[11.08.2011]SUNRISE V3.2 RTL 5800 için C6V40 CFW |DAHA İYİSİ YOK|EFSANE CFW!!

Sponsorlu Bağlantılar

mesuttoprak

mesuttoprak

Üye
4x4 c5 tuş kilitli versiyonu yükledim.Ellerine beynine sağlık.Ufak tefek birkaç sorunu belirtmek isterim, 0 tuşuyla bluetooth çalışmıyor,accelswitch çalışmıyor,ovistore güncelleme istiyor.

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
slm forumumuza hoş geldin. senden bir mod rica etcektim eğer elinde varsa. sensörlerle dönen klavye modu

ferwasd

ferwasd

Üye
Abi 5230 40.6.003 içinde bir fw yapsan artık hatalı fwlerden sıkıldık ya valla yaparsan seviniriz bekliyoruz.

realdjferdy

realdjferdy

Üye
dik alfanumerikte o tuş 8-10 karakter arasında yanıp sönüyor bence güzel olmuş.
yan qwerty de ise sadece backspace tuşunda yanıyor. açıkcası benim hoşuma gitti değişik olmuş:)
beğemeyenler forumlarda tuşların ışığı için modlar vardı onları atabilirler.

SilentOne

SilentOne

Üye
:tşk:

NomadCRY

NomadCRY

Üye
    Konu Sahibi
Ben Sunrise 2.5'i kullanmıştım tek sorunum menü tuşu ışığının telefonu kullanırken azalıp çoğalmasıydı. (Yanlış anlamayın yanıp sönmeyi demiyorum azalıp çoğalmasını diyorum. Yani menü tuşundaki LED'in az yanması ile çok yanmasını diyorum) Elektronik öğrencisi olarak bu olayın menü tuşundaki LED'e zarar vereceğini bildiğim için eski sisteme dönmek zorunda kalmıştım. Yeni Sunrise 2.6.1'de de bu sorun hala varmı? Bunu merak ediyorum. Eğer yoksa kuracağım 5800'a Sunrise 2.6.1'i. :hmmm :allalla:
Bu sorun yok.Ama dediğiniz şeyin bir zararı olduğunu hiç sanmıyorum açıkçası

Öncelikle elleriniz dert görmesin, çok sağlam bir şeye benziyor tanıtımda. Peki bunun 5800 v52.0.101 için olanı da var mıdır? ya da yapabilir misiniz? Çok yüklemek istiyorum da benim telefonun versiyonu 52.0.101.. Bunu yüklemeye kalksam göz kırpmaya başlar telefon yine :hmmm
Bunu yükleyebilirsiniz arkadaşım.Bir sorun çıkarmaz downgrade falan da zarar görmez kaç kişi kurdu öbür forumda bir sorun çıkmadı hem çıksa bile 52.0.101'i tekrar kurarsınız düzelir telefon

4x4 c5 tuş kilitli versiyonu yükledim.Ellerine beynine sağlık.Ufak tefek birkaç sorunu belirtmek isterim, 0 tuşuyla bluetooth çalışmıyor,accelswitch çalışmıyor,ovistore güncelleme istiyor.
Yazılımda BT Switch'in yeni versiyonu var bu yüzden 0'ı basılı tutunca BT açılıp kapanmıyor.

Accel Switch çalışıyor arkadaşım nasıl çalışmıyor yapmayın Allah aşkına.

Ovi Store'un güncelleme istemesi ne gibi bir sorun oluşturdu anlamadım.Yani 1 dk sürecek güncelleştirme sizin için çok zor olmamalı

slm forumumuza hoş geldin. senden bir mod rica etcektim eğer elinde varsa. sensörlerle dönen klavye modu
Daily mobile da bulabilirsin ki bu modu.Ben eve gelince veririm sana modu

dik alfanumerikte o tuş 8-10 karakter arasında yanıp sönüyor bence güzel olmuş.
yan qwerty de ise sadece backspace tuşunda yanıyor. açıkcası benim hoşuma gitti değişik olmuş:)
beğemeyenler forumlarda tuşların ışığı için modlar vardı onları atabilirler.

İşte yorum böyle olur.Teşekkürler kardeşim.Dediğin gibi beğenmeyen tuş ışığı modunu atar öyle kullanır.Değişiklik olsun dedik millet beğenmedi vay arkadaş.:allalla:

----------Eklendi @ 18:05:06 ---------- Yazıldı @ 18:04:49 ----------

Abi 5230 40.6.003 içinde bir fw yapsan artık hatalı fwlerden sıkıldık ya valla yaparsan seviniriz bekliyoruz.
Şu anlık böyle bir çalışma yok.İleride olabilir.

Dr.Mouse

Dr.Mouse

Üye
Sunrise 2.6.1 kurdum. 2.6.1'de Menü tuşu Led'i biraz daha iyileşmiş 2.5'e göre. İnşallah yeni versiyonlarda bu sorun tamamen yok olur. :evet: Sağol NomadCRY bu CFW için. :tşk:

kimya27

Üye
paylaşım için teşekkürler. sunrise 2.6 yı kurdum.fakat boş ram 28 mb programla ilgili birşey mi acaba.önceden de kullanıyordum ram 55 ve üstüydü.yardımcı olursanız sevinirim.ramblow ve kill me yi denedim.

NomadCRY

NomadCRY

Üye
    Konu Sahibi
paylaşım için teşekkürler. sunrise 2.6 yı kurdum.fakat boş ram 28 mb programla ilgili birşey mi acaba.önceden de kullanıyordum ram 55 ve üstüydü.yardımcı olursanız sevinirim.ramblow ve kill me yi denedim.

Kardeş diyecek bir şeyim yok.Bu RAM olayı telefondan telefona değişiyor.Diyecek birşeyim yok.Hard format at birşeyler yap işte SS'ler de görüyorsundur 66 MB RAM var en az 55 MB RAM var.Yani yazılımda birşey yok.Olamaz da zaten.

----------Eklendi @ 19:49:17 ---------- Yazıldı @ 19:36:00 ----------

C5 tuş kilitli versiyonlarını kaldırdım.C5 tuş kilitli olanındaki sorunlar düzeltilip linkler tekrar konacaktır.

----------Eklendi @ 20:04:12 ---------- Yazıldı @ 19:49:17 ----------

Arkadaşlar C6 V40 çalışmalarına başladım.:evet:

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
sunrise gerçekten efsane bizim türklerdeki en iyi cfw çalışması diyebilirim tabi eskiden kullanıyordum eminimki şimdide harikadır

kimya27

Üye
teşkkürler ilginiz için.

Dr.Mouse

Dr.Mouse

Üye
C6 V40 Çalışmalarınız için başarılar dilerim! :heyo: :pc: NomadCRY

orcn31

orcn31

Üye
tebrikler çok güzel bir cfw eline sağlık hemen deniyorum v40 olanı var mı?

realdjferdy

realdjferdy

Üye
üstad bi ara forumlarda klavye tuşlarını düzenleyen bi program vardı. benim attığım 4 satırda @ ( ) [ ] vs tuşlar sıkıntılı oluyor onları bi düzenlemeliyim.

enenengin

Üye
arka arkaya pekçok yükmele ile alakalı çok çok ama çok link prog. var.

kısa öz : ŞU VERSİON İÇİN ŞU ŞU ŞU YÜKLENİRSE VERSİOYON BU OLUR(AÇIKLAMA VE LİNKLER RESİMLİ VS)
yİNE BİR BÜYÜK BAŞLIK BU VERSİYON İÇİN İSE ŞU ÖZELLİKLER GELİR (ve yine AÇIKLAMA VE LİNKLER RESİMLİ )

MAXİCEP TEN versiyon güncellemesinin nasıl olacağına dair 2009 yılı içerisindeki resimli vers. değiştirme olayına girmiştim ve okadar sade açık ve kısa idi ki şuan SINERISE tan okuduklarıma göre gözüm korktu açıkçası

böylesi bir yorumda bulunayım ki olumlu bişiyler katar demek isterim
Emeğine saygılar ellerine sağlık.

5800 DA C6 V2.6.1 YADA 2.5 DAKİ YÜKLEME İLE ŞARJ DURUMU NEDİR? günlük 2 saat konuşmayı ancak yapıyorum şarj 2 gün gitmiyor desem yeridir!!!! WİRELES 3g VE İNTERNET SMS VS VS hiçbirşey kullanmıyorum ekr<n kısık titreşim hiç yok batarya sağlam

ENENENgin

----------Eklendi @ 16:02:16 ---------- Yazıldı @ 15:46:46 ----------

NomadCRY bu arada kendi yapmış olduğun 58 in çeşitli yerlerinden foto makine ile çekim yapıp buraya eklesen ve hatta önemli yerlerinden videosunu eklesen nasıl olur??

görsek daha mutlu olacağımızdan emin oalsın.

TEKRAR ELLERİNE EMEĞİNE SAĞLIK NomadCRY. Çalışmalarını görmek bizi mutlu edecektir emin ol.

ENENENgin
,
,

NomadCRY

NomadCRY

Üye
    Konu Sahibi
arka arkaya pekçok yükmele ile alakalı çok çok ama çok link prog. var.

kısa öz : ŞU VERSİON İÇİN ŞU ŞU ŞU YÜKLENİRSE VERSİOYON BU OLUR(AÇIKLAMA VE LİNKLER RESİMLİ VS)
yİNE BİR BÜYÜK BAŞLIK BU VERSİYON İÇİN İSE ŞU ÖZELLİKLER GELİR (ve yine AÇIKLAMA VE LİNKLER RESİMLİ )

MAXİCEP TEN versiyon güncellemesinin nasıl olacağına dair 2009 yılı içerisindeki resimli vers. değiştirme olayına girmiştim ve okadar sade açık ve kısa idi ki şuan SINERISE tan okuduklarıma göre gözüm korktu açıkçası

böylesi bir yorumda bulunayım ki olumlu bişiyler katar demek isterim
Emeğine saygılar ellerine sağlık.

5800 DA C6 V2.6.1 YADA 2.5 DAKİ YÜKLEME İLE ŞARJ DURUMU NEDİR? günlük 2 saat konuşmayı ancak yapıyorum şarj 2 gün gitmiyor desem yeridir!!!! WİRELES 3g VE İNTERNET SMS VS VS hiçbirşey kullanmıyorum ekr<n kısık titreşim hiç yok batarya sağlam

ENENENgin

----------Eklendi @ 16:02:16 ---------- Yazıldı @ 15:46:46 ----------

NomadCRY bu arada kendi yapmış olduğun 58 in çeşitli yerlerinden foto makine ile çekim yapıp buraya eklesen ve hatta önemli yerlerinden videosunu eklesen nasıl olur??

görsek daha mutlu olacağımızdan emin oalsın.

TEKRAR ELLERİNE EMEĞİNE SAĞLIK NomadCRY. Çalışmalarını görmek bizi mutlu edecektir emin ol.

ENENENgin
,
,
İlk sayfada yeterince SS olduğu kanaatindeyim.Görmediniz sanırım?

CELİKERKENAN

CELİKERKENAN

Üye
güzel olmuş

• Beğen
Tepkiler: birikar
birikar

birikar

Üye
bencede güzel

• Beğen
Tepkiler: CELİKERKENAN