[11.08.2011]SUNRISE V3.2 RTL 5800 için C6V40 CFW |DAHA İYİSİ YOK|EFSANE CFW!!

Sponsorlu Bağlantılar

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
merhaba ben daha önce senin Sunrise 2.5 rtl cfw ni kurdum sonra 2.6 çıkınca onuda yükledim ama 2.5 i geri istiyorum hiçbir yerde de bulamadım dosyalarını rica etsem bana link yollayabilirmisin 2.5 i istiyorum

berki

berki

Üye
En acemi üyeniz benim sanırsam 5800 yavaslıgından kurtulmak için gordum bu modifiyeyi fakat sole bı sorum olucak
kişileri kaydetmek istiyorum kaydediorumda pc suite ile ama sorun su modifiye kurulunca suiteye baglanmama gibi sorun yasanıyormu kişileri alamazsam buyuk sorun olucak acıkcası şimdiden yardımlarınız ıcın tşkler

mekan-sado

Üye
bun ları nerden indircez benmi göremedim acaba

astroerol

astroerol

Üye
selam Arkadaşım ben bu cfw yi 52.0.101 e nasıl yükleyebilirim ?
Yardım edecek biri varmı :hmmm:hmmm:hmmm

Ali Emre Çirik

Üye
elegant indir sunrisela. Rofsu 101 yap yeter.

izzeturey

Üye
Kardeş sen sanırım tr dilli sözlüğü kurmaya çalışıyorsun. Önce sözlüğün kendisini kuracaksın ondan sonra elindeki dosyayı kuracaksın. Yalnız dh taki bazı arkadaşlar da olmamıştı bazılarında oldu yani sanırım kurulan bir programla çakışıyor

Yeni yazılımda sözlüğü geri ekleyeceğim.

----------Eklendi @ 02:24:53 ---------- Yazıldı @ 02:24:29 ----------

Zaten öyle yaptım önce temel paketi yüklemeye çalıştım "Yüklenemiyor. Bu dahili bir bileşen" hatası aldım. Tr dil paketini yüklemeye çalıştığınızda önce temel paketi yükleyin diyordu. İlginizden dolayı tekrar teşekkürler.

Ali Emre Çirik

Üye
normadcry reis açıklamışsın duyamamıştım. tekrar açıklayabilirmisin ?

----------Eklendi @ 14:41:29 ---------- Yazıldı @ 14:40:56 ----------

accel swith nie 2 tane var diye ?

ahmet.220

Üye
slm kardeş ben bu wf nde tam ekran klavye çıkınca sayı moduna geçemiyorum bu sorunu nasıl halledebileceğim

NomadCRY

NomadCRY

Üye
    Konu Sahibi
merhaba ben daha önce senin Sunrise 2.5 rtl cfw ni kurdum sonra 2.6 çıkınca onuda yükledim ama 2.5 i geri istiyorum hiçbir yerde de bulamadım dosyalarını rica etsem bana link yollayabilirmisin 2.5 i istiyorum
Şu anda tatildeyim bilgisayar yok link veremem telefondan

----------Eklendi @ 01:11:56 ---------- Yazıldı @ 01:07:57 ----------

En acemi üyeniz benim sanırsam 5800 yavaslıgından kurtulmak için gordum bu modifiyeyi fakat sole bı sorum olucak
kişileri kaydetmek istiyorum kaydediorumda pc suite ile ama sorun su modifiye kurulunca suiteye baglanmama gibi sorun yasanıyormu kişileri alamazsam buyuk sorun olucak acıkcası şimdiden yardımlarınız ıcın tşkler

Kişileri öyle yedekleyeceğenize şöyle deneyin. Kesin çözüm çok kolay ve kısa.

Rehbere girin. Seçenekler İşaretle Tümünü İşaretle Diyin. Tekrar Seçenekler Elektronik kartvizit kopyala Diğer hafızaya diyin. Ve sonra dosya yöneticisinde Others ( Diğer ) klasöründe Contacts (Rehber ) diye bir klasör olacak. İşte bu klasörde rehberiniz var. Siz Others klasörünü kopyalayın. Yazılımı kurduktan sonra tekrar bu klasörü aynı yerine kopyalayın. Ve sonra Rehber Seçenekler Eektronik kartvizit kopyala Diğer Hafızadan diyin.

Anlatım uzun gelmesin sakın çok kısa bir işlem bir dk nızı almaz ve de çok güvenli bir yoldur.

Bu arada Ovi ye bağlanamama kişileri geri alamama gibi bir sorun zaten yok ama siz bu işlemi de yapın

----------Eklendi @ 01:12:54 ---------- Yazıldı @ 01:11:56 ----------

bun ları nerden indircez benmi göremedim acaba

Şaka mı yapıyorsunuz yahu linkler ilk mesajda duruyor.

----------Eklendi @ 01:14:25 ---------- Yazıldı @ 01:12:54 ----------

normadcry reis açıklamışsın duyamamıştım. tekrar açıklayabilirmisin ?

----------Eklendi @ 14:41:29 ---------- Yazıldı @ 14:40:56 ----------

accel swith nie 2 tane var diye ?

Arkadaşım geçen sayfalarda yazdım uzun uzun bir zahmet araştır

----------Eklendi @ 01:15:21 ---------- Yazıldı @ 01:14:25 ----------

slm kardeş ben bu wf nde tam ekran klavye çıkınca sayı moduna geçemiyorum bu sorunu nasıl halledebileceğim

Bu sorun 2.6 da vardı. 2.6.2 de böyle bir sorun yok. Ve farkındaysanız bir kişi bile bu sorunla karşılaşmadı. Olmayan sorunları sormayın lütfen

Ali Emre Çirik

Üye
arkadaşım bir eksiklik gördüm bu arada. ya bu anaekran widget bildirimleri eklemimişin. ben eklediğimde program ile çok fazla ram yiyor. ama onun dışında çok güzel fw.

onuraslan

onuraslan

Üye
mecburmuyuz hafıza kartını format atmaya bi söleyin lütfen boşuna atmıyayımmm

----------Eklendi @ 17:10:24 ---------- Yazıldı @ 16:27:56 ----------

----------Eklendi @ 17:15:56 ---------- Yazıldı @ 17:10:24 ----------

yav yüklerken hata veriyor ERROR: Not supported Windows version benim pc win7 olmazmı yani boşunamı indirdim ben o kadar dosyayı yaww ilk basamakta takıldım :vur

----------Eklendi @ 17:17:23 ---------- Yazıldı @ 17:15:56 ----------

birde sizin videoda open diyor bende go eski sürümmü bu :hmmm

----------Eklendi @ 17:18:23 ---------- Yazıldı @ 17:17:23 ----------

bthn_997

bthn_997

Üye
yav yüklerken hata veriyor ERROR: Not supported Windows version benim pc win7 olmazmı yani boşunamı indirdim ben o kadar dosyayı yaww ilk basamakta takıldım
programı xp sp2 uyumluluk modunda çalıştır geçer o hata
ayrıca ben de yükledim ma hafıza kartıma format atmadım :cool
bu arada jaflarken hafıza kartını çıkardım nolur nolmaz :d:

NomadCRY bir isteğim olacak şu menü tuşuna basınca sürüklemeli kilit geliyo ya onu kırmızı tuşa bastığımızda gelecek şekilde yapabilir miyiz?

NomadCRY

NomadCRY

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım bir eksiklik gördüm bu arada. ya bu anaekran widget bildirimleri eklemimişin. ben eklediğimde program ile çok fazla ram yiyor. ama onun dışında çok güzel fw.

Bu eksiklik mi şimdi? Bildirimler widget ı zaten çok RAM yiyen bir widget ve istersen kapatabilirsin.

----------Eklendi @ 10:44:11 ---------- Yazıldı @ 10:43:43 ----------

programı xp sp2 uyumluluk modunda çalıştır geçer o hata
ayrıca ben de yükledim ma hafıza kartıma format atmadım :cool
bu arada jaflarken hafıza kartını çıkardım nolur nolmaz :d:

NomadCRY bir isteğim olacak şu menü tuşuna basınca sürüklemeli kilit geliyo ya onu kırmızı tuşa bastığımızda gelecek şekilde yapabilir miyiz?

Hayır tabi ki.

goooon

Üye
Sunrise v3.0 için modları buldun mu üstad yardım lazımsa söyle bizlere belki ağustostan önce çıkar yeni cfw :D

yildizbey58

Üye
merhaba

2 tane 5800 telefonum var ikisine de yükleme yaptım ama telefonumun birinde rehberle ilgili sıkıntılarım var
1. rehberde olmasına rağmen aramada i harfi çıkmıyor I harfinede bastığımda i ile başlayan isimleri göstermiyor.
2. gelen aramalarda +90 ile başlayan aramaların isimleri rehberde kayıtlı olmasına rağmen telefon ekranında gelen arama esnasında isim yazmıyor.

Yükleme yaparken hiçbir hata ile karşılaşmadım. Belki yanlış yüklemişimdir diye yeniden yükleme yaptım fakat sorun aynı devam ediyor. Çözüm önerinizi bekliyorum Süper hızlı bir firmware olduğundan başka bişey yüklemek istemiyorum.

teşekkürler

NomadCRY

NomadCRY

Üye
    Konu Sahibi
merhaba

2 tane 5800 telefonum var ikisine de yükleme yaptım ama telefonumun birinde rehberle ilgili sıkıntılarım var
1. rehberde olmasına rağmen aramada i harfi çıkmıyor I harfinede bastığımda i ile başlayan isimleri göstermiyor.
2. gelen aramalarda +90 ile başlayan aramaların isimleri rehberde kayıtlı olmasına rağmen telefon ekranında gelen arama esnasında isim yazmıyor.

Yükleme yaparken hiçbir hata ile karşılaşmadım. Belki yanlış yüklemişimdir diye yeniden yükleme yaptım fakat sorun aynı devam ediyor. Çözüm önerinizi bekliyorum Süper hızlı bir firmware olduğundan başka bişey yüklemek istemiyorum.

teşekkürler

İlk sorun C6 yazılımından kaynaklanıyor Sunrise dan değil

izmitli1983

izmitli1983

Üye
ben cfw yi yükledim gayet güzel buldum sadece bir sorum olacak 5800 orjinal yazılımını yüklemek istersem ne yapmam gerekiyor ovi denmi yükleme yapmam gerekiyor

NomadCRY

NomadCRY

Üye
    Konu Sahibi
ben cfw yi yükledim gayet güzel buldum sadece bir sorum olacak 5800 orjinal yazılımını yüklemek istersem ne yapmam gerekiyor ovi denmi yükleme yapmam gerekiyor

İnternetten orijinal dosyaları indirip aynı şekilde flash layacaksınız

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
ÜSTAD çalışmalarından ötürü kutlarım seni gerçekten güzel çalışma olmuş.emegine teşekürler SİZLER olmasanız bizler napardık

PuGatorY

PuGatorY

Üye
hocam başta emekleriniz için teşekkürler :oke::alkis:alkis

dün gece saat 2 de yükledim ama pek memnun kaldığımı söylemeyeceğim|-)|-)

dediğiniz gibi ram de istediğim o sonucu bulamadım hız bi önce yüklediğim cfw den biraz düşük:dry::dry: ((((Symbian^3 TURBO! V6.1 C6v20[v52])))) ve şimdide önce yükleyeceğim cfw geri döneceğim çünü daha güzeldi ve gerçekten sağlam, güzel ve iyidi:yuru:yuru değiniz gibi o kadar revaçta değil cfw'niz:hmmm:hmmm önce cfw 150 sayfa iken:yuru:yuru sizinki 14 sayfa :pro::pro:

yorumlarda gördüm bi arkadaş kendinizi övdüğünüzü söylüyordu haklı bence o kadar emek biraz boşa olmuş biraz mütevazilikten kimseye zarar gelmez:good::good:

sonuç olarak güzel ama biraz kasan bi cfw olmuş :vur:vur:vur:vur:vur

ağır olduysa kusura bakmayın:ağlarım::ağlarım::ağlarım:

Üst Alt