Telefon Tavsiyesi Arkadaşlar çok kararsızım sizce hangilerinin almamı önerirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
franzliszt

franzliszt

Üye
tam belirtilmedi yüksek segment denildi amiral gemisi denildi bu telefonlar hakkında birde bada 2.0 ile destekli başka pek bilgi yok ama iddalı laflar edildiğine göre sağlam gelecek ve orta segment değilmiş bak hakan üst segment denilmiş ;)
bana göre orta segment kardeşim fazla getirisi yok bu sistemin ileriye yönelik olsa haberler çıkar ve zaten samsung androide bile zor destek veriyor badayı model model kullanıyor bir ekol haline getirmiyor adamların derdi android , meego için aynı sanmayın işin manyakları bekliyor meegoyu bekleyen topluluk maemo kullanıcıları,,,linux tablet bekleyenler,,, geliştiriciler,, , nokia kullanıcıları,, symbiandan farklı sisteme geçmek isteyenler, ama androidden badaya geçmek olmaz aynı tarz ama androidden meegoya geçenleri görücez illaki adamlar kendi havuzunu oluşturup gereken programları bu havuza koycaklar, benim için badada iyi bir sistem hızlı ve linux alt yapılı ama bir meeego ios yada android kadar tutamaz , belki meegoda çok tutmaz başta ama sonradan milletin ağzının suyu akabilir n900 den hatırlayın neler neler yaptı cihaz sonradan satmaya başladı , yine işlemci omap ve ram 1gb ,bu android+meego kurulum çift boot demek ki bunu illa yapacaklar.

• Beğen
Tepkiler: cascı ve pRime.

Uruloki

Uruloki

Üye
valla meego için intelin planları var daha doğrusu kendi emelleri için kullanmak istiyor

• Beğen
Tepkiler: pRime.
eaagent

eaagent

Üye
ama sizin yazdıklarınızı da gördüm sitede yeni telefon gelmesin bada 2 gelsin demişsiniz

Valla Hasan biz artık Sadece bada 2.0 istiyoruz ne zamandır anlatılanlarla hayalini kurduk ayrıca zaten telefonlarımız var sonuçta :D

----------Eklendi @ 19:16:07 ---------- Yazıldı @ 19:15:08 ----------

bana göre orta segment kardeşim fazla getirisi yok bu sistemin ileriye yönelik olsa haberler çıkar ve zaten samsung androide bile zor destek veriyor badayı model model kullanıyor bir ekol haline getirmiyor adamların derdi android , meego için aynı sanmayın işin manyakları bekliyor meegoyu bekleyen topluluk maemo kullanıcıları,,,linux tablet bekleyenler,,, geliştiriciler,, , nokia kullanıcıları,, symbiandan farklı sisteme geçmek isteyenler, ama androidden badaya geçmek olmaz aynı tarz ama androidden meegoya geçenleri görücez illaki adamlar kendi havuzunu oluşturup gereken programları bu havuza koycaklar, benim için badada iyi bir sistem hızlı ve linux alt yapılı ama bir meeego ios yada android kadar tutamaz , belki meegoda çok tutmaz başta ama sonradan milletin ağzının suyu akabilir n900 den hatırlayın neler neler yaptı cihaz sonradan satmaya başladı , yine işlemci omap ve ram 1gb ,bu android+meego kurulum çift boot demek ki bunu illa yapacaklar.

Zamanla göreceğiz bunu hiç birşey için kesin bir sonuç yok hiç belli olmaz :)

EK: bu arada pardon beyler quadrant skoru galaxy s ten 400 değil 600 puan civarı fazla :)

cascı

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar önerilerniz için tekrar teşekkür ederim yorumlarınız inceledim. videoları izledim
N9 önerenler de var ancak nokia büyük bir batışa geçti ve çevremde nokia taraftarı değil
şuan için 2 adet şık bulunuyor

+İphone 4

+Galaxy S2

bunlar arasında kaldım yorumlarınız okuyunca yardımcı olurmusunuz son kararımı vermek istiyorum ve birinden birini seçip fiyatlarında ucuzlamasını bekliyorum

.:ÇAĞLAR:.

.:ÇAĞLAR:.

Üye
Arkadaşlar önerilerniz için tekrar teşekkür ederim yorumlarınız inceledim. videoları izledim
N9 önerenler de var ancak nokia büyük bir batışa geçti ve çevremde nokia taraftarı değil
şuan için 2 adet şık bulunuyor

+İphone 4

+Galaxy S2

bunlar arasında kaldım yorumlarınız okuyunca yardımcı olurmusunuz son kararımı vermek istiyorum ve birinden birini seçip fiyatlarında ucuzlamasını bekliyorum
lphone 4 kesinlikle galaxy s2 ile yarışamaz hata edip gidip iphone 4 alma , galaxy s2 çok iyi tercih olur

• Beğen
Tepkiler: cascı
onurhankahya35

onurhankahya35

Üye
dostumsende hc arastrmysun sanirim ip4 de tek cekirdek 1 ghz islmci 512 ram war s2 de 1.2 cift + 1gb ram war komik bi karsilastrma olmus tabiki S2 ...

• Beğen

cascı

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar o zaman Samsung Galaxy S 2 Almaya karar verdim.
Yorumları teker teker değerlendirdim sonuç olarak Galaxy S 2 çıkıyor. :heyo:

Önerileriniz için tekrar teşekkür ederim...
:oke:

onurhankahya35

onurhankahya35

Üye
hayirli olsun simdiden cok guzel bi secim yaptin sonuc olark samsung , taş yapsalar o bile degerli olur ... ;)

cascı

Üye
    Konu Sahibi
Sağol Arkadaşım. Biraz bekleyeceğim çevredekiler fiyatı düşecektir falan diyor.. :oke:

Fiyatı en yakın ne zaman düşer ??

onurhankahya35

onurhankahya35

Üye
bnce ip 5 ciktigi zmn ... neden diyecek olursan soyle anlatiyim iphone kesnlikle s2 ayarinda oluck v o ciktgi zmn ip4 lerin fyati dusucek ayni s2 ciktgnda s in fyatinin dstugu gibi ... bu drumda s2 ustunluk kurmk icin fiyati cekicek yani ip5 agustos sonu cikicagina gore eylul gbi s2 nin fiyatinda bi dusus yasanir ...

• Beğen
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
bnce ip 5 ciktigi zmn ... neden diyecek olursan soyle anlatiyim iphone kesnlikle s2 ayarinda oluck v o ciktgi zmn ip4 lerin fyati dusucek ayni s2 ciktgnda s in fyatinin dstugu gibi ... bu drumda s2 ustunluk kurmk icin fiyati cekicek yani ip5 agustos sonu cikicagina gore eylul gbi s2 nin fiyatinda bi dusus yasanir ...

inşallah öyle olur.

• Beğen
Tepkiler: @.r.g., moazzad ve cascı

cascı

Üye
    Konu Sahibi

Teşekkür Ederim. Ben Ozaman biraz bekleyeyim çünkü şimdi 1.700 tl verpi sonra 1500 olmasın ..
Arkadaşlar Önerileriniz için Teşekkür Ederim.

NiCKiMYoK

NiCKiMYoK

Üye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt