BadaDroid S8500 Android Yükleme İşlemi Videolu Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

androidwavede

Üye
Android bende hiç takılmıyor(Nazar deymesin :D) internet tarayıcısıda artık calısıyor.tek sorun bazı driverlar yok ve kilitte iken kapanması. swype bile super calısıyor dogru yukliyip eger chmod verirseniz sorun olmuyor(bide launcher pro (yada lp sense) yuklerseniz)

----------Eklendi @ 14:35:42 ---------- Yazıldı @ 14:19:20 ----------

Arkadaşlar artik iki dosya sayesinde video izliyip ses (sarki) çalıştıra biliceksiniz link
Fota: http://badadroid.googlecode.com/file..._boot_poc2.zip<---------- NEW
zImage and SBL.bin <---------- NEW
bennim yeni anladığım bu dosyalar ben denemeden siz denemeyin iki 3üç olmadı 10 dk sonra deniyorum :d

cihatnuroglu

cihatnuroglu

Üye
Android bende hiç takılmıyor(Nazar deymesin :D) internet tarayıcısıda artık calısıyor.tek sorun bazı driverlar yok ve kilitte iken kapanması. swype bile super calısıyor dogru yukliyip eger chmod verirseniz sorun olmuyor(bide launcher pro (yada lp sense) yuklerseniz)

Arkadaşlar artik iki dosya sayesinde video izliyip ses (sarki) çalıştıra biliceksiniz link
bennim yeni anladığım bu dosyalar ben denemeden siz denemeyin iki 3üç olmadı 10 dk sonra deniyorum :d

vala kardeşim videodakileride yaptım açılıo tel kasım kasım kasılıyor daha menüye doğru düzgün giremedik bile kullandığım sistem S8500XXJL2 haberin olsun ne yapmam lazım anlam veremedim...

----------Eklendi @ 01:04:38 ---------- Yazıldı @ 00:04:59 ----------

bi durum daha var verdiğin linkteki fotayı yükleyince ve boot dosyasını oluşturduğunda android açılmıo galaxy ekranından sonra direk kapanıp bada açılıyor haberin olsun ben denedim çünkü...

androidwavede

Üye
eski fotayi yukle o fota yeni kuranlar icin.Diğer linkteki sadece zimage (sl.bin ni atmadim) i atin denedim oldu. video o dakiler eksik bildi var pm den gondereceğim l,ntekileri yaparsan android hızlı calisir

teksenle

Üye
android i sorunsuz calistiran arkadas varsa konuyu toparlayip guzel bi anlatim yaparsa cok guzel olacak konu cok hortladi

battlefield2

battlefield2

Üye
ben virtual box u kullanmadan windows un yanına ek olarak ubuntuyu kurdum işletim sistemi olarak açılıyor programla değil...ben şu haliyle bu gerekli işlemleri yapabilirmiyim?

androidwavede

Üye
sana pm atmaya çalıştım ama pm kutun dolu(bi sil lan) bende wubi(sesindediğini yaptım)
Edit yani kısaca oluyor :D
Konu yazmakla uğrasamam ama Turkçe siteyi ata bilirim ama takıldığınız yerleri anlatırım.
Bende stabil calısıyo yeni zimage sayesinde hızlı olarak.

technoshark

technoshark

Üye
süper bir açıklama olmuş gerçekten.. teşekkürler... :oke:

battlefield2

battlefield2

Üye
:oke: yapamazsam sana uşalmaya çalışırım

androidwavede

Üye
Yazsan yeter neyse anlatıyım :D (yapacak birsey yok)
İlk once versionunuzu
S8500DDJE7_MAY
S8500JVKC1_MAR
S8500XXJD9_APR
S8500XXJEE_MAY
S8500XXJEF_JUN
S8500XXJF1_JUN
S8500XXJF4_JUL
S8500XXJH2_DEC
S8500XXJH2_NOV
S8500XXJH3_AUG
S8500XXJI3_FEB
S8500XXJI3_NOV
S8500XXJID_SEP
S8500XXJK2_MAY
S8500XXJL2_APR
S8500XXJL2_DEC
S8500XXJL2_MAR
S8500XXJK1_ALL
Bunlardan biri olucak galiba ama siz yinede jl2 yapın.Sonra yine multiloader dan lsi yapın ve download diyin ve fota yı secin (bu yeni bugun çıktı)
sonra telefonu download moda alıp port search e basıp telefonun portunu secip download butonuna basın veee fota yuklenmiş olucak.
2. kısım =Wubi yazın google a indirin yukleyin
3. kısım ubuntu açılcak (yeniden baslattıkdan sonra) ubuntu sowvare center dan gparted ı yukleyin sonra
4. kısım gparted la hafıza kartınıza gelin(yanda açılan menuden) sonra un mount diyin bekleyin sonra(telefon takılı ve yığın bellekte olucak tabi :D) sağ tıklayıp bolumleyin(ingilizcesini unuttum) 8 gb hafıza kartını 1 gb yer ayırın.(isteyen daha fazla ayıra bilir) sonra tik isaretine tıklayın ve istemi bitirsin bende yarim saat sürdü
5. bolum terminali açın(yukardaki buyutec e tıklayıp sonra terminal yazın donra sudo su yazın sifrenizi girin.sudo nautilus yazıp filesystem zip dosyasındakileri atın hafıza kartına.sonra i indirip s3c-keypad.kl diye kaydedip /system/usr/keylayout a atıp evet diyin.sonra galazysboot klasorunu tel hafızına atıp sns dizine gelip (android yuklediğiniz sd karta) data app klasorune chmod 777 ver,n(sağ tıklayıp ayarlardan permission tabından okuma ve yazma yapın her seyi) reboot edip teli arama ve tel açma tusuna basıp açın veee ANDROİD açılcak HEEEYYYY diye bağırıp teli yere atın ... saka bir yana devam edelim kurulumu geçin ama klavye kısmına birsey yazmayın sonra açılınca launcer ı secin (ana sayfada olur) sonra menu tusuna tıklayıp ayarlara girip metin ve zıkkımları açıp sywpe ve samsung klavyesindeki herseyi kapayın sonra klsvyenin ve androidin keyfini çıkarın :D

Birsey unuttum TEL BOZULURSA BEN VE ANDROİDİ PORTLAYAN SORUMLU DEĞİLDİR O SİZİN MALLIGINIZDIR :D

yine ekleme sıkca sorulan sorular

Wifi mallık yapıp bağlanmıyor
A: Wifi ayarlarına girip ses açma tusuna basıp ayarlara girip ip ayarlayin
Glaxy logoda takıldım
A: Tum herseyi tekrar yapın

Android calıstıgına kanit istiyom
A: Bak o zaman

Uygulamalar yuklenmiyor
A: Chmodu yanlış yapmısındır iyi oku yada yardım iste

kamercem

Üye
şu ubuntudan bişey anladıysam arap olim :vur

androidwavede

Üye
anlamana gerek yokki denilenleri yap Türkçe olduğundan devamı geliyor

kamercem

Üye
ubuntuyu kurdum ama türkçe özelden yardım lütfen :(

androidwavede

Üye
Türkçe olsun daha kolay denilenleri yap yada hiç kimse yapamazsa video yapıcam.

kamercem

Üye
kardeşim zahmet olcak ama valla yapamamaktan sinir oldum heycanla beklemektende öldüm çok merak ediyoruz valla

battlefield2

battlefield2

Üye
ben androidi yükledim. ancak ekran koruyucusu geldiğinde kaydırılmıyor ... dokunmatiği sıkıntılı . sağ üst e doğru saniyeden daha kısa bir sürede (saliselerle) kaydırmak gerekiyor ... birde ben chmod veremedim apps a sağ tıkladığımda ayarlar diye bir seçenek yok. benim kullandığım ubuntu versiyonu 10.04 ...11.04 değil..."androidwavede " senin şuan ext2 te duran dosyaları upload etsen biz de uğraşmasak olurmu?

teksenle

Üye
arkadaslar zamana birakin yapanlar bi aciklama yapmiyor sadece yaptim cok guzel diyolar bekleyin 10gun icinde hersey aciga kavusur suanda millet ilk ben yaptim havasinda

battlefield2

battlefield2

Üye
stabil olarak çalışmasını sağlarsam ext2 ye attığım dosyaları upload edecem kimse uğraşmasın

----------Eklendi @ 15:15:52 ---------- Yazıldı @ 13:47:19 ----------

bu dokunmatik sıkıntısı herkeste varmı ? açmak için kaydırın diyor ama kaydırılmıyor hemen kaydırmanız gerekiyor dokunuşumu sürekli algılamıyor..

androidwavede

Üye
ben androidi yükledim. ancak ekran koruyucusu geldiğinde kaydırılmıyor ... dokunmatiği sıkıntılı . sağ üst e doğru saniyeden daha kısa bir sürede (saliselerle) kaydırmak gerekiyor ... birde ben chmod veremedim apps a sağ tıkladığımda ayarlar diye bir seçenek yok. benim kullandığım ubuntu versiyonu 10.04 ...11.04 değil..."androidwavede " senin şuan ext2 te duran dosyaları upload etsen biz de uğraşmasak olurmu?

benimki 11 :D ext2 upload etsem birseye yaramaz.O ekran sorunu birseyi yanlış yuklediysen oluyor bende gercek galaxy gibi bugun calısma videosunu yarında yapılısını atıcam çünkü artık anroid stable çalışıyor :D

çalışma videou kaldırıldı

battlefield2

battlefield2

Üye
ben dün akşam 11.04 yükledim . androidi tekrar kurdum ama yine aynı sorun yaşıyorum. acaba yüklü fw den olurmu badanın sürümü
bada 1.2
1012231341LISS8500XXJL2.
Hatta video koycaksan banada ubuntuda çalışan ss alan program adını yaz bende nasıl kurduğumu göstereyim .

----------Eklendi @ 10:54:43 ---------- Yazıldı @ 10:40:39 ----------

bir de buradan indirdiğim dosyanın adı exReHpFa.txt oluyor ben bunun ismini s3c-keypad.kl diye değiştiriyorum doğrusu böylemi benim takıldığım nokta burası.

androidwavede

Üye
evet oyle :) merak etme bugun kurulus videosu yapcam ama aklımda bir soru var multiloader ı eklesemmi yoksa sadece ubuntumu?(ve kurulumu)

Üst Alt