opera mobile 11

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Quaresma53

Quaresma53

Üye
    Konu Sahibi
opera mobile 11
arkadaşlar bugün C7 mi opera mobile 11 sürümüyle güncelledim bilmiyorum güncelleyen varmı konuyu araştırdım forumda ama bulamadm o yüzden buraya yazmak istedim gerçekten güzel bi tarayıcı gibi göründü şuan için. fazla kullanma fırsatım olmadı henüz ama aslında 10 da süperdi =) bu arada kullanmış olan varsa görüşlerini belirtirse burda sevinirim şimdiden teşekürler :)

serkanet

Üye
hala flash desteği yoktur bu tarayıcı çok güzel ama sırf flash olmadığından kendi tarayıcısı ile devam

nonamex

Üye
Sorunlu bir sürüm, ekşisözlük gibi uyumsuz sitelerde çat diye kapanıyor.

projectmaximo

projectmaximo

Üye
evet ekşisözlükte dolaşılmıyor.sorunlu bi sürüm

• Beğen
Tepkiler: nonamex
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Güzel ama flash desteğinin olmaması kötü...

pasha14

pasha14

Üye
Flash desteği yine yoktur o yüzden güncellemeye gerek yok.

• Beğen
Tepkiler: aagkn
Quaresma53

Quaresma53

Üye
    Konu Sahibi
valla ben pek bi sorun göremedim arkadaşlar güncel olsun istedim yorumlara da baktım kullananlar memnunmuş aslında ona güvenip yaptım bende =) vall size kalmış tabi =)

uribaju

uribaju

Üye
hiz bakimindan super kotasi olanlar icinde ideal cunku sikistirma yapiyo boyutlari azaltiyo.ben kullaniyorum ve gayet memnunum.dik qwerty de cok guzel..ayrica youtube videolarini da izleyebiliyorum.

projectmaximo

projectmaximo

Üye
ekşisözlükte fatihaltaylı nickli yazar çok güzel anlatmış 11'deki sorunu:
"ciddi bir pop-up window sorunu olan browser, tarayici, tarak... gerci adamlar da hakli, bu cagda pop up artik engellenmesi gereken bir sey...
yillarca feci.abuse edildi...
ama eksi sozluk gibi google'a inat, zamana inat, pop up window'lar ile calisan bir
sitede surekli cokuyor bu tarak... soyle ki; pop up olarak acilacak pencereleri normal bir sayfaymis gibi aciyor.. (mesala
msg, sub-etha vs..) o pencerede isiniz bitip de back yaptiginiz zaman czzzrrttt,
program cokuyor.. "

uribaju

uribaju

Üye
bu olay inadim inat... durumuna donmus.ne gerek varki pop up'a..

Quaresma53

Quaresma53

Üye
    Konu Sahibi
abi valla ben ekşi sözlükte falan pek takılmadığım ve ilgilenmediğim için benim için gayet güzel ben şuana kadar hiçbi aksama görmedim açıkçası kullanan yorumlarında da pek bi sıkıntı gözükmüyor

projectmaximo

projectmaximo

Üye
doğru söylüyosun kardeş ekşisözlüğe takılmıyosan çok güzel :) ben çok takıldığım için sinir ediyo sürekli çöküyo:) pop up window'larla çalışan siteye denk gelme yeter:)
ha bi de bi kaç download sırasında kapanmıştı kendi kendine o da çok sinir bozucu oluyo

Quaresma53

Quaresma53

Üye
    Konu Sahibi
doğru söylüyosun kardeş ekşisözlüğe takılmıyosan çok güzel :) ben çok takıldığım için sinir ediyo sürekli çöküyo:) pop up window'larla çalışan siteye denk gelme yeter:)
ha bi de bi kaç download sırasında kapanmıştı kendi kendine o da çok sinir bozucu oluyo

du biraz daha kullanymde gerekn bildirmeyi yaparım elimden geldiğince usta :)

pRime.

pRime.

Üye

Ben sözlüklerde sorun yasamıyorum yeni sekmede açıp işimi görüyorum.

pRime.

pRime.

Üye
ben de hep yeni sekmede açarak kullanıyorum ama mesela bi yarım saat kullanabiliyo musun öyle?

Kullanabiliyorum ama hep yeni sekmede açıyorum ve geri tuşuna basacağıma bugün vs. tuşuna basıp ya da sayfayı yenileyip açıyorum sorun olmuyo.

----------Eklendi 24.06.2011 @ 00:00:02 ---------- Yazıldı 23.06.2011 @ 23:58:56 ----------

+1, o sekmelerden birini kapatınca opera tak diye kapanıveriyor.

Bende kapanmıyor valla dediğim gıbi yapınca...

----------Eklendi @ 00:01:16 ---------- Yazıldı @ 00:00:02 ----------

Ama eğer artı eksi vermicekseniz opera miniyle girin sözlüklere, onlarda hiç sorun yaşanmıyor.

----------Eklendi @ 00:02:48 ---------- Yazıldı @ 00:01:16 ----------

+1, o sekmelerden birini kapatınca opera tak diye kapanıveriyor.

E52'yle(s60v3) bile opera mobilden sorunsuzca gezebiliyorum sözlüklerde sorun ne anlayamadım.

----------Eklendi @ 00:24:57 ---------- Yazıldı @ 00:02:48 ----------

nonamex mini browser var bide onu denesene, o da iyi bi browser.

nonamex

Üye
Pinch zoom yok sevemedim mini browseri.

projectmaximo

projectmaximo

Üye
ben genelde mini kullanıyorum zaten artı eksi veremiyorum ama olsun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt