Kardes ama sgs2 acti . Bunun nedeni daha cok kbps lerede bagli oluyor eger 12000 kbps akis olan 1080 videolarda tek islemci cok zorlansad acar ama iste dedigim gibi 18000 ,20000 kaliteli videolarda acamiyor ama yinede buda bir engel sayilmaz meego gibi bir sistemi yada linux sistemli cihazlara boyle bakamayiz tam acik kod kaynakli cihazlar pro cihazlardir ha belki acamazda bir program kodlarlar direk harici dvd den acarsin buda isin farki ama tek bir yonde fikir birligi yapalim ne kadar iyi donanim o kadar guzel performans getirir , bu arada 1080 p atilmiyor 4 gb ustu filmleri fat formAti kabul etmiyot bu yuzden bolerek atabiliyoruz buda uzun suruyor 1080 p geldiyse sistem belleginide fattan cikarmak lazimki rahat rahat film atalim , bazilari der abi 720 p neyine yetmiyor bana dvd kalitesi bile yeterama bu firmalar bir ozellik verdiyse bunu gzelcene verecek dlna ile oynatinca 1080 p nin tadi cikiyor . Suan acikca piyasDa en kapsamli ozellikleri sunan cihaz sgs2 multimedya Anlaminda soyluyorum , n900 de kullanmis brisi olarak o program kurmanin zevkinide bilirim xterminalle az hasir nesir olmadik overlockun tadida guzel Ama artik ugrasmak istemiyorum sistem iyi islemci ozellikler iyi hiz iyi codec bir dunya takiliyorum zaten bu ozellikler standart olsa herkez farkli marka secer millet sgs2 htc sensation gibi markalara gidiyor elitler yada hava atmak isteyenlerde apple a gelenekcilerde nokiada kaliyor isterimki nokiadan ismine yakisir bombalar gelsin n9 Da havali cihaz ama ben halen bir samsung galaxys 2 kadar iyi olabilecegini sanmiyorum yada beklemiyorum bu noktadada video codecler 720 1080 p ( benim icin en onemli nokta bu )islemci, veri kartlari , ekran , guncellik , program havuzu olarak degerlendiriyorum.