C6V40**WhiteLight V1.o** Rm-588**5230-5235**PARS Abisi**Anna iconlu**(06.07.2011)

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Doğru ben o seçeneği hiç seçmiyorum :P

baro1907

Üye
E mail programı kurulamıyor mu versiyona ?

erbenben

Üye
Bluetooth kulaklığı bağladığım zaman tel kasılıp reset atıyor ayrıca ''arayanın ismini söyle'' özeliği de çalışmıyor... İlgilenirseniz sevinirim (h) Genel olarak çok iyi bir fw Teşekkürler ... :yuru:yuru

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
core dosyasını multiupload a yükleyebilirmisiniz lütfen tel çincede kaldı

bosnags

bosnags

Üye
arkadaşlar bu fw de ikinci sayfaya da widget eklemek mümkün mü? saat ve tarih koyulabiliyor onu biliorum da baska widgetler eklenebiliyor mu?

punemr123

punemr123

Üye
kardes fw guzel fakat rom patcher dan otoya aldiklarin teli resliyince gidiyor calismio tus klidi yaptiktam sonra menu gecis efektleri gidio yani menuden uyglamalra basinca falan muzik calarda simdi caliniyordayken geriye basinca direkt ana ekrna gidio sarki secmesi zor oluo bide keske acik uyg. goster i kapatsaydin

forumber

Üye
    Konu Sahibi
kardes fw guzel fakat rom patcher dan otoya aldiklarin teli resliyince gidiyor calismio tus klidi yaptiktam sonra menu gecis efektleri gidio yani menuden uyglamalra basinca falan muzik calarda simdi caliniyordayken geriye basinca direkt ana ekrna gidio sarki secmesi zor oluo bide keske acik uyg. goster i kapatsaydin
hepsini ayarlayacağım kardeş bilgilendirdiğin için saol...

ahmet_0063

ahmet_0063

Üye
kardeş hani mesaj atın dedin ya ben v1.1 deki değişiklikleri istiyorum yapabilirmisin

trecool

trecool

Üye
biz bunu jaf 68.92 ile yapabilirmiyiz

year_one_26

year_one_26

Üye
fw ye blutooth dan gönderilen dosyaları e:/ ye atma eklersen sevinirim

Üst Alt