Nokia C5-03 Her türlü sorununuzu yazabilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
yaa ben guvenlık kodu yerını bı turlu bulamadım
eskı telefonumda vardı mesela guvenlık kodum kımse karıstramıyodu kodu blmeden
bunda bulamadım tus kılıdı var yanlızca suan

Ayarlar - Telefon - Telefon Yönetimi - Güvenlik - Telefon ve Sim Kart - Tel. Oto. Kilitlenme Süresi Burdan :oke:

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
cok saol hallettm:oke:

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
bana kasmadan en hızlı bir şekilde görselliğide olsun öyle bi tema bulabilirmisiniz?

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 166392
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
bencde vazgecme yaa.bkc tane maxıdn indrıp attm ben.virus taramasıda yaptgm halde uyarı verdı .sldm hepsni.d

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 166392

maxihayri

Üye
arkadas reset attım c5 03 e Quickoffice gitti.picselsmart diyolar.ama program *****.zip li dosyaları açmıyor.Quickoffice yi nasıl geri getirebilirim? Yardım edebilirmisiniz

maxihayri

Üye
parmaklarınıza sağlık.tesekkürler ama sertifikalı yokmu.sertifika istiyo telefon hacksız

maxihayri

Üye
xplore programın içindeki bilesenleri açıyor. yüklemiyor galiba.:?

bihterberk

Üye
kardeş july player demişsin bir türlü bulup yükleyemedim ya günvelleştşrme ya da sertifika hatası veriyor yardımcı olur musunuz

HtszCooL

Üye
Tema Nasıl yüklenir c5-03 e Ben Pc Ye İndirdim attım Telefonun Hafıza Kartına Ama Hiç Bişey Gelmedi telefonda

bthn_997

bthn_997

Üye
Tema Nasıl yüklenir c5-03 e Ben Pc Ye İndirdim attım Telefonun Hafıza Kartına Ama Hiç Bişey Gelmedi telefonda

temayı nereye attıysan dosya yöneticisiyle temanın olduğu yere git ve o dosyayı aç yükleme başlayacaktır.

• Beğen
Tepkiler: HtszCooL

Üst Alt