Güncellendi!!! ve hatalar giderildi!!!(10-07-2011) smbian^3 v4.2 by oguzhan mobile

Sponsorlu Bağlantılar

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
    Konu Sahibi
belki 10 defa bilgisayarı yeniden kapatıp açtım olmuyor sadece senin fw yükleniyor diğer fw ler yüklenmiyor :S

benim verdiğim cor ve uda dosyasını kullanarak diğer fwleri yükleyebilirsin

wanted_boys

Üye
teşekkürler çok güzel çalışma fakat siyah ekranı hiç sevmem o temanın beyazı var bende onu kursam diğer arkaplanlar beyaz olurmu mesela mesajlarda yada diğer fwden hangi dosyaları atmalıyımki beyaz olsunf

cgdasacar

Üye
az önce bu fw yiyükledim fakt ovi suite baglanınca telefon güncelleştirmesi buluyor 52.0.7 fakat yüklemior hat veriyor ama onun yanında ovi suiten diğer günceleştirmeleride alamıyorum ..cihaz isimlerini kontrol ettiğimde özel sürüm filan yazmısın bunları değiştirirmisin sürüm isimlerini filan düzgün yazarasn sorun düzelebilir Nokia 5800

arkadasım bu söylediklerimle ilgilenecebilecekmisin

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
    Konu Sahibi
worry

worry

Üye
sözlük yok abicim bnda sis olarak verirmsn ? yada fw yaparmsn

hustek

Üye
v52.0.007 olaydı keşke şimdi telin garantisi var bişi flen olursa donanımsal garantiye götürüm garantisi bitmiş olsaydı süper olr yüklerdim hemn ama hakkten güzl bişi hazırlamıssın ellerine saqlık
bnm telınde garantısı var onume gelenı atıyorm hiç birseyde olmuyo bişey olmaz at sen

swiping

Üye
merhaba,

beni mazur gorun ama dosyalari download ettigimde icinden 3 tane dosya cikiyor. Normalde daha fazla dosya olmasi gerekmiyor mu? Bu arada ben, JAF emulator bilgisayarda system error 2 detected gibi bir hata verdiginden dolayi phoenix kullaniyorum.

Tesekkur ederim.

worry

worry

Üye
oguzhann bana acill drawng ve sözlük lazm upload edersen çok iyi olur .

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
    Konu Sahibi
konunun altına istenilen uygulamalar eklendi

worry

worry

Üye
sözlüğü eklememişssn ?

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
    Konu Sahibi
harbiden ya unutum ama simdi bilgisayarda deilim eklerim onu en geç yarın simdilik sozluk programı kullan

worry

worry

Üye
drawing.rsis i indirdim bunu sis yaptm yinede yüklenmedi nasıl yüklerz anlatırmsn ?

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
hocam winrar programıyla açman lazım...

----------Eklendi @ 23:32:57 ---------- Yazıldı @ 23:32:39 ----------

yani bilgisayardan

baydogdu93

Üye
Navigasyonda sorun var 1 saat bekledim bulmuyor konumumu :hmmm

worry

worry

Üye
media bar çlşmıyor bnde çlşyrmu sizde

----------Eklendi @ 00:12:31 ---------- Yazıldı @ 00:12:01 ----------

tayyip34 sagol anladım :)

ozgunb

ozgunb

Üye
Dostum eğer işlemciyi hızlandırdıysan batarya az gidiyor. İşlemciyi normal haline getirmek için gerekli modu paylaşırsan geri kalanını ben hallederim.

ErsinBoz

Üye
dostum eline emeğine sağlık
senden bi ricam var eğer mümkünse bu ikinci ev ekranınındaki saati kaldırabilirmisin bide c5 tuş kilidi olarakda paylaşabilirmisin

mcetin55

mcetin55

Üye
XpressMusic yazısınn Yanındaki Kısayol Çalışmyr Bi çözümü varmı aktif hale getrmenn ?:dry:

Not : Güzel Fw:yuru

Rica : Bide Sözlük eklermsn Acaba ya ?

Üst Alt