C6V40**WhiteLight V1.o** Rm-588**5230-5235**PARS Abisi**Anna iconlu**(06.07.2011)

Sponsorlu Bağlantılar

Şehr-i Hüzün™

Şehr-i Hüzün™

Üye
Yeni çıkan Tüm C6 modlarını içeren, 5230 v40.6. için bir cfw arıyorum. Çok mu şey istiyorum ki?

forumber

Üye
    Konu Sahibi
Yeni çıkan Tüm C6 modlarını içeren, 5230 v40.6. için bir cfw arıyorum. Çok mu şey istiyorum ki?
legendry ye yazmışsın ne istediklerini,Beta1 T3 te mevcut bunlar:
N8 Menü+Ortalanmış Yazı+N8 Klavye+N8 Menü+Geniş AlfaNümerik+Sensör Qwerty+Face Mod

Şehr-i Hüzün™

Şehr-i Hüzün™

Üye
Peki, yüklüyorum. İzlenimlerimi yazarım. :)

----------Eklendi @ 19:00:56 ---------- Yazıldı @ 18:36:54 ----------

Rofs2 rar'ı sorunlu bilesin. Beta1 T3'ü indirdim. Rar'dan çıkartırken içerisindeki dosya yöntemi tanınmıyor. Diye hata alıyorum.

forumber

Üye
    Konu Sahibi

Rofs2 rar'ı sorunlu bilesin. Beta1 T3'ü indirdim. Rar'dan çıkartırken içerisindeki dosya yöntemi tanınmıyor. Diye hata alıyorum.

tmm indiriyorum bi deneyeyim...

----------Eklendi @ 20:02:11 ---------- Yazıldı @ 19:37:49 ----------

Ben Rapidden indirdim bi sorun çıkmadı,tekrar indir eğer gene sorun çıkarıyorsa 7-zip in son sürümünü indir öyle dene :oke:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
V50 çıktı fakat türkiye için çıkmadı :oke:

----------Eklendi @ 16:18:20 ---------- Yazıldı @ 16:09:59 ----------

tabi o sana bağlı, ama kullanırsan sevinirim:heyo:aslında şu anda kullanmamak mantıklı daha beta olduğu için ama hergün güncellemeye çalışıyorum fw daha güzel hale geliyor:oke:

Zaten olana kadar Türkiye içinde çıkar, betasıda iyice düzelir. O yüzden bir daha modlamaya gerek duymamak için senin yazılımı kullanacağım dedim :oke:

Şehr-i Hüzün™

Şehr-i Hüzün™

Üye
tmm indiriyorum bi deneyeyim...

----------Eklendi @ 20:02:11 ---------- Yazıldı @ 19:37:49 ----------

Ben Rapidden indirdim bi sorun çıkmadı,tekrar indir eğer gene sorun çıkarıyorsa 7-zip in son sürümünü indir öyle dene :oke:
Dediğini aynen yaptım. 7 zip ile de aynı hatayı veriyor. Mümkünse core ve rosf2 dosyalarını bir arada upload edebilir misin? Veya rofs2 dosyasını rar. yapmadan upload etsen?

forumber

Üye
    Konu Sahibi
Dediğini aynen yaptım. 7 zip ile de aynı hatayı veriyor. Mümkünse core ve rosf2 dosyalarını bir arada upload edebilir misin? Veya rofs2 dosyasını rar. yapmadan upload etsen?
peki madem rar yapmadan upload edeyim...

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Hayır,V 50.0.001 zaten bir 5230 yazılımı,V 50.6.002 ise 5235 yazılımı...

Onu biliyorum. Pnht'de sadece v40.6 nın rofs2 dosyası var. 5230 ve versiyon için rofs2\resource\versions içindeki metin dosyalarını düzenlenmesi gerektiğini biliyorum.

Copyright^

Copyright^

Üye
yazılımı telefona atmadım ama resimlerden gördüğüm kadarıyla n8 simgeleri tam oturmamış yani mesela internet simgesi hala ovi iconlarından. bide n8 yerine anna iconlarını kullansaydın daha güzel olabilirdi sadece benim görüşüm

----------Eklendi @ 12:41:18 ---------- Yazıldı @ 11:41:06 ----------

web'e girince atıyor gördüğüm hatalardan biri

forumber

Üye
    Konu Sahibi
yazılımı telefona atmadım ama resimlerden gördüğüm kadarıyla n8 simgeleri tam oturmamış yani mesela internet simgesi hala ovi iconlarından. bide n8 yerine anna iconlarını kullansaydın daha güzel olabilirdi sadece benim görüşüm

----------Eklendi @ 12:41:18 ---------- Yazıldı @ 11:41:06 ----------

web'e girince atıyor gördüğüm hatalardan biri

hayır ben zaten yazmışım oraya cahce e:\ (hafıza kartı) na taşındığı için atıyor,hafıza kartı takarsanız sorun yaşamazsınız...

----------Eklendi @ 12:50:05 ---------- Yazıldı @ 12:49:16 ----------

peki madem rar yapmadan upload edeyim...
upload ettim,sadece Rofs2 var,(.7z değil)

Copyright^

Copyright^

Üye
hayır ben zaten yazmışım oraya cahce e:\ (hafıza kartı) na taşındığı için atıyor,hafıza kartı takarsanız sorun yaşamazsınız...

----------Eklendi @ 12:50:05 ---------- Yazıldı @ 12:49:16 ----------

upload ettim,sadece Rofs2 var,(.7z değil)
görmemişim pardon

forumber

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar 30.06.2011 de CFW yi en baştan başlayarak bitimeyi düşünüyorum.Bugün bitirmiştim aslında fakat 1-2 aksilik yüzünden FW kullanılamaz oldu bende silidim:vur:ah:ağlarım:

mardok

mardok

Üye
Arkadaşlar 30.06.2011 de CFW yi en baştan başlayarak bitimeyi düşünüyorum.Bugün bitirmiştim aslında fakat 1-2 aksilik yüzünden FW kullanılamaz oldu bende silidim:vur:ah:ağlarım:

çözemezsen yardıma hazırım :)

• Beğen
Tepkiler: forumber

forumber

Üye
    Konu Sahibi
çözemezsen yardıma hazırım :)

saol mardok şu anda C6V40 portu üzerinde çalışmıyorum ama en geç 05.07.2011 tarhine kadar Bitirilmiş versionunu yayınlarım.Başka bir fw üzerinde çalışmaya başladım...:bigstar:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
v50 çıktı. Senin bitirilmiş versiyonu bekliyorum. Önce C6v40 olarak onu telefonumda deneyeceğim.

forumber

Üye
    Konu Sahibi

forumber

Üye
    Konu Sahibi
oh be nihayet bitti :aha::yuru:pro:(h):bigstar:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Vayy bitmiş. Şimdi ne indireceğimi şaşırdım. Bugün v50 ile beraber seninde bitirmenle indirme sayılarım bir hayli arttı. 5230 a ne olduda böyle şahlandı anlamadım ama durum benim açımdan çok iyi :) En kısa sürede indiriyorum...

Copyright^

Copyright^

Üye
v50.6.001'e görede yapsan aslında süper olur hee.
ayrıca resimlere göre baya bi coşturmuşsun ayrıca yine anna iconları tam oturmamış herhalde uygulamalar normal simge halinde anna iconlu değil yani :)

forumber

Üye
    Konu Sahibi
Vayy bitmiş. Şimdi ne indireceğimi şaşırdım. Bugün v50 ile beraber seninde bitirmenle indirme sayılarım bir hayli arttı. 5230 a ne olduda böyle şahlandı anlamadım ama durum benim açımdan çok iyi :) En kısa sürede indiriyorum...
saol,Aslında şu anda tek senle ben en güncel 5230 fw lerini yapıyoruz bizden başka pek yapan yok dünyada :P:benim açımdanda iyi oldu

----------Eklendi @ 14:04:46 ---------- Yazıldı @ 14:01:27 ----------

v50.6.001'e görede yapsan aslında süper olur hee.
ayrıca resimlere göre baya bi coşturmuşsun ayrıca yine anna iconları tam oturmamış herhalde uygulamalar normal simge halinde anna iconlu değil yani :)
telefonun 5230 sa niye V50.6 yı istiyorsunki,V50.6 5235 için,evet tek Uygulamalar ikonu olmadı,onuda yapamadım bir türlü...

Üst Alt