C6V40**WhiteLight V1.o** Rm-588**5230-5235**PARS Abisi**Anna iconlu**(06.07.2011)

Sponsorlu Bağlantılar

forumber

Üye
    Konu Sahibi
biri beta diğeri tamamlanmış version...

bosnags

bosnags

Üye
firmware şarjı fazla yiyor tek sıkıntım bu.suan bu modla sanki x7 kullanıyorum gibi hissettim kendimi bak şimdi:ehe:ehe

forumber

Üye
    Konu Sahibi
ben test ettim telefon beklemede 2 gün gitti...

ahmet_0063

ahmet_0063

Üye
arkadaşlar bu fw için en iyi anna iconlu temayı buldum buradan indirebilirsiniz iconlar tam oturmuş

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Ben demiştim X7 teması diye :ehe

forumber

Üye
    Konu Sahibi
şu anda cepten girdiğim için temaya bakamıyorum fakat bugün v1.1i çıkarmayı düşünüyorum, o zaman bu temayıda gömerim

ahmet_0063

ahmet_0063

Üye
evet müzik çallardaki durdurma ilerletme gibi tuşlar bile anna iconlu forumber kardeş bu temayı gömdüğünde benimde adım olursa çok sevinirim

punemr123

punemr123

Üye
kardeş şu anda qwerty yatayda çalışıyor mu ve düzgün iconlu tema gömdün mü ona göre flashlıycam

forumber

Üye
    Konu Sahibi
qwerty çalışıyor ve içerisinde iki adet tema mevcut ikisindede iconlar tam oturmuş bir şekilde(uygulamalar iconu hariç)

Copyright^

Copyright^

Üye
5235 (v50.6.002)'te gördüğüm ilk hatayı yazayım kamerada flash işareti falan var haberin olsun

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
@forumber: Senin yazılımı dene fırsatım bir türlü olmuyordu. Geçenlerde indirmiştim, attığım flash bellekte bozulmuştu. Bugün fırsat buldum. Şimdi indiriyorum.

Edit: Yazılım çok güzel. Eline sağlık. Kendi CFW'mi bitirdiğimde artık hangisini bundan sonra kullanacağıma karar vereceğim. Bu karar biraz zor olacak gibi :)

forumber

Üye
    Konu Sahibi
teşşekkürler rambo beğendiğine sevindim...

mardok

mardok

Üye
Rambo dün Legendary^6 nın betasını denerken tel. açılmadı bende phoenix ile orjinal yazılım yükledim bi baktım C: 40 küsür mb içinde Adobe Reader ve Quickoffice vardı ayrıca facebook youtube falanda vardı bi soft format attım(*#7370#) sonra hafıza kartını formatladım baktım gitmediler hard format atınca gittiler sanırsam hard format uda dosyasındaki uygulamaları siliyor adobe ve quick office de orda olması lazım yani
özet : sen haklıymışşsın :D :d:

forumber

Üye
    Konu Sahibi
ben her zaman hard format atarım flashlarken :D

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Teşekkürler

forumber

Üye
    Konu Sahibi
asıl size teşşekkürler...

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Rambo dün Legendary^6 nın betasını denerken tel. açılmadı bende phoenix ile orjinal yazılım yükledim bi baktım C: 40 küsür mb içinde Adobe Reader ve Quickoffice vardı ayrıca facebook youtube falanda vardı bi soft format attım(*#7370#) sonra hafıza kartını formatladım baktım gitmediler hard format atınca gittiler sanırsam hard format uda dosyasındaki uygulamaları siliyor adobe ve quick office de orda olması lazım yani
özet : sen haklıymışşsın :D :d:

Evet, uda yı unutmuşum tamamen. Benim yaşadıklarım bir tesadüf değildi (h) Sende kanıtlamış oldun :ehe

mardok

mardok

Üye
Evet, uda yı unutmuşum tamamen. Benim yaşadıklarım bir tesadüf değildi (h) Sende kanıtlamış oldun :ehe
evet ya bundan sonra hiç hard format atmayacağım :ehe ama öylede 40 mb C olmaz onu nasıl yükseltcez :hmmm

Üst Alt