PureFood
Üye
8tl verıyosun 1 ay boyunca sınırsız net.ister bilgisayardan. gezınmek için fazla yavaş değilde download hızı berbat.
![]()
Hmm. Bilgisayar derken ?

İyiymiş ama.
8tl verıyosun 1 ay boyunca sınırsız net.ister bilgisayardan. gezınmek için fazla yavaş değilde download hızı berbat.
![]()

![]()
Hmm. Bilgisayar derken ?
İyiymiş ama.
sana katılıyorum bende cepnet kullanıyorum dolaşma hızı normal ama indirme hızı en çok 14kbps 200mb 6 saate anca iniyor
----------Eklendi @ 14:51:51 ---------- Yazıldı @ 14:50:27 ----------
telefonu pc suiet ile bağlayınca internet bağlantısı var telefonun internetini pcden kullanıyosun

EvetTamam içimden bu geçmişti zaten başka ne olabilir
İnterneti olmayan pc'ler için ideal.
kota derdi yok çok rahat nette söfrde guzel okadar yavaş değil ama download berbat 
Yo gayet iyi valla.Sadece telefonun batarya biraz çabuk eskır okadar.İstediğim zaman telden de akıyorum .Vay çakallar8 TL ye internet biz 35 TL veriyoz iyi yöntem ama telefon mahkum oluyor bea yedek tel lazım
![]()

ben güncellemedım ne değişmiş?bugün oviyi günceledim
Yo gayet iyi valla.Sadece telefonun batarya biraz çabuk eskır okadar.İstediğim zaman telden de akıyorum .![]()

off nerde kaldı 5800![]()

Neden bukadar sabırsızsınızki? Okadar fazla bişey yok. web browser guzel oyle fazla bişey yok. Yine operaya donuceksınız.nokiaaaaaaaa nokiaaaaaa duy sesimizi
İşte bu 5800'cilerin ayak sesleriii!!!
----------Eklendi @ 22:43:06 ---------- Yazıldı @ 22:31:51 ----------
ya her dakika bakıyorum yok arkadaş çıkmadi hala yaaa

günaydın...Arkadaşlar 5800 için v52.0.101 geldi yükledim hayırlı olsun vatana millete ama türkçe yok operatör sürümü olsa gerek