BadaDroid S8500 Android Yükleme İşlemi Videolu Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

androidwavede

Üye
Chmod 0777 vermek icin ben ubuntu kullandim.pardusta ayni sey zaten :D.Terminali acinca (pardus ucbirim galiba) sudo su yazıp root olduktan sonra cd ile ana dizine gelip cd /media sonra cd Android yuklediginiz diskin adı (/ bunsuz)
sonra chmod -R -v 0777 /* diyorsunuz ve artik uygulamalar kurulup siline biliniyor :D

Android 2.3.3 var onun nasil yuklencegini bulamadım.(ayni galiba ama yinede telefon olmesin :D)

drexe

Üye
    Konu Sahibi
Chmod 0777 vermek icin ben ubuntu kullandim.pardusta ayni sey zaten :D.Terminali acinca (pardus ucbirim galiba) sudo su yazıp root olduktan sonra cd ile ana dizine gelip cd /media sonra cd Android yuklediginiz diskin adı (/ bunsuz)
sonra chmod -R -v 0777 /* diyorsunuz ve artik uygulamalar kurulup siline biliniyor :D

Android 2.3.3 var onun nasil yuklencegini bulamadım.(ayni galiba ama yinede telefon olmesin :D)
ben media dizinine chmod 0777 vermişim ondan olmamış demekki teşekkürler :) hemen deniyorum

player90

Üye
lütfen yardim. andoridi yüklemeyi basardim. amaaa telefonu acip kapattigimda galaxy s yazyiyorya ilk bastan orda takili kaliyo. yani androidi ilk actigimda calisiyor yanliz kapatip yeniden acmak istedigim zaman takiliyor dedigim yerde :/

ghostrider_95

ghostrider_95

Üye
Hocam size söylenenin aksine risklik fazla bir olay yok telefonu yakmak gibi olay normalde yüklediğiniz rom sürümleri rom yükseltme işlemi downloader ile yapılan onlardan hiçbir farkı yok risk sadece orada normal firmware yüklüyorsanız risk dediği olay elektirk kesilmesi falan filan yinede teşekkür ederim ama fazla bir riski yok elektirkler kesilirse kablo bağlantınız falan kesilirse birtek orada sorun yaşarsınız telefonunuz brick olur :)

dual boot mevcut hocam ilk telefonu başlatırken kapatma tuşu ve açma tuşuna basıyorsunuz daha sonra ekrana ışık gelince noyu bırakıp cevaplama tuşuna basılı tutuyorsunuz o zaman galaxy s ekranı gelince bırakıyorsunuz bütün tuşları android açılıyor telefonu açarken sadece kapatma tuşuna basılı tutarsanız o zaman normal bada işletim sistemi açılıyor.

saol arkadaşım bilgilendirdiğin için tşkkür ederim flashlayınca lazım olacak bunlar (h)

ghostrider_95

ghostrider_95

Üye
arkadaşlar ben şu an en son sürüm bada olan jk1jc mi herneyse onu kullanıyorum bu olay sanırsam belli fw ile çalışıyor bn telefona sırasıyla hangi fw leri flaşlarsam videodaki yükleme için ideal fw elde edebilirim?

drexe

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben şu an en son sürüm bada olan jk1jc mi herneyse onu kullanıyorum bu olay sanırsam belli fw ile çalışıyor bn telefona sırasıyla hangi fw leri flaşlarsam videodaki yükleme için ideal fw elde edebilirim?

sıralamya gerk yok s8500xxjjl2 firmware ile flashlarsan kolayca adımları geçebilirsin.

cihatnuroglu

cihatnuroglu

Üye
arkadaşlar ubuntudaki kurulumdan hiç bişi anlamadım türkçe olarak virtualbox tan çalıştırdım ama tıkandım resimlerle anlatacak biri varmı yada nasıl yaparım bu işi?

rizakar

Üye
Arkadaşlar merhaba acaba bu android yükleme işlemi sadece S8500 modeli için mi, yoksa S8530 Wave2 içinde geçerli mi?

teksenle

Üye
konunun basinde 8530 a kesinlikle denemeyin diye bisey okudum

androidwavede

Üye
Spoff bilmiyorum ama en iğrenç ozelliği kilidlediğinde kapanmış olarak buluyorum ve android internet tarayıcısı açilmiyor sadece opera yuklerseniz(dolphin de olur) iyi geziliniyor bu arada CHMOD yapabildinizmi. benim bildiğim /* işaretinden dolayı tum klasorleri chmod veriyor

yasinsekman

Üye
cesaretinden ötürü tebrik ederim ilkönce bende s8530 var acaba onada olurmu deneyen varmı cevap verirseniz sevinirim :) iyi günler kolay gelsin

drexe

Üye
    Konu Sahibi
cesaretinden ötürü tebrik ederim ilkönce bende s8530 var acaba onada olurmu deneyen varmı cevap verirseniz sevinirim :) iyi günler kolay gelsin

8530da şuanlık denemeyın çünkü bir bilgim yok o cesareti gösterip denerseniz bilemiyicem artık :)

androidwavede

Üye
chmod 777 yapamayanlar varmis en kolay yolunu buldum terminale sudo nautilus yazıp sifrenizi yazın
data app klasorune gelin sağ tıklayıp permisson a tum hepsine okuma yazma verin

cihatnuroglu

cihatnuroglu

Üye
arkadaşlar galaxy ekranı geliyor sonra kapanıyor normal samsung 8500 ekranı geliyor neyden kaynaklı bu? android boot etmiyor?

Waveman

Waveman

Üye
Stabil diil :/

• Beğen
Tepkiler: Kaçak1453
cihatnuroglu

cihatnuroglu

Üye
hepsini yaptık bu sefer android açıldı fakat sürekli donuyor daha menüye adım atamadım donmadan dolayı adamlar videolarda stabil kullanıyor ne iş anlamadım?

• Beğen
battlefield2

battlefield2

Üye
bana yardım edebilcek olanınız varmı şu ubuntu meselesini çözemedim ...

diski seçiyorum ubuntu açılıyor ve şöyle bir yazı çıkıyor.

• Beğen

rainbow7

Üye
:off:

drexe

Üye
    Konu Sahibi
bana yardım edebilcek olanınız varmı şu ubuntu meselesini çözemedim ...

diski seçiyorum ubuntu açılıyor ve şöyle bir yazı çıkıyor.

ubuntu isosunu entegre ettinizmi?

Üst Alt