Telefon Tavsiyesi Arkadaşlar çok kararsızım sizce hangilerinin almamı önerirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cascı

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar çok kararsızım sizce hangilerinin almamı önerirsiniz.
Arkadaşlar Telefon alacağım ama bir çok telefonun arasında kaldım etraftakiler hep farklı şeyler söylüyor ve en son 3 telefon kaldı yardımcı olursanız sevinirim

1 - IPhone 4
2 - Nokia C7
3 - Samsung SGH i900

birde N8 nasıl bi telefon ?

Şimdiden teşekkürler.

Utku

Utku

Üye
SGS2 :oke:

cascı

Üye
    Konu Sahibi
Telefon biraz fazla büyük değil mi o da beğenilerim arasında ancak biraz büyük sanki
Öneri için Teşekkür ederim.

buket2

buket2

Üye
iphone4 tabiiii kiiiiii

cascı

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım 3 telefon arasında kalmamın sebebi
1 Iphone - havası var
2 C7 Sesi var
3 Sgh i900 sürümü var 3ü bi arada bi telfon olsa veya Iphone den güçlü ses çıksa

pasha14

pasha14

Üye
C7 kullanıyorum çok memnunum. N8de alabilirsin..

cascı

Üye
    Konu Sahibi
Uruloki

Uruloki

Üye
bence acelen yoksa ve iphone 4 dediğine göre iyi bir fiyat aralığın var tahminimce N9 u bekle derim ben istersen netten videolarını izle

cascı

Üye
    Konu Sahibi
Iphone yerine Samsung Galaxy S 2 ye bakıyorum. Sizce iyi bir telefon mu?
Öeriler için teşekkür ederim.

kerim5534

kerim5534

Üye
bende n9 onerırım beklemek ıstersen tabı androıt cift cekirdegı esit kullanamıyo 1 zorlanacakkı 2. Devreye gırsın bunu da goz onunde bulundur alırken

cascı

Üye
    Konu Sahibi
Önerileriz için teşekkürler
Benim şuan ki gönlü Samsung Galaxy S II de
Bir daha Nokia almak istemiyorum C5-03 kullanıyorum sorunlu çıktı telefon neyse yaptırdık falan Daha sonra C7 ve N8 gibi telefonlara baktım çevremdekiler Nokia önermemeye başladı Iphone Falan al dediler ancak farklı bir telefon almak istedim yani güzel ve farklı. Bu sebeble bu konuyu açtım.
Samsung Galaxy S II hakkındada neler düşünüyorsunuz ?

eaagent

eaagent

Üye
Önerileriz için teşekkürler
Benim şuan ki gönlü Samsung Galaxy S II de
Bir daha Nokia almak istemiyorum C5-03 kullanıyorum sorunlu çıktı telefon neyse yaptırdık falan Daha sonra C7 ve N8 gibi telefonlara baktım çevremdekiler Nokia önermemeye başladı Iphone Falan al dediler ancak farklı bir telefon almak istedim yani güzel ve farklı. Bu sebeble bu konuyu açtım.
Samsung Galaxy S II hakkındada neler düşünüyorsunuz ?

Kesinlikle harika bir telefon . Çift çekrdekli a9 işlemci android sistem ;)

Uruloki

Uruloki

Üye
yalnız cortex A9 kullanmıyor samsung un kendi yaptığı enyox diye bir işlemciyi kullanıyor yanlış hatırlamıyorsam

Uruloki

Uruloki

Üye
yok yahu eminim samsung kendi yaptığı bir işlemci ama platformu omap 4 ise aklında senin öyle kalmış olabilir

by şarlo

by şarlo

Üye
Iphone:-)

Tek şey Basket

Tek şey Basket

Üye
N9 U beklemeni Tavsiye Ederim.

cascı

Üye
    Konu Sahibi
Çevrem Nokia Taraftarı Değil Onun için Nokia Almakta istemiyorum. yani nasıl anlatsam içimden nokia var ama yine bir sorun çıkacak diye şüpheleniyorum Nokia Artık batışa geçmiş falan diyorlar N9 güzel bir telefon ama malesef Nokia
önerileriniz için teşekkür ederim.

onurhankahya35

onurhankahya35

Üye
n9 ancak galaxy i9003 le yarsck bi telefon 1 ghz islmci power vr sgx 530 koymuslar bnm kullndgm wave 2 de 540 yani cddi fark war arasnda... sozde yeni gelick bi telefon ama cebimdeki ondan dha iyi ... iphne 5 i bklylm en iyisi nokia dan cacık olmaz gecenlerde yazi okudum nokia resmi aciklma yapmis ntvcnnbc deydi hatra haber 25 milyar dolar zarar etmus v baskanlari ' samsung v ios (iphne) pazari elimizden aldi , ilginc ' seklinde bi aciklma yapmis ... yani nokia telefonlar deyim yerindeyse batan geminin malları oldular resmen ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt