[11.08.2011]SUNRISE V3.2 RTL 5800 için C6V40 CFW |DAHA İYİSİ YOK|EFSANE CFW!!

Sponsorlu Bağlantılar

de123

de123

Üye
X6 için COr dosyası RM-356_52.0.101_prd.core.COr u mu kullanacağız.

standpr

Üye
Ben kurdum denedım eskı cfw megolamanıax' e gerı donecem. Kullanıs genel olarak menuler ozellıkle klavye mukemmel ama mego dan buna gecınce makınede hız sorunu degıl stabılıte sorunu belırgınlesıyor bazen mantıksız iş yapıyormuş gibi hissesiyorsunuz telefondakı ıslemlerı şarj sorunum muazzam arttı standart kullanımda her aksam şarja takıyorum ama genel olarak kımse benım gıbı muzdarıp degıl demekkı. Fılm ızlerken uzun fılmlerde reset sorunu yok onu soylıyım mesela fılm sahnelerınde sahne ılerletmelerde sahne anında gelıyor dıger cfw lerde bıraz beklıyor ekranda karelenmeler oluyordu . denemenız lazım.

dj_fatih_32

Üye
bunun üstüne sansung widget eklenebiliyomu???

ysf-smet

ysf-smet

Üye
Link de HATA veriyor

esqalsiz

esqalsiz

Üye
Link de HATA veriyor

Kardes link yokki ölü olsun :D norm kardes tek knu we adam akıllı bır seklde özellklernı yazar msn? Bunda da kayar kapak sorunu war mı yada baska bir sorun acklarsan sewrm :)

gaddarkhalin

Üye
aynen linkte sorun var daha önce indirip kurdum ama şimdi bulamıyorum ilgilenirseniz sevinirim NomadCRY

hkmtctnky

hkmtctnky

Üye
LİNK CORT veya VAR Bİ PROBLEM Bİ DÜZELNLERSENİZ SEVİNİRİZ. büyük harf görünsün diye yanlış anlaşılmasın :)

hamdussena

Üye
linki görmedim arkadaşlar

reoraider99

Üye
eyvallah

metinn27

metinn27

Üye
öncelikle selamlar, cfw yi yükledim 1 haftadır kullanıyorum genel anlamda memnunum ama birkaç sorunum var.
telefona yüklediğim '' X Clear, NullDel, G-force '' gibi programlar açılmıyor. ne yaptımsa olmadı, telefon hafızasına yükledim hafıza kartına yükledim sonuç aynı açılır gibi olup komple kapanıyorlar. Ayrıca rompatcherde yamalarıda devre dışı bırkatım öyle denedim yine aynı sonuç. Bir diğer sorunumda haritalalarda ilgili, şu an haritaları açınca harita bölümü boş bir ekrandan ibaret. Haritaları pc den güncellemem mi gerek ? Gözüme batan en büyük sorunsa şarj çubuğunun gerçeği yansıtmaması ful gösteren çubuk aniden 2-3 çubuğa düşüyor.:hmmm
Yardımcı olursanız sevinirim... :oke:

neron 1

Üye
bunu nasıl ındırıyoruz

x-scarface

x-scarface

Üye
öncelikle selamlar, cfw yi yükledim 1 haftadır kullanıyorum genel anlamda memnunum ama birkaç sorunum var.
telefona yüklediğim '' X Clear, NullDel, G-force '' gibi programlar açılmıyor. ne yaptımsa olmadı, telefon hafızasına yükledim hafıza kartına yükledim sonuç aynı açılır gibi olup komple kapanıyorlar. Ayrıca rompatcherde yamalarıda devre dışı bırkatım öyle denedim yine aynı sonuç. Bir diğer sorunumda haritalalarda ilgili, şu an haritaları açınca harita bölümü boş bir ekrandan ibaret. Haritaları pc den güncellemem mi gerek ? Gözüme batan en büyük sorunsa şarj çubuğunun gerçeği yansıtmaması ful gösteren çubuk aniden 2-3 çubuğa düşüyor.:hmmm
Yardımcı olursanız sevinirim... :oke:

dediqin proqramlar icin pyton qerekli hocam

mertko12

mertko12

Üye
linkler nerde ??

metinn27

metinn27

Üye
numara çevirirken kartvizit arama açık olmasına rağmen çalışmıyor neden acaba ? :hmmm

x-scarface

x-scarface

Üye
numara çevirirken kartvizit arama açık olmasına rağmen çalışmıyor neden acaba ? :hmmm

dediqinin olması icin numaralar telefon hafızasında kayıtlı olmalı

----------Eklendi @ 19:49:53 ---------- Yazıldı @ 19:48:25 ----------

dediqinin olması icin numaraların telefon hafızasında kayıtlı olmalı

Üst Alt