Güncellendi!!! ve hatalar giderildi!!!(10-07-2011) smbian^3 v4.2 by oguzhan mobile

Sponsorlu Bağlantılar

anılbaran

anılbaran

Üye
yaa bide baglantılardan atıp duruyo yaa

Eleo

Üye
abi ben simdi 101'i yukledim, calisti. Ama dilde hala sorun yasiyorum. buna ingilizce yepma ihtimali varmi acaba?

karizma2501

Üye
kardeş süper olmuş. Yalnız bu t9 türkçe tahmin güzel çalışmıyor bu orjinal fwdeki gibi sorunsuz yapabilirmiyiz

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
operadan kendilğinden atar mı

ilginc44

Üye
Merhaba. ilk önce eline emeğine sağlık, bluetooth ile jar,jad,sis,six gibi dosyaları yollayamıyorum. korumalı nesne diyor ? Ne yapmam gerekir ?

btrmbtrm

btrmbtrm

Üye
Merhaba. ilk önce eline emeğine sağlık, bluetooth ile jar,jad,sis,six gibi dosyaları yollayamıyorum. korumalı nesne diyor ? Ne yapmam gerekir ?

aynı sorun bende de var xplore ile gönderiyorum

baya1994

baya1994

Üye
Yeni versiyon ne zaman gelecek .Gelecek diye yüklemiyorum hergün gelişme varmı bakıyorum

ÖmüR

Üye
Dostum yazılım güzel ancak web tarayıcısından sürekli atıyor ve wifi inanılmaz derecede kötü çalışıyor hatta hiç çalışmıyor. Yeni versiyonunu bekliyoruz...

Edit: Medya tuşuda çalışmıyor...

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
    Konu Sahibi
yeni versiyon gelicek inş araya kandil felan girdi uğraşamadım

ozgunb

ozgunb

Üye
Dostum yazılım güzel ancak web tarayıcısından sürekli atıyor ve wifi inanılmaz derecede kötü çalışıyor hatta hiç çalışmıyor. Yeni versiyonunu bekliyoruz...

Edit: Medya tuşuda çalışmıyor...

ben kullanıyorum 101 olanı. Dediğin sorunların hiçbiri yok.

mıttık

Üye
aynı sorunlar bendede var bazen wifi yi görmüyor ve bazen internet tarayıcısından atabiliyor(bu çok nadir oluyor..) ayrıca c5 tuş kilidinde yazılar ortalanmış değil sağa dayalı saat büyük olduğu için zaten belli olmuyor ancak üstteki tarih ve profil ismi ekranın sağ yanına bitişik biçimde duruyor ve tuşlar kilitliyken bile ekran dönüyor(tuş kilidi ekranındayken değil)... Umarım bunlar kısa sürede halledelir ancak bunlzr haricinde mükemmel olmuş

samoçam

Üye
tema efektlerini açınca telefon kasıyo biraz

ozgunb

ozgunb

Üye
millette ne çok sorun var. Ben sorunsuz kullanıyorum. Batarya biraz az gidiyo ama benim için problem değil. Teşekkürler.

mıttık

Üye
aslında hiçbirisi gerçek birer sorun sayılmazlar ama biraya gelince can sıkıyolar biraz c5 tuş kilidi sorunu tuş kilidi pro sunun kendinden kaynaklı onu düzeltmek zor iş onun yerine c6 slide to unlock ekledim wifi sorununu da eski c620 modunu kullanarak çözdüm gayet güzel oldu şu anda tek sorunum tuşlar kilitken ekranın dönmesi sorunu oda önemli bişey değil zaten yakında v60 gelcek onun üzerine yapılan portlar eminim daha başarılı olur:evet:

baya1994

baya1994

Üye
aslında hiçbirisi gerçek birer sorun sayılmazlar ama biraya gelince can sıkıyolar biraz c5 tuş kilidi sorunu tuş kilidi pro sunun kendinden kaynaklı onu düzeltmek zor iş onun yerine c6 slide to unlock ekledim wifi sorununu da eski c620 modunu kullanarak çözdüm gayet güzel oldu şu anda tek sorunum tuşlar kilitken ekranın dönmesi sorunu oda önemli bişey değil zaten yakında v60 gelcek onun üzerine yapılan portlar eminim daha başarılı olur:evet:

nerden biliyorsun v60 geleceğini havada bulut v60 unutun bence adamlar symbian 3 ve anna üzerine calısıyorlar 5800 gelmez bence:hmmm

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar v60 mışı nokia kendisi açıkladı. hani yeni browser çıktı ya onu gömecek. ben şimdi kendim bir güncellem yaptım sorunların çoğunu çözdüm ama tele şuan bende deil. bir hafta sonra yeni fw yi yayınlıcam

SilentOne

SilentOne

Üye
hmm senin kinide kurarz

PriZm

PriZm

Üye
Teşekkürler.:oke:

dengesiz74

Üye
ŞARZI UZUN GİTMEYEN ARKADAŞLARA TAVSİYEMDİR

BEN SİPARİŞ VERDİM ELİME DAHA GEÇMEDİ 75TL CİVARI ORJİNALDEN 2 KATFAZLA KAPASİTE SUNUYOR

Üst Alt