Güncellendi!!! ve hatalar giderildi!!!(10-07-2011) smbian^3 v4.2 by oguzhan mobile

Sponsorlu Bağlantılar

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
    Konu Sahibi
v52.0.101 olanı yükledim hiçbişeye bakamadım daha ama ilk gözüme çarpan hata filan değil sadece ikinci ev ekranında neden saat olur ki <br />
incelemek istiyorum çünkü gayet güzel görünüyor ki c6v40da ilk 2x6 n8 menüsünü bunda gördüm ben ama hiçde hava yapmıyo ilk ben yaptım filan diye <br />
eline emeğine sağlık dostum.
<br />
<br />
oda bir mod yazmayı unutmusum daha iyi deilmi

----------Eklendi @ 19:24:49 ---------- Yazıldı @ 19:20:51 ----------

mediabar tuşu çalışmıyor formatta attım olmadı nasıl çözebiliriz ...
<br />
<br />
hiç kimsede sorun yok neden oldu acaba¿ Tekrar flasla

BarisOlsun

BarisOlsun

Üye
vallah arkadaşım açıkça fw iyi ama web browserda dokunmatik titreşim sorunu olsa dahi iyi şimdilik ama nedense mediabar tuşu çalışmıyor şimdi çalışması için onun modu'u var onu da attıp denedim olmadı acaba onu engelleyen nedir ...

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
    Konu Sahibi
vallah arkadaşım açıkça fw iyi ama web browserda dokunmatik titreşim sorunu olsa dahi iyi şimdilik ama nedense mediabar tuşu çalışmıyor şimdi çalışması için onun modu'u var onu da attıp denedim olmadı acaba onu engelleyen nedir ...
b şikayeti sadece senden aldım nedenini bilmiyorum:allalla::allalla::hmmm:hmmm

SilentOne

SilentOne

Üye
oh be sonunda v 50.0.007 yi çıkzrtmıssın bir günde 6. Fw deqiştireceqim olucak

anılbaran

anılbaran

Üye
ovi magaza işi ne zaman düzelir ona göre yüklicem

worry

worry

Üye
oguzhan bunda şu xpress tuşu çlşmıyo diger yeni fwde bunu düzeltrsen sevinrm

betaserc

Üye
Oğuzhan Nokia messaging çalışıyor mu?

SilentOne

SilentOne

Üye
bunda çalışmıyomu medya tuşu

virgo2000

virgo2000

Üye
xpress tuşunu çalıştırmak için önce hard format sonra soft format atın

anılbaran

anılbaran

Üye
yükledim fakat ram miktarını gorunce şoka girdim ramblow da max 47 mb yaa sizde nası 60_65 oluyo ki ?

baya1994

baya1994

Üye
şimdi bu yazılım sorunsuzmu yoksa yenisi gelecekmi ona göre yüklüyeyim sorunlar çözülüpmü gelecek bu arada mirac kandiliniz kutlu olsun arkadaslar.

Furkan-E

Üye
şimdi bu yazılım sorunsuzmu yoksa yenisi gelecekmi ona göre yüklüyeyim sorunlar çözülüpmü gelecek bu arada mirac kandiliniz kutlu olsun arkadaslar.

Ovi Mağaza sorunu var, çalışmıyor, bugün ya da yarın günceller heralde arkadaş biraz bekle.

anılbaran

anılbaran

Üye
ram şimdıde ortalama 56 oldu format attım 47 den iyi oldugu kesın hedef im 65

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
    Konu Sahibi
ev ekranını boşalt ve telefonu yenidrn başlat

ThePrinche

Üye
Oğuzhan Fwni Yükledim Bu Zamana Kadar Yüklediğim En Başarılı Fw Buydu Ellerine Sağlık Allah Razı Olsun C5 Kilidi Çok Güzel Herşey Çok Güzel Tek Ricam Telefon Açılırken Orjinal Ekranla Açılsın Resim Biraz Ciyak Kaçmış Site Adresi Yazıyor Birde Galeride Görünmesini İstemediğim Resimlerim Var Önceden Hafıza Kartına _PAlbTN Klasörüne Atardım Görünmezdi Şimdi Görünüyor Bu İki Ricamı Dikkate Alırsan Çok Sevinirim Ellerin Dert Görmesin Yeni Güncellemeyi Bekliyorum Tekrar Kolay Gelsin :)

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar kandiliniz mubarek olsun

anılbaran

anılbaran

Üye
ev ekranını boşalt ve telefonu yenidrn başlat
&lt;br /&gt;<br />
&lt;br /&gt;onları yaptıntan sonra zaten böyle cıktı yaa 55 i gecmiyo<font color="Silver"><br />
<br />
<font size="1">----------Eklendi @ 19:15:13 ---------- Yazıldı @ 19:13:43 ----------</font><br />
<br />
</font>
arkadaslar kandiliniz mubarek olsun
&lt;br /&gt;<br />
&lt;br /&gt;<br />
seninde mübarek olsun kardeş

----------Eklendi @ 19:51:52 ---------- Yazıldı @ 19:15:13 ----------

gercekten cok iyi bir çalışma yapmıssın oguzhan telefon acılır acılmaz direk menüye girebiliyorum kasma donma takılma hiç bişi yok gayet hızlı şimdilik bi sorunu yok gibi gözüküyor ovi magaza dısında ama onuda hallertinmi tamamdır menü gecişleri cok iyi tebrik ederim

ErsinBoz

Üye
dostum şuan için oviyi filan kullanmadığım için gözüme çarpan tek şey basit bi hata mesajlardaki smileylerden birini seçtiğimizde ufak görünüyo hard format attım düzelmedi yükleyen arkadaşlardan ricam bi bakabilirlermi sadece bendemi sorun var acaba
bu arasa mediabar ilk yüklemede bendede çalışmadı hard format atınca düzeldi
dostum eline emeğine sağlık dediğim gibi c6v40daki sorunsuz 2x6 n8 menü düzeni için ayrıca teşekürlebenim gibi oviyi pek kullanmayanlar için kesinlikle öneriyorum bu cfwyi.

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
    Konu Sahibi
yorumlar için teşekkürler ambeğen sayısı az gibiageldi bana

• Beğen
Tepkiler: baya1994

Üst Alt