[11.08.2011]SUNRISE V3.2 RTL 5800 için C6V40 CFW |DAHA İYİSİ YOK|EFSANE CFW!!

Sponsorlu Bağlantılar

IBoRoMiRI

IBoRoMiRI

Üye
Dostum bütün dosyaları indirdim gerekli olanlar bende sanırım. Fakat birsürü program var ve değişik bir anlatım beceremedim açıkcası. Neyi beceremedim ? Başlayamadım bile. [email protected] benim adresim bana canlı destek hatta uzaktan yardım yapabilirsen çok sevinirim.

ttnn

Üye
ben bu cwf yükledim ama fransızca olarak kullanmak istiyorum acaba nasıl yapabilirim yardım edebilirmisiniz

must_90

must_90

Üye
ben burada yazılanaları okudum
yüklemek isterdim ama yazılanalardan dolayı yüklemekten vazgeçtim
belki çok iyi usta olabilirsiniz belkide çok iyi yapmışsınızdır
ama kendinizi çok övüyorsunuz

· Yazılarınızda kendinizi mi övüyorsunuz?
· bilgi mi veriyorsunuz?

bırakın sizi kullanan arkadaşlar takdir etsin

Yazılan ilk mesajın bir tepki olduğunu görünce çok sevindim.Eleştiri çok yerinde.Cfw yi yapan arkadaş sanki cfw yapmıyorda parayla satılan birşey yapıyor.Her özelliğini kendisi yapmış gibi anlatıyor birde. Dm de binh24 ten bulduğu modları içine atıp ikonları ekleyip 3-4-7 tane tema atıp birde caf caflı renklerle tanıtım yazınca bir oldu sanıyor :megafon: Dostum alt tarafı cfw bu kadar lafa gerek yok.bunun %90 kısmı bile sana ait değil ki :nono: her neyse.bende cfw yaptım ve 100 ü geçtim.Şöyle bir şakayla cevabı bitirmek istiyrum. CFW'si iştir kişinin lafına bakılmaz.yani senin yapmış olduğun cfw de ortaya çıkar ve cevap olarak bu övgüleri alırsın :off:

bthn_997

bthn_997

Üye
ahan da yanıyor :D

thetiger

Üye
Hocam koy v40 ı ne demek istedigini anlasınlar.|-)

Ali Emre Çirik

Üye
kardeşim çok güzel fw ellerine sağlık.tema efektide süperde,iki tane accelswith programı var. 1 çalışıyor 1 çalışmıyor başkada sorunum yok

enevre

Üye
ya usta ben herşeyi yaptım son işlemde flasha basıp telefonun güç düğmesine basıyoruz ya orda bi türlü yükleyemedim kaç kere dednedim olmadı daha önce çok yüklemiştim fw ve ilk denemelerimde oluyodu bunda olmadı basıp hemen çekiyorum ama telefonu bulmamadı sorun ne olabilir

NomadCRY

NomadCRY

Üye
    Konu Sahibi
Yazılan ilk mesajın bir tepki olduğunu görünce çok sevindim.Eleştiri çok yerinde.Cfw yi yapan arkadaş sanki cfw yapmıyorda parayla satılan birşey yapıyor.Her özelliğini kendisi yapmış gibi anlatıyor birde. Dm de binh24 ten bulduğu modları içine atıp ikonları ekleyip 3-4-7 tane tema atıp birde caf caflı renklerle tanıtım yazınca bir oldu sanıyor :megafon: Dostum alt tarafı cfw bu kadar lafa gerek yok.bunun %90 kısmı bile sana ait değil ki :nono: her neyse.bende cfw yaptım ve 100 ü geçtim.Şöyle bir şakayla cevabı bitirmek istiyrum. CFW'si iştir kişinin lafına bakılmaz.yani senin yapmış olduğun cfw de ortaya çıkar ve cevap olarak bu övgüleri alırsın :off:

Bir kere o mesaj konuyu ilk açtığım vakit yazıldı o zaman ilk mesaj biraz garip sayılırdı evet ama sonra düzelttim ve o ilk eleştiriyi yazan arkadaş evet şimdi olmuş teşekkürler dedi ve sen şımdi böylesine saçma bir sey yazmış oldun yanlış anlama da şu anda gerçekten biraz mors oldun yani :ehe şu anda konuda dediğin tarzda birşey yok o arkadaş bile gelmiş teşekkür etmişken sana n'oluyor yahu.

Hadi kardeşim hadi eleştirecek başka birini bul. Madem cfw yapmak çok kolay sen de bu cfw deki modların hepsini içeren bir cfw yap ta görelim. Bu cfw deki modların bir kısmını ben yazdım ve daily dahil olmak üzere çoğu forum da o modlarımi yayinladım. Eğer daha fazla mors olmak istemiyorsan sus kardeşim. Önemli olan cfw yazmak değil o kadar modu bir hata çıkartmayacak şekilde bir araya getirmektir.

----------Eklendi @ 21:09:47 ---------- Yazıldı @ 21:02:27 ----------

Dostum bütün dosyaları indirdim gerekli olanlar bende sanırım. Fakat birsürü program var ve değişik bir anlatım beceremedim açıkcası. Neyi beceremedim ? Başlayamadım bile. [email protected] benim adresim bana canlı destek hatta uzaktan yardım yapabilirsen çok sevinirim.

Arkadaşım dedim ya tatildeyim diye bu konuda yardımcı olamam ve neresi karışık anlatımın anlamadım yahu. Videolu resimli ve yazılı anlatım var daha ne yapalım Allah aşkına

----------Eklendi @ 21:13:14 ---------- Yazıldı @ 21:09:47 ----------

Bu cfw 52.0.101 için de uygun mudur?

Hayır değil

bthn_997

bthn_997

Üye
nomadCRY tamamdır ustam slideunlock programını kapattım sabahtan beri hiç ışık yanmadı

yusigs

Üye
selamlar, daha önce sunrise kullanıyordum ve çok memnundum ancak telefonu tamir ettirdikten sonra servis orjinal fw flashladıgından eski haline döndü. telefonu aldıgım gibi konuyu aradım ve buldum, ancak hangi dosyalarla yapmam gerektiğini bulamadım. buradan indirdiğim3 ü yeterli mi, değilse diğerlerini nereden indirebilirim, teşekkürler.

Swisyn

Swisyn

Üye
Herşey çok güzel eline sağlık fakat keşke yazıları ortalamasaydın herkesin alışması biraz zor olacak, özellikle benim gibilerin :ah

yusigs

Üye
tamamdır kurulumu okumamıştım, yükledim. elinize sağlık oldukça iyi olmuş. teşekkürler

enevre

Üye
tamam arkadaşlar yaptım ovi suiteyi yüklememişim ondan olmadı yükledim oldu :D

manyag

Üye
mod yazdysan helal olsun hele yararli bir mod yaptysan 2 defa helal olsun

firtinalper

Üye
bu benim ilk cfw m oldu..oldukcada hosuma gitti fakat arada bir web browser ve opera pat diye kapaniyor sorun nedir acaba :bilmm

unloved

unloved

Üye

----------Eklendi @ 13:55:56 ---------- Yazıldı @ 13:55:28 ----------

Süper C6 CFW

ReQueM87

Üye
FW sürümüm v52.0.101
bunu nasıl yükleyebilirim?

----------Eklendi @ 16:55:40 ---------- Yazıldı @ 16:35:16 ----------

FW sürümüm v52.0.101
bunu nasıl yükleyebilirim?

fikirci

Üye
bana bunda kısayol bluetooth yok ayrıca accel switch kaldıdım dedin ama araçlar içinde var kaldırdığın file dosya yönetici galiba onu görmedim bunlara dikkat edip düzeltirsen seviniriz bir diğer versiyonda buluşmak dileğiyle:bye2::aha:

TjeY35

Üye
selam arkadaslar kolay gelsin.. Ben bu modlama olayında yeniyim sunrise gordugum kadarıyla hosuma gitti ama takıldım dosyaları indirdim jaf kurulum ve 5800 için c6 v20 orjinal ana dosyalarıda indirdim ama rofs2 hariç yazmıs iste burda takıldım o dosyayı nerden bulacagım benim versiyon 5800xm v52.0.007 . Yardımcı olursanız sevinirim. Kolay gele.

delgado_10

delgado_10

Üye
yahu emulatör flash a bastığımda çıkan uyarıya evet diyorum telefonun güç düğmesinede dokunuyorum bulamıyor telefonu yardım lütfen :/

Üst Alt