yusuf_bey
Üye
merhaba ben daha önce senin Sunrise 2.5 rtl cfw ni kurdum sonra 2.6 çıkınca onuda yükledim ama 2.5 i geri istiyorum hiçbir yerde de bulamadım dosyalarını rica etsem bana link yollayabilirmisin 2.5 i istiyorum
merhaba ben daha önce senin Sunrise 2.5 rtl cfw ni kurdum sonra 2.6 çıkınca onuda yükledim ama 2.5 i geri istiyorum hiçbir yerde de bulamadım dosyalarını rica etsem bana link yollayabilirmisin 2.5 i istiyorum
Kardeş sen sanırım tr dilli sözlüğü kurmaya çalışıyorsun. Önce sözlüğün kendisini kuracaksın ondan sonra elindeki dosyayı kuracaksın. Yalnız dh taki bazı arkadaşlar da olmamıştı bazılarında oldu yani sanırım kurulan bir programla çakışıyor
Yeni yazılımda sözlüğü geri ekleyeceğim.
----------Eklendi @ 02:24:53 ---------- Yazıldı @ 02:24:29 ----------
Zaten öyle yaptım önce temel paketi yüklemeye çalıştım "Yüklenemiyor. Bu dahili bir bileşen" hatası aldım. Tr dil paketini yüklemeye çalıştığınızda önce temel paketi yükleyin diyordu. İlginizden dolayı tekrar teşekkürler.
Şu anda tatildeyim bilgisayar yok link veremem telefondanmerhaba ben daha önce senin Sunrise 2.5 rtl cfw ni kurdum sonra 2.6 çıkınca onuda yükledim ama 2.5 i geri istiyorum hiçbir yerde de bulamadım dosyalarını rica etsem bana link yollayabilirmisin 2.5 i istiyorum
En acemi üyeniz benim sanırsam 5800 yavaslıgından kurtulmak için gordum bu modifiyeyi fakat sole bı sorum olucak
kişileri kaydetmek istiyorum kaydediorumda pc suite ile ama sorun su modifiye kurulunca suiteye baglanmama gibi sorun yasanıyormu kişileri alamazsam buyuk sorun olucak acıkcası şimdiden yardımlarınız ıcın tşkler
bun ları nerden indircez benmi göremedim acaba
normadcry reis açıklamışsın duyamamıştım. tekrar açıklayabilirmisin ?
----------Eklendi @ 14:41:29 ---------- Yazıldı @ 14:40:56 ----------
accel swith nie 2 tane var diye ?
slm kardeş ben bu wf nde tam ekran klavye çıkınca sayı moduna geçemiyorum bu sorunu nasıl halledebileceğim

programı xp sp2 uyumluluk modunda çalıştır geçer o hatayav yüklerken hata veriyor ERROR: Not supported Windows version benim pc win7 olmazmı yani boşunamı indirdim ben o kadar dosyayı yaww ilk basamakta takıldım

arkadaşım bir eksiklik gördüm bu arada. ya bu anaekran widget bildirimleri eklemimişin. ben eklediğimde program ile çok fazla ram yiyor. ama onun dışında çok güzel fw.
programı xp sp2 uyumluluk modunda çalıştır geçer o hata
ayrıca ben de yükledim ma hafıza kartıma format atmadım
bu arada jaflarken hafıza kartını çıkardım nolur nolmaz
NomadCRY bir isteğim olacak şu menü tuşuna basınca sürüklemeli kilit geliyo ya onu kırmızı tuşa bastığımızda gelecek şekilde yapabilir miyiz?
merhaba
2 tane 5800 telefonum var ikisine de yükleme yaptım ama telefonumun birinde rehberle ilgili sıkıntılarım var
1. rehberde olmasına rağmen aramada i harfi çıkmıyor I harfinede bastığımda i ile başlayan isimleri göstermiyor.
2. gelen aramalarda +90 ile başlayan aramaların isimleri rehberde kayıtlı olmasına rağmen telefon ekranında gelen arama esnasında isim yazmıyor.
Yükleme yaparken hiçbir hata ile karşılaşmadım. Belki yanlış yüklemişimdir diye yeniden yükleme yaptım fakat sorun aynı devam ediyor. Çözüm önerinizi bekliyorum Süper hızlı bir firmware olduğundan başka bişey yüklemek istemiyorum.
teşekkürler
ben cfw yi yükledim gayet güzel buldum sadece bir sorum olacak 5800 orjinal yazılımını yüklemek istersem ne yapmam gerekiyor ovi denmi yükleme yapmam gerekiyor

((((Symbian^3 TURBO! V6.1 C6v20[v52])))) ve şimdide önce yükleyeceğim cfw geri döneceğim çünü daha güzeldi ve gerçekten sağlam, güzel ve iyidi
değiniz gibi o kadar revaçta değil cfw'niz
önce cfw 150 sayfa iken
sizinki 14 sayfa