlaşılmıyor demiştim. Ayrıca hard format atmayı bilmemen ayıp değil. Zaten kendin öğrenmişin. Ben tahmin etmiştim başka yazılım yüklediğini. Yinede tam emin olmak istedim. Bu işler riskli işlerdir. Herkes üstünde çalışamaz.

Umarım açıklayıcı olmuştur.

akos35

Üye
    Konu Sahibi
Doğru diyorsun abim :) bir daha bulaşmam zaten böyle işlere her şey için sağol

forumber

Üye
anladım neden telefonu brick ettiğini,attığın fw RM-588 değil o yüzden birck etmişsin teli:evet:

akos35

Üye
    Konu Sahibi
Aynen öyle indirdiğim RM 594 müş bn RM 588 telefona kurmaya çalıştım.acemilik işte işi bilmeden olaya kalkıştım ondan dolayı :D umarım serviste sorun cıkmadan hallolur

Xx_HoGaN_xX

Xx_HoGaN_xX

Üye
Geçmiş olsun dostum. Bende star'ı güncellemek istemiştim sonradan vageçtim. Çoğunun telefonu açılmamaış, en iyi çözüm teknik servistir.:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt