Nokia C5-03 Her türlü sorununuzu yazabilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

'Patron

'Patron

Üye
Çok Teşekkür ederim çok işime yaradı.
c5 03 için başka programlarda varsa paylaşır mısınız(orjinal yazılıma uyum sağlayanlar)özelikle video izlemek için .mp4 den başka video göstermiyor.Ses içinde mp3 harici çalışmıyor. Birde antivürüs programı var mı
s60v5 uygulamalar bölümüne gir signed olanlardan beğendiklerini yukle. video için july player smart movie yada ucplayer yukle. mp3 için powermp3 yukeleyebılırsın. bence antıvuruse gerek yok ama yınede ıstersen oviden kaspersky yada eset yukle.
nokia c5-03 adobe flash yüklümü yoksa ben nasıl yükleyeceğim teşekürler cevap verenler için
evet adobe 2.1 mi 3.1 mi ne var. sen sanırım internetten vıdeo ızlemek ıstedın adobe yukleyın dedi. yok kardeş bu tellerde netten video izlenmıyor.

Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi
@asp_adsl; C5-03'ün kendi galerisinde slayt gösterisi seçeneği bulunuyor :oke: Galeri > fotoğraf > seçenekler kısmından bulabilirsin.

asp_adsl

Üye
@asp_adsl; C5-03'ün kendi galerisinde slayt gösterisi seçeneği bulunuyor :oke: Galeri > fotoğraf > seçenekler kısmından bulabilirsin.

Sağol onu buldumda hafıza kartındaki için istiyordum onuda By Gablinin programı ile hallettim.http://www.maxicep.com/uyeler/uye-1586284/by_gablin/

----------Eklendi @ 19:29:16 ---------- Yazıldı @ 19:02:24 ----------

s60v5 uygulamalar bölümüne gir signed olanlardan beğendiklerini yukle. video için july player smart movie yada ucplayer yukle. mp3 için powermp3 yukeleyebılırsın. bence antıvuruse gerek yok ama yınede ıstersen oviden kaspersky yada eset yukle.

evet adobe 2.1 mi 3.1 mi ne var. sen sanırım internetten vıdeo ızlemek ıstedın adobe yukleyın dedi. yok kardeş bu tellerde netten video izlenmıyor.

Teşekkürler july player smart movie yada ucplayer bunların hangisi makinayı kasmıyor tavsiyen var mı

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Çok Teşekkür ederim çok işime yaradı.
c5 03 için başka programlarda varsa paylaşır mısınız(orjinal yazılıma uyum sağlayanlar)özelikle video izlemek için .mp4 den başka video göstermiyor.Ses içinde mp3 harici çalışmıyor. Birde antivürüs programı var mı

Bi Şey Değil. Video İçin Uc Player, July Player Falan Yükle. Mp3 İçinde PowerMp3, TTPod Yükle. Antivirüs Olarak Oviden Eseti İndir Bu Adresten De 6 Aylık Yasal Al veya Kasper Yükle 1 Aylık Deneme Sürümü veya NetQin Yükle :oke:

----------Eklendi @ 19:42:52 ---------- Yazıldı @ 19:40:09 ----------

nokia c5-03 adobe flash yüklümü yoksa ben nasıl yükleyeceğim teşekürler cevap verenler için

Yüklü Olarak Geliyor v3.1 Var Nokia Yenisini Çıkarır Mı Bilmem Pek Sanmıyorum Ama İnşallah Çıkarır :aha:

watercity

watercity

Üye
telefondan wifi ile baglanip guncelleme yapamiyorum baslat diyorm hcbi islem olmuyr ovi ilede hata veriyor 12017 gbi bisydi hatrlamyrm

asp_adsl

Üye
photobook proğramı deneme sürümüymüş.Unlock istiyor.yardımcı olacak var mı?

doga99

Üye
telefonumdan internete girince 2dk geçmeden hafıza dolu uygulamalari kapatın diyor (hiçbir uygulama açık olmamasına rağmen ve telefonun boş hafızası 30mb ) bunu nasıl engelleyebilirim? Teşekkürler

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
telefonumdan internete girince 2dk geçmeden hafıza dolu uygulamalari kapatın diyor (hiçbir uygulama açık olmamasına rağmen ve telefonun boş hafızası 30mb ) bunu nasıl engelleyebilirim? Teşekkürler

Opera Mobile Kullanıyorsan Opera Mini Kullan Onda Hafıza Dolu Demez

Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi
N9 çıktı biz hâlâ C5-03'teyiz. Ona çok yanıyorum ya... Sorunum bu işte.

asp_adsl

Üye
opera mini süpermiş teşekkürler

----------Eklendi @ 16:49:29 ---------- Yazıldı @ 16:46:18 ----------

Sertifika hatsı veriyor. Yazılım orjinal
Aslında bana sadece hafıza kartındaki fotoğrafları slayt olarak izletecek program yeter.Telefon galerisinde fazla fotoğraf yüklemek istemiyorum

Yardım lütfen

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
arkadaşlar telefonda majesty oyununu 5-10dk oynarken telefon kendiliğinden reset çekiyor bunun nedeni ne olabilir?

'Patron

'Patron

Üye
c5-03 un ev ekranını n8 gibi yapabilirmiyiz 3 farklı ev ekranı fln ekranı sağa cekince başka bi ekran sola cekince baska bi ekran n8 deki gibi bunu c5-03 de yapmamız mümkünmü
Hayır yapamazsın. Şuan için.

asp_adsl

Üye

----------Eklendi @ 16:49:29 ---------- Yazıldı @ 16:46:18 ----------
Şunu Dene http://www.maxicep.com/attachments/66540d1298373997/
Sertifika hatası veriyor. Telefon Yazılımı orjinal
Aslında bana sadece hafıza kartındaki fotoğrafları slayt olarak izletecek program yeter.Telefon galerisinde fazla fotoğraf yüklemek istemiyorum

Yardım lütfen[/QUOTE]
:vur:vur Bana bir yardım By Gablin:vur:vur

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
:vur:vur Bana bir yardım By Gablin:vur:vur

Bu Programı İstiyorsan Sertifika Alman Lazım Başka Programlarda Vardır Ben Bi Tek Bunu Biliyorum Şu Bölüme Bi Bak İstersen Symbian v9.4 Resim Gösterici/Düzenleyici

----------Eklendi @ 01:48:03 ---------- Yazıldı @ 01:34:37 ----------

Bi Tane Buldum Arkadaşım Biraz Karışık Gibi Ama http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...os9-x-resim-gosterici-duzenleyici-299354.html Bu Konuya Bak Türkçe Olanın Üstündekini Seçeceksin Türkçe Olanı Yükleyemezsin Unsigned. Konuda Yazıyor Kilit Kodu Falan :oke:

Üst Alt