BadaDroid S8500 Android Yükleme İşlemi Videolu Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

battlefield2

battlefield2

Üye
tmm sabırsızlıkla bekliyorm

androidwavede

Üye
Tamam wubi kurulumunu gosterdim sıra Androidde :D

battlefield2

battlefield2

Üye
evet oyle :) merak etme bugun kurulus videosu yapcam ama aklımda bir soru var multiloader ı eklesemmi yoksa sadece ubuntumu?(ve kurulumu)

bence eksiksiz hepsini yap aklımızda soru kalmasın ... bir de burdaki fwlerin hangisini yüklemem lazım bence benim problem fw bence...

androidwavede

Üye
Ben bunu yukledim jl2 tavsiye ettikleri bu devlerin :D(dev derken programlıcılar) .Video kaydı bitti simdi encode ediliyor yuksek kalite ve 30 fps dediğimden daha %7 te :D

----------Eklendi @ 13:30:11 ---------- Yazıldı @ 12:09:57 ----------

%78 off

----------Eklendi @ 13:50:29 ---------- Yazıldı @ 13:30:11 ----------

Birince Video Youtube Upload edildi link burdan yeni dosyaları indirin
Buda 1. video
[video=youtube;pJyOEG8ZTqI]http://www.youtube.com/watch?v=pJyOEG8ZTqI[/video]

2. %96 encode edildi

----------Eklendi @ 13:56:01 ---------- Yazıldı @ 13:50:29 ----------

Hass video anlasılmıyor 2. vedo yarına kaldı :(

kamercem

Üye
şu shadowasdakilerin hangilerini indirip napcaz :D

battlefield2

battlefield2

Üye
hepsini indir.ayriyetten klavye için;

wifi için ;

indir ... 2. videonun yüklemesini bekle

"update_22-6_zImage.zi" isimli dosyayı zipten çıkardıktan sonra "update_22-6_zImagei" dosyasının ismini "galaxyboot" koy.galaxyboot dosyasının içinde başka dosya olmasın sadece "sbl " ve "zImage" olsun .

bu siteden indirdiğin dosyanın adı "exReHpFa.txt." olarak iner sen ubuntudan başlattıktan sonra ismini (txt yi de silerek) " s3c-keypad.kl" olarak düzelt

geriye kalan sadece dosyaları hafıza kartında açmış olduğun ext2 bölümüne dosyaları atmak... üst köşede uygulamalara gel sonra ilk sekmeden sağa altta "uç birim "var ona tıkla... açılınca "sudo nautilus" yaz ve şifreni gir. şifreni yazarken şifre gözükmüyor sen aldırma şifreni yaz enterla... karşına içinde adı "boot" olan dosya çıkacak ... eğer telefonu bağladıysan sol kenarda ( ext2 ye ne ad verdiysen artık) hafıza kartında ext2 olarak ayırdığın bölümün ismi vardır ona tıkla .indirdiğin filesystem.zip i ni aç içindeki 5 klasorü ext2 ye at ... filesystem klasüru altında değil direk 5 klasorü... daha sonra s3c-keypad.kl dosyasını ayırdığın ext2 bölümündeki system/usr/keylayout klasörüne yapıştır. Ext2 bölümünden system e oradan media ya ve audio ya gir burada bulunan ui klasörünün ismini uibackup olarak değiştir. siteden indirdiğin wifi dosyasını data/app ın içine kopyala.
hafıza kartında işimiz bitti daha sonra uçbirimi aç "sudo su " yaz şifreni gir enter la.
cd /media/(ext2 ye ne ad verdiysen yaz ) (boşluklara dikkat et ). yeni gelen satıra chmod -R -v 0777 * yaz tonlarca yazı çıkçak değiştirildi diyen ... daha sonra sudo sync yaz ve uç birimi kapat ...kapatırken işlem devam ediyor vb. birşey söylicek takma kapat uçbirimi.

telefon hafızasına galaxyboot olarak değiştirdiğin dosyayı at .

multiloader la boot ve fota yı yüklemek kalıyor ...burası biraz riskli elektirik gitmemesi için dua et... kısa sürüyor ztn . multiloaderi aç "lsı" ve " downloadı " seç boot dosyasını indirdiğin dosya içnden seç (ismi: BOOTFILES_EVTSF).son olarak da fotayı seç ve port search a bas ardından donwland a tıkla ve işlemin bitip telefonun açılmasını bekle.(bada açılaktır) . bada yı kapayıp hem arama hemde arama sonlandırma tuşuna bbasılı tutarak androidi açıyoruz ( ekranda garip şekiller çıkınça elini çek galaxy ekranı gelir) açılması biraz zaman alıyor 5 dk felan .açılınca dilini seç 2. klavye ayarına dokunma . adımları bitir ve kullanmaya başla...

ext2 ye ayırma işini videodan izlesen daha kolay anlarsın ... konunun ilk başında var.

Alıntıdır birkaç eklemeyi kendim yaptım...

teksenle

Üye
arkadaslar tam flash destegi varmi bu androidde galaxy s ile yaptigimiz izledigimiz videolar web sitesinden aynen calisiyormu suan sorun varmi wifi sesde vs

kamercem

Üye
telefonu arama ve kapama tuşuna basarak açıyorum yeşil ekran çıkıyo çizgili galaxy falan gelmiyor

battlefield2

battlefield2

Üye
wifiyi deneyemdim ama seste sıkıntı yok . internet taracısına giremedim 3 gündür dokunmatiği sıkıntı oluyor rahatça kullanabilmiş değilim...

hasan_1440

Üye
Kimse takmıyor vallahi burayı,

• Beğen
Tepkiler: battlefield2
battlefield2

battlefield2

Üye
saol

teksenle

Üye
android ne oldu sistemmi kaldirmadi

schnellmajestic

schnellmajestic

Üye
kendisini galaxy s i9000 mu sanıyor :D

teksenle

Üye
dimi galaxy s 50_100daha pahali sat ondan al macera aramayin

viranufuk

viranufuk

Üye
valla arkadaşlar ben dayanamadım g.idiyorda 15 gün önce kayıtsız 1135 galaxy s2 9100 aldım adama fransadan getirmiş satıyordu bende aldım telide kaydettim tel sıfır geldi 15 gündür androidi kulanıyorum harika uygulam oyun var telde harika gerçekten bada 2.0 badadroid falan bekliyemedim

teksenle

Üye
en guzelini yapmisin bada mada hikaye

fenerboal

Üye
keşke android fw lerinide verseydiniz ben bulamadım yaaa :D

mamilixxx

Üye
ben yukledım arkadaşlar size tek kelıme söylıyım tam surum cıkmadan fantazıden ibaret oluyor denemeyım derım kamera calişmıyor cok donuyor ekran kılıdı devreyı gırınce tel kapanıyor hattı görmuyor video görunuyır zaten

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
ben yukledım arkadaşlar size tek kelıme söylıyım tam surum cıkmadan fantazıden ibaret oluyor denemeyım derım kamera calişmıyor cok donuyor ekran kılıdı devreyı gırınce tel kapanıyor hattı görmuyor video görunuyır zaten

şu anda dosyaların üzerindede bir çalışmam var bakalım eger otaya birşeycıkarabilirsem konu açaçagım konu hakkın da şu anda kasma olayını giderdim ve tek kelime ile oyunlar ve uygulamaları mükemmel derecede kullanıyorum tuş kilidi olyınıda hallettim kilitlendiğinde artık tel kapanmıyor tuşa baınca tekrar acılıyor çalışmalarım devam ediyor

Üst Alt