C6-00, C5-03, 5230, 5235, 5250, N97 mini Güncelleniyor! [29/06/2011]

Sponsorlu Bağlantılar

mangdaşire

mangdaşire

Üye
gelecek gelecek.bakın dün n97 mini ye geldi,bugün c5-03 e geldi 5800 a gelmesi çok yakındır.ama ben pek bişi ümit etmiyorum.nokia kıllık olsun diye yeni browseri bide emotionsu koymuştur başka bişi koymamıştır diye tahmin ediyorum.ama sürprizde olabilir.belki de bakarsınız v10 lardan beri ısrar ettigimiz için c6 ev ekranı gelir :naughty:.

erdi_s

erdi_s

Üye
eywallah dostum:heyo:

----------Eklendi @ 23:30:18 ---------- Yazıldı @ 23:29:19 ----------

gelecek gelecek.bakın dün n97 mini ye geldi,bugün c5-03 e geldi 5800 a gelmesi çok yakındır.ama ben pek bişi ümit etmiyorum.nokia kıllık olsun diye yeni browseri bide emotionsu koymuştur başka bişi koymamıştır diye tahmin ediyorum.ama sürprizde olabilir.belki de bakarsınız v10 lardan beri ısrar ettigimiz için c6 ev ekranı gelir :naughty:.

evet evet çok yakın hissediyorumm

PureFood

PureFood

Üye

Gelse her türlü C5-03'e gelirdi ki 5800'dan donanım olarak üstün bir telefon ve daha çok yeni 5800'a göre. Hayatta gelmez...
Tabi benim fikrim...

erdi_s

erdi_s

Üye
hadi Nokiaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yarını sabırsızlıkla bekliyorum :oke:

'Patron

'Patron

Üye

Gelse her türlü C5-03'e gelirdi ki 5800'dan donanım olarak üstün bir telefon ve daha çok yeni 5800'a göre. Hayatta gelmez...
Tabi benim fikrim...
Geldi bile C5-03 e kardeş. Ovide var. ben yarın guncellıcem :)

ozinyousan

Üye
x6 ya geldi diyorlar doğrumu ve x6 ya farklı birşey gelrmi?

----------Eklendi @ 00:59:04 ---------- Yazıldı @ 00:24:59 ----------

<b><font color="navy"><br />
<br />
Gelse her türlü C5-03'e gelirdi ki 5800'dan donanım olarak üstün bir telefon ve daha çok yeni 5800'a göre. Hayatta gelmez...<br />
Tabi benim fikrim...</font></b>
<br />
<br />

ozgur_473

Üye
bu yeni güncelleştirmeyi telefona nasıl indircez pc kullanmadan?

PureFood

PureFood

Üye
bu yeni güncelleştirmeyi telefona nasıl indircez pc kullanmadan?

Menü-Uygulamalar-Yazılım Güncelleme de. WLAN ile listeyi yenileyecek. Telefon güncellemesini bulduysa gerisi kolay yükle de bırak yapsın işini.
Ya da *#0000# yap Seçenekler de Güncellemeleri Kontrol Et var ona tıkla listede görüyorsan tamamdır. Dikkat et WLAN la yap şebekeden yaparsa ücret alır. :oke:

'Patron

'Patron

Üye
ben sebekeden yapicam gencler.

ozinyousan

Üye
bi x6yla 5800 kaldı ya hadi nokia!

ozgunb

ozgunb

Üye
Arkadaşlar ne nsu ne de navifirm açılıyor. Sanırım serverlara yeni update yükleniyor.:heyo:

ozgur_473

Üye
nsu 2 haftadan beri kapalı

Barbo2

Barbo2

Üye
yerden yere vurulan telefon 5800 nasılda heyecan yaptı birden kıymete bindi :) herkez nöbette

erdi_s

erdi_s

Üye
hala yoookkk

'Patron

'Patron

Üye
Bu cepnet ne ya Vodafone'un internet paketi mi. Ucuz mu herkes kullanıyor.:hmmm
Yapcak bişey yok ona :D
8tl verıyosun 1 ay boyunca sınırsız net. :) ister bilgisayardan. gezınmek için fazla yavaş değilde download hızı berbat. :vur

• Beğen
Tepkiler: PureFood

Üst Alt