[11.08.2011]SUNRISE V3.2 RTL 5800 için C6V40 CFW |DAHA İYİSİ YOK|EFSANE CFW!!

Sponsorlu Bağlantılar

HJO

Üye
NomadCRY sound wawes temasını kaldıramazmıyız:vur

realdjferdy

realdjferdy

Üye
Nomad üstad ya by kamera sabitleme sesi silinmiş onu nasıl eklerim acaba....
Uyarıları vs açtım ses yok kameranında kamera 4 sesini açınca geldi iyi kötü:D

juristokrat

juristokrat

Üye
teşekkürler güzel yazılım olmuş. Ancak bi kaç sorun da yok değil.1-dz music yüklenyo ama aclmyor 2-müzkcalarda genel sistem hatası 3-pıps Sorunu.ancak herseye rağmen yüklemeye değer.eline emeğine sağlık.

NomadCRY

NomadCRY

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler güzel yazılım olmuş. Ancak bi kaç sorun da yok değil.1-dz music yüklenyo ama aclmyor 2-müzkcalarda genel sistem hatası 3-pıps Sorunu.ancak herseye rağmen yüklemeye değer.eline emeğine sağlık.

Dz Music te hicbir sorun yok obur forumda SS leri paylastim kanitlari orada

Muzik calar da sistem hatasi sorununu kimse yasamadi yasayani gormedim gecen sayfadaki arkadas ta ayni sorunu yasamis tekrar flash atinca duzelmis

PIPS konusunda hicbir sorun yok ne gibi bir sorun yasadiniz merak ettim PIPS yuklenmiyor olsaydi sanirim kaos cikardi kimse PIPS ile ilgili bir sorun yasamadi ki yine obur forumda NDrive in calistigini gosteren SS ler paylastim PIPS yuklenmiyor olsaydi dahili bilesen hatasi verseydi NDrlve da acilmazdi. Ceppusula da bir arkadas yorumunda PIPS sorunsuz yuklendigi icin bana tesekkur etmisti.

Bu soylediklerimin hepsinin kanitini isteyen varsa diger 2 foruma baksinlar

----------Eklendi @ 21:32:30 ---------- Yazıldı @ 21:19:27 ----------

yapma ya arkadaşım, ne hataları varki c6v40 da. elinde c6v20 hazır haldeydi, uğraşmadın bunu yayınladınmı acaba. lütfen çamur atmak yerine c6v40 da ne hata bulduysan söyle ki bizde bilelim, ayrıca ben bile c6v20 ye döndüysem diyorsun, ne demek ben bile, sen neredesinki, kendini nerede ve nasıl görüyorsun, milletin üzerindemisin. böyle kelimeler yerine, test ettim, şu şu şu hatalarla karşılaştım diyebilirsin. browsere kötü diyorsun, yapma ya lütfen, adamlar bu kez yapmış, kabul etmesende çözmüşler bu kez. ama sen ben bile diyorsun ya, sana göre artık kötü. c6v40 da görsellik diyorsun, v20 ye göre bir görsellik farkı yokki, görselliği zaten bir modcu olarak kendin yapıyorsun, bunu biliyorsun. v40 da görsellikten ziyade performans ve hatalar üzerine çalışılmış, KESİNLİKLE HERKESE C6V40 I tavsiye ederim, güzel modifiye edilmiş cfw ler var, özellikle kotukoylu üstadı bilen bilir, adam yine döktürmüş,

bu arada sunrise yayınlayan arkadaşım, inan olsunki sana karşı bir kasıt gütmüyorum, çalışmalarını takdir ediyor ve başarılarını dilerim, çünki böyle emek verip paylaşan insanlara ihtiyaç var, sadece kötü derken kötü olan tarafın ne olduğunu söylemek lazım, öyle ben bile dersen birileri de sen kimsinki diyebilir, bunu hatırlatmak istemiştim. kırıcı olduysam özür dilerim. herkese saygılar

----------Eklendi @ 09:54:38 ---------- Yazıldı @ 09:52:28 ----------

böyle kelimeler kullanmayın arkadaşım ya, ne demek mal, unutmayınki kötü söz sahibinindir.

Basta insanlari dogru anlamayi ogrenin. Ben bile derken siz ne anliyorsunuz bilmiyorum ama yorumunuzdan anladigim kadariyla siz beni cok yanlis anlamissiniz.

1 yillik CFW ci ve modder biri olarak burada size ne sorunlar yasadigimi anlatacak degilim ama ceppusula da yazdim cunku oradaki arkadaslar sizin gibi yanlis anlamiyor orada ne sorinlar yasadigimi okuyabilirsiniz yorumu okudugunuzda bir daha buraya yorum yazabilecek misiniz cok merak ediyorum cunku oradaki sorunlari okudukca aslinda hepsinin var oldugunu anlayacaksiniz ve o zaman beni anlayacaksiniz.

Benim bir seyi kabullenemedigim falan yok bana ne Nokia nin yaptigi browser dan . Ben ne diye kotuleyeyim ne cikarim olabilir Allah askina evet guzel olmus ama hala Opera nin yaninda kiytirik kaliyor.

Neyse isterseniz fazla uzatmayalim siz dogru bildiginiz yanlislarla devam edin

HJO

Üye
NomadCry nokia theme white anna ikonlu temayı varsayılan yapmak istiyorum ve sound wawes temasını nasıl silebiliriz:angry:

NomadCRY

NomadCRY

Üye
    Konu Sahibi
NomadCry nokia theme white anna ikonlu temayı varsayılan yapmak istiyorum ve sound wawes temasını nasıl silebiliriz:angry:

Sound Waves i kaldıramazsın yazılım çöker

Yazılımda iki tema olduğundan Anna teması varsayılan yapılamaz.
Benim merak ettiğim bu ayarlamaların ne işinize yarayacağı.

manyag

Üye
bişey sorcam cry eskiden rasim fw kurdum ve memnun olmadm c6 en fazla kac gun gder tuşlari kitli oldugunda orjinal 52.007 şarjı kac gun gder tel tuşları kitli hcbir şekilde telefonda uygulama kulanmadan anlcan sadece pin kodunu grçen masanin ustene koycan c6 fw kaç gun gder orjinal telefonu aldignda gelen yazilim kac gun gider fw içinde cok exe ve dll oldugu için bence şarji az gidiyor bide opera mobile buyuk bi ihtimalle atmıyodur opera miniden atiyormu

HJO

Üye
Sound Waves i kaldıramazsın yazılım çöker

Yazılımda iki tema olduğundan Anna teması varsayılan yapılamaz.
Benim merak ettiğim bu ayarlamaların ne işinize yarayacağı.

Diğer Fw lerde tek tema yapılabiliyor silme amacım ise fw de yer açmak program falan eklemek için

juristokrat

juristokrat

Üye
Dz Music te hicbir sorun yok obur forumda SS leri paylastim kanitlari orada

Muzik calar da sistem hatasi sorununu kimse yasamadi yasayani gormedim gecen sayfadaki arkadas ta ayni sorunu yasamis tekrar flash atinca duzelmis

PIPS konusunda hicbir sorun yok ne gibi bir sorun yasadiniz merak ettim PIPS yuklenmiyor olsaydi sanirim kaos cikardi kimse PIPS ile ilgili bir sorun yasamadi ki yine obur forumda NDrive in calistigini gosteren SS ler paylastim PIPS yuklenmiyor olsaydi dahili bilesen hatasi verseydi NDrlve da acilmazdi. Ceppusula da bir arkadas yorumunda PIPS sorunsuz yuklendigi icin bana tesekkur etmisti.
Bilmiyorum belki sorun ben de olabilir ama hiçbir yerde hata yaptığımı sanmıyorum ama sizin kadar bilgili olmadığım bi konuda da fazla tartışmaya girmem ama yine aynı hatalar devam ediyor.genel sistem hatası şimdilik düzeldi.formattan sonra.ama pıps dahili bileşen hatası veriyor.benim için çok önemli değil ama maksat arkadaşların bilgisi olsun.yinede cfw için teşekkürler.sonuçta emeğe saygı.

gecemavisi02

Üye
ben böyle bi şey görmedim dışı 5800 içi c6 helal olsun......

bthn_997

bthn_997

Üye
nomadCRY ilk cwf'm oldu bu. bana da ultrayer6 abimiz önerdi. şimdiye kadar karşılaştığım tek sorun battery monitor'ün çalışmaması. yalnız efektler ve hız mükemmel.

IBoRoMiRI

IBoRoMiRI

Üye
Çalışma ve MOD harika gözüküyor. Fakat benim kullandığım 5800 ;
Yazılım Sürümü : V52.0.007
Yazılım Sürümü Tarihi : 17-10-2010
Özel Sürüm : 52.0.007.C01.01
Özel Sürüm Tarihi : 17-10-2010
Dil Paket: 02
Tür : RM-356
Son Güncellemede Yok.

Bu telefon için hangi satırları dikkate almalıyım, yardımcı olursanız çok sevinirim.

HJO

Üye
Yazılım sürümü : v52.0.007 bu satır ama sen bu fw yi gönül rahatlığıyla yükleyebilirsin bir problem çıkarmaz yani uygun senin telefonuna :naughty:

bthn_997

bthn_997

Üye
şimdi dikkatimi çekti de arasıra bu yeşil ışık yanıyo :ehe nedendir?

son bi sorum olacak şu an gelen kutumda 1200 civarı mesaj var hafıza kartında hepsi sanki biraz kasıyo kaydırırken gelen kutusu orjinal fwde sorun yoktu
sorun kronik midir yoksa çok fazla mesaj olduğundan mı böyle?

Jetlak

Üye
şu ekranın diğer setleri var mı kapanış için falan

reccina

reccina

Üye
cfw'yi az önce yükledim bir kaç menü arasında dolaşırken bile ne kadar hızlı olduğunu fark edebilyorsunuz, dokunma hassasiyetide mükemmel.

tebrikler kardeş emeğine sağlık...

IBoRoMiRI

IBoRoMiRI

Üye
Kardeşim ben şimdi herşeyi mi yükleyeceğim telefona. En altta belirtmisin versyon falan.

NomadCRY

NomadCRY

Üye
    Konu Sahibi
şimdi dikkatimi çekti de arasıra bu yeşil ışık yanıyo :ehe nedendir?

son bi sorum olacak şu an gelen kutumda 1200 civarı mesaj var hafıza kartında hepsi sanki biraz kasıyo kaydırırken gelen kutusu orjinal fwde sorun yoktu
sorun kronik midir yoksa çok fazla mesaj olduğundan mı böyle?

Yeşil ışığın durduk yere yanması imkansız gibi birşey kimse böyle bir sorun yaşamadı

Mesajlarda takılma C6 kronik problemi ama Sunrise da bu hatayı düzelten gerekli mod var takılmaması gerekirdi hafızayı telefona alın bir de öyle deneyin..

----------Eklendi @ 21:15:55 ---------- Yazıldı @ 21:12:00 ----------

Şu anda tatildeyim 1 ay boyunca bilgisayarım yanımda olamayacağından modu şu anda sana veremem

----------Eklendi @ 21:16:44 ---------- Yazıldı @ 21:15:55 ----------

Kardeşim ben şimdi herşeyi mi yükleyeceğim telefona. En altta belirtmisin versyon falan.

Nasıl yani herşeyi derken? Kardeş gerçekten yazdığından birşey anlamadım

----------Eklendi @ 21:20:54 ---------- Yazıldı @ 21:16:44 ----------

Diğer Fw lerde tek tema yapılabiliyor silme amacım ise fw de yer açmak program falan eklemek için

Hayır yapanlar temayı gizliyor kaldırmıyor gizlemektense kalmasını daha uygun buldum ben

----------Eklendi @ 21:22:40 ---------- Yazıldı @ 21:20:54 ----------

bişey sorcam cry eskiden rasim fw kurdum ve memnun olmadm c6 en fazla kac gun gder tuşlari kitli oldugunda orjinal 52.007 şarjı kac gun gder tel tuşları kitli hcbir şekilde telefonda uygulama kulanmadan anlcan sadece pin kodunu grçen masanin ustene koycan c6 fw kaç gun gder orjinal telefonu aldignda gelen yazilim kac gun gider fw içinde cok exe ve dll oldugu için bence şarji az gidiyor bide opera mobile buyuk bi ihtimalle atmıyodur opera miniden atiyormu

Hiç kullanmazsan en az 5 gün gider o da en az. Opera Mobile dan atıyor C6 yazılımlarının hepsinde mutlaka bir süre sonra atıyor ama Mini'den atmıyor

betaserc

Üye
Bu cfw 52.0.101 için de uygun mudur?

Üst Alt