BadaDroid S8500 Android Yükleme İşlemi Videolu Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

drexe

Üye
    Konu Sahibi
BadaDroid S8500 Android Yükleme İşlemi Videolu Anlatım
Az Önce Telefonuma Xda Da Paylaşılan Android 2.2.1 Froyoyü yüklemiş bulunmaktayım.
Resimli Anlatımını En Kısa Sürede anlatıp Sizinle Paylaşıcam.
Parça 1 Rom Atımı Flashlama İşlemi.
[video=youtube;Ygd2gftjH84]http://www.youtube.com/watch?v=Ygd2gftjH84[/video]
Parça 2 Ubuntu Kurulumu
Kuruluma Bu Adresten Ulaşabilirsiniz.

Parça 3 Android Os Kurulumu Geri Kalan Budur AdımAdım Izlerseniz Kurması Çokda Zor Değil.
[video=youtube;IMREGINwfpA]http://www.youtube.com/watch?v=IMREGINwfpA&feature=player_embedded[/video]

[video=youtube;MLEJJK8BsXQ]http://www.youtube.com/watch?v=MLEJJK8BsXQ[/video]

• Beğen
Tepkiler: tulkas ve OğuzcanAbi

Hüseyin Eren

Üye
gps sorunu falan vardı sanırım. sizinde bulabildiğiniz sorunları varmı? ses falan çıkıyor dimi?

drexe

Üye
    Konu Sahibi
gps sorunu falan vardı sanırım. sizinde bulabildiğiniz sorunları varmı? ses falan çıkıyor dimi?

ses çıkmıyor malesef kamera çalışmıyor gps çalışmıyor wifi'e giremedim klavyeyle yazmaya çalıştığınız zaman takılıyor gibi sorunları var.
Birazdan kullanılmış halini göndericem video yüklüyorum şuan. youtube'a

OğuzcanAbi

Üye
Android oldu emeğinize sağlık sesinize sağlık

qadir

Üye
emeğine sağlık yenı telefonunda hayırlı olsun :D

grafikedy

grafikedy

Üye
Donanım adresleri ve sürücüleri Galaxy'deki gibi olmadığı için gps, ve ses gibi bazı donanımlar çalışmıyor. IRQ ve sürücüleri tanımlanırsa çalışabilir.:hmmm

androidwavede

Üye
ses çıkmıyor malesef kamera çalışmıyor gps çalışmıyor wifi'e giremedim klavyeyle yazmaya çalıştığınız zaman takılıyor gibi sorunları var.
Birazdan kullanılmış halini göndericem video yüklüyorum şuan. youtube'a
wifi istiyorsanız su adrese bakın klavye içinde sywpe yi kapayin :D

edit 2.3.3 var ben denemedim patlarsa diye :d

erem.qns

erem.qns

Üye
Bada dan memnunum. Ama Bu android işi tam anlamıyla stabil tam çalısırsa ne âlâ geçerim androide :)
Emeğinize sağlık.Bilgilendirme iyi olmus tesekkurler. Kimsenin cesaret edemediği şeyi yapmıssın :)

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
wave de android görmek güzel ama badadan memnunum :) zaten android isteseydim galaxy s alırdım :)

princepsp

Üye
bada ile dual boot aluyor isteyen bada isteyen android

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
Kardeşim bu yükleme konusunda öncülük ettiğin için ve cesaretinden dolayı tebrik ediyorum sonuçta telefonuna ciddi zararlarda verebilirdi
İnşallah yakında şu bir kaç sorunuda hallederlerde biz de geçeriz androide

ghostrider_95

ghostrider_95

Üye
flash işleminden sonra bada os kalkıyor mu yada dual boot gibi bir şey mi var

drexe

Üye
    Konu Sahibi
Bada dan memnunum. Ama Bu android işi tam anlamıyla stabil tam çalısırsa ne âlâ geçerim androide :)
Emeğinize sağlık.Bilgilendirme iyi olmus tesekkurler. Kimsenin cesaret edemediği şeyi yapmıssın :)
Hocam size söylenenin aksine risklik fazla bir olay yok telefonu yakmak gibi olay normalde yüklediğiniz rom sürümleri rom yükseltme işlemi downloader ile yapılan onlardan hiçbir farkı yok risk sadece orada normal firmware yüklüyorsanız risk dediği olay elektirk kesilmesi falan filan yinede teşekkür ederim ama fazla bir riski yok elektirkler kesilirse kablo bağlantınız falan kesilirse birtek orada sorun yaşarsınız telefonunuz brick olur :)

Kardeşim bu yükleme konusunda öncülük ettiğin için ve cesaretinden dolayı tebrik ediyorum sonuçta telefonuna ciddi zararlarda verebilirdi
İnşallah yakında şu bir kaç sorunuda hallederlerde biz de geçeriz androide

flash işleminden sonra bada os kalkıyor mu yada dual boot gibi bir şey mi var

dual boot mevcut hocam ilk telefonu başlatırken kapatma tuşu ve açma tuşuna basıyorsunuz daha sonra ekrana ışık gelince noyu bırakıp cevaplama tuşuna basılı tutuyorsunuz o zaman galaxy s ekranı gelince bırakıyorsunuz bütün tuşları android açılıyor telefonu açarken sadece kapatma tuşuna basılı tutarsanız o zaman normal bada işletim sistemi açılıyor.

guro123456

Üye
ses yok kamera calismiyor demissiniz demekki zamana ihtiyac var sabirla bekliyorun biktim su badanin 3 ,5 guzel uygulamasindan android dev bir arsiv

androidwavede

Üye
Ben dun saat 2 de yukledim ve ustalastım benim yorumum: Ses kamera,3g ,sensor yok evet.Klayve ayar yapınca super.Wifi iyi.Market calışıyor(samsung değil android market) chmod 777 verirseniz angry birds yukluye biliyorsunuz bide bu anlatım biraz az kalmış.Klayve ve wifi anlatımı yok ben direk ShadosAS1 in yazdıklarından yaptım.Sizde bakmak istersenin xda tut android wave stable -ish yazın ilk gelen siteye girin yada tam Türkçe anlatımlı site (reklam olucak veremiyicem ama pm den ata bilirim)

drexe

Üye
    Konu Sahibi
Ben dun saat 2 de yukledim ve ustalastım benim yorumum: Ses kamera,3g ,sensor yok evet.Klayve ayar yapınca super.Wifi iyi.Market calışıyor(samsung değil android market) chmod 777 verirseniz angry birds yukluye biliyorsunuz bide bu anlatım biraz az kalmış.Klayve ve wifi anlatımı yok ben direk ShadosAS1 in yazdıklarından yaptım.Sizde bakmak istersenin xda tut android wave stable -ish yazın ilk gelen siteye girin yada tam Türkçe anlatımlı site (reklam olucak veremiyicem ama pm den ata bilirim)

klavye wifiyi bende ayarladım en kısa sürede onuda paylaşıcam . chmod 777 nasıl verdin hocam onu anlatırsan sevinirim ben beceremedim.

totx

totx

Üye

teksenle

Üye
2isletim sistemimi calisiyor onu anlamadim bada ve android

drexe

Üye
    Konu Sahibi
2isletim sistemimi calisiyor onu anlamadim bada ve android

bilgisayarınzda c ve d ye kurulumu işletim sistemi gibi düşünün tekidne windows tekinde pardus. sadece tek 1 tanesi çalışıyor Hangisini Açmak İstersniz Kapatma Tuşuna Basıl tuttuğunuzda Bada, Kapatma ve Cevaplama Tuşuna Basılı Tuttuğunuzda Android

teksenle

Üye
bilgisayarınzda c ve d ye kurulumu işletim sistemi gibi düşünün tekidne windows tekinde pardus. sadece tek 1 tanesi çalışıyor Hangisini Açmak İstersniz Kapatma Tuşuna Basıl tuttuğunuzda Bada, Kapatma ve Cevaplama Tuşuna Basılı Tuttuğunuzda Android
<br />
<br />

tsk guzel aciklama htc leo gibi wind ve android yani

Üst Alt