nokia n9 beklenmeli yada samsung galaxys 2 mi alınmalı yoksa Samsung Infuse 4G alınmalı CEVAPLAR ?

Sponsorlu Bağlantılar

nokia n9 beklenmeli yada samsung galaxys 2 mi alınmalı yoksa Samsung Infuse™ 4G alınmalı

• Kullanılan toplam oy
    77
AYNA

AYNA

Üye
tamamda hacı aradakı fıyat farkı ne olacak,olsun okadarda.aradakı fıyat varkıyla ıyı bır android li telefon alınır :naughty:

fiyata 789 Dolar ( 1.267 Türk Lirası ) denilmiş ama bu çıkış fiyatı değil mi? mesela galaxy s2'de 690 küsür euroyla çıkış yapmıştı ama ülkemize gelince oldu 1699tl :D
yani n9'da gelince vergilerle oda tavan yapacak yani..

----------Eklendi @ 09:38:05 ---------- Yazıldı @ 09:36:37 ----------

arkadaşlar fiyatı diyosunuzda 789 dolar dedikleri fiyat yurtdışı değil mi??
eğer öyleyse zaten aynı fiyata falan gelecek demektir
ki öyle olmadını varsayarsak arada 250 lira falan oluyo o da s2ye değer bence
benim seçimim hala s2 yönünde

----------Eklendi @ 02:02:00 ---------- Yazıldı @ 01:51:47 ----------

bunlarada katılıyorum

bende aynı durumu anlattım n9 türkiyeye gelince aynı fiyat olacaklar ama s2 gene üstün yani..

Bayburtiletisim

Üye
Kullanan yorumu isterseniz eğer bir önceki cihazım galaxy s di bugün itibari ile galaxy s2 aldım bu cihaz gerçekten bambaşka bir makina hiç bir yeri değil bu cihazın ön kamerası bile rakiplerini sallamaya yeter işlemcisini ekranını hafızasını katmıyorum bile o değilde evdeki hpg62 notebook umdan soğuttu beni (:

bloodsheld

Üye
nokia n9 işletim sistemi MeeGo bence bekle androidde fazla özgür olamassın ama meegoda özgürsün bence n9u bekle ...dış görünümüde çok güzel telefonun.

nexpow

nexpow

Üye
ya arkadaşlar adam almışken en iyisini istiyo bütcesi yetiyomuş zaten o yüzden galaxy s2 alması daha iyi çeşke bende alabilsem

ozan2020

ozan2020

Üye
    Konu Sahibi
Karar :) samsung galaxy s 2 :d yarın alıyorum :)

enaa_881

enaa_881

Üye
hayırlı olsun şimdiden darısı bizlerin başına

ultrayer6

ultrayer6

Üye
iyi bakalım ne diyelim s2'de karar kılmışsın artık, hayırlı olsun dostum :oke:

uribaju

uribaju

Üye
hayirli olsun diyelim

nexpow

nexpow

Üye
hayırlı olsun darısı bize

denizci535

denizci535

Üye
n9 sadece yazılım işleri yükleme silme yapanların telefonu olacağa benziyor. Galaxsy s2 tartışılmaz suanin lideri gerek ram gerek teknoloji gerekse donanım olarak ama n9 yazılım yönünden hep önde olacak bu da gösteriyor ki bu yazın sonunda tamamen telefon savaşlarının tek galibi olacak oda lg 3d burası da kesin görünmeyen dağ baş delermis atalarımız böyle der.... Ne olursa olsun hadi hayırlısı n9....

sanal-dahi

sanal-dahi

Üye
arkadaslar yorumlar guzel ancak bır husus atlanıyor nokı pc yanı bılgısayar doannımında yeterınce tecrubelı degıl bunu sagolsun buyuk bır tecrubesızlık abıdesı olan n8 de ıspatladı ancak samsung galaksı s 2 denılen canavar zıncır baglsan kıracak derecede hızlı ve guçlu bunuda arkasındakı samsung a borçlu :naughty:

Dimlight

Üye
infuse 4g: cdma bir telefon, tr'de kullanamazsın.. saçma olmuş araştırmadan okumadan açmışsın başlığı.

ozan2020

ozan2020

Üye
    Konu Sahibi
evet teli aldım ve bende oyun oynadım ve telefonu samsung wavede yada iponede elinizde saga sola ceviriyosunuz bundan öle degil elleriniz sabit olcak ve sadece kollarını saga sol yapcaksınız ve yer bulma konusuda harika telefonu bi yere koydum ve siteden hemen kitledim çok hızlııı kamera muthiş ekran biraz daha büyük olsa güzel olcamış :) pcden farkı yok 900 tl ye aldım samsung wavemi 500 saydı 900 de üstüne verdim :) fnaaaa nokia iphone yalan dolan olmuş bunun yanında

AYNA

AYNA

Üye
evet teli aldım ve bende oyun oynadım ve telefonu samsung wavede yada iponede elinizde saga sola ceviriyosunuz bundan öle degil elleriniz sabit olcak ve sadece kollarını saga sol yapcaksınız ve yer bulma konusuda harika telefonu bi yere koydum ve siteden hemen kitledim çok hızlııı kamera muthiş ekran biraz daha büyük olsa güzel olcamış :) pcden farkı yok 900 tl ye aldım samsung wavemi 500 saydı 900 de üstüne verdim :) fnaaaa nokia iphone yalan dolan olmuş bunun yanında

hayırlı uğurlu olsun kardeş güle güle kullan darısı bizim başımıza..
galaxy s2 'yi alan herkez bu yorumu yapıyor demekki telefon gerçekten hakkını veriyor..
peki sence ısınma duruma ne seviyede?

izo37

izo37

Üye
ES ES ES İKİ diyorum liteyide yükledim manyak oldu kullanan biri olarak s2yi şiddetle öneririm ekran cok harika zaten eline alınca kapılırsın.

----------Eklendi @ 06:45:25 ---------- Yazıldı @ 06:44:05 ----------

Edit almışsın zaten hayırlı olsun. :) işte diyoruz diyoruz halen nokia diyenler var vesselam.

nexpow

nexpow

Üye
nokiada artık özelliklerini yüksek tutar cünkü rakipleri yüksek tutuyo nokia amiralı olan telefona n8 640 mhz 256mb ram koydu hiç yakışmamış o telefona fakat artık samsung htc lg manyak telefonlar yapmaya başladı mecbur nokia da yükseltmesi laazım

franzliszt

franzliszt

Üye
galaxys 2 alanlara hayırlı olsun ama bilsinlerki lg optimus 3d de inanılmaz bir işlemci var(galaxys2 den daha iyi ) OMAP4 ÇİFT ÇEKİRDEKLİ 4 KANALLI,LG DEMİŞKİ BU İŞLEMCİ ÇİFT ÇEKİRDEK VE ÇİFT BELLEK ARASINDAKİ HIZI ARTTIRARAK PERFORMANSDA YÜKSEK VERİM SAĞLIYORMUŞ....bencmarkdada gözüken bir durummuş daha bakmadım.
birde otostereoskopik LCD ekranıyla ilk gözlüksüz 3 boyutlu teknolojisine sahip cep telefonuymuş aklınızda bulunsun .

----------Eklendi @ 12:39:22 ---------- Yazıldı @ 12:37:01 ----------

n9 nispeten daha mütevazi kalıyor bu modellere , ama n9 daha çok internet odaklı n900 gibi htlm5 skoru çok yüksekmiş