Nokia C5-03 Her türlü sorununuzu yazabilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Turkcell Wap yerine varsa Turkcell İnternet'i seç.

----------Eklendi @ 13:16:58 ---------- Yazıldı @ 13:15:53 ----------

Neyle kaldırıcam bir söylesen?

Aio patch ile en sondaki delete fota yazanı seç sonra kur eğer uygulama yüklü değilse daha bi sürü seçenek var tarayıcının önbelleğıni hafıza kartına yönlendirme gibi burdan da yer kazanırsın :oke: Bende sana bi şey soracağım ben telefonu hackledimya hacki nasıl kaldırabilirim ???

Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi
HelloOX 2 olsa kaldırırdın ama Just Hack It ile yapmışsın. Attığın tüm dosyaları RomPatcher open4all açıkken sil. Sonra patchleri kapat ve teli yeniden başlat. Bekle biraz rompatcheri kaldır sonra da justhackit'i kaldır :oke: Tam bilmiyorum ama böyle birşeydir herhalde.

Ben telefonu hacklemekten vazgeçtim. Symbian Türkiye'nin bir yazısını okudum. Ben telefonda yazılım problemi var sanıyordum. Hackledikten sonra müzik açalar kilitlenmeye başlamıştı çünkü. Sonra anladımki hackdenmiş. Hacki kaldırmakla iyi ediyorsun :oke:

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
HelloOX 2 olsa kaldırırdın ama Just Hack It ile yapmışsın. Attığın tüm dosyaları RomPatcher open4all açıkken sil. Sonra patchleri kapat ve teli yeniden başlat. Bekle biraz rompatcheri kaldır sonra da justhackit'i kaldır :oke: Tam bilmiyorum ama böyle birşeydir herhalde.

Ben telefonu hacklemekten vazgeçtim. Symbian Türkiye'nin bir yazısını okudum. Ben telefonda yazılım problemi var sanıyordum. Hackledikten sonra müzik açalar kilitlenmeye başlamıştı çünkü. Sonra anladımki hackdenmiş. Hacki kaldırmakla iyi ediyorsun :oke:

Aynı Yazıyı Bende Okudum Ama Daha Müzik Çalarda Falan Bi Sorun Görmedim. Görürsem Hemen Kaldırırım Ben Bi Şey Deneyeceğim Onun İçin Hacki Kaldırmak İstedim. Bi Deneyim Bakalım Hacki Kaldırmayı Yapabilecekmiyim Format Atsamda Gitmez Değil Mi ???

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
yaa arkadaslar ben beyazını alcam dıye cıktm yola
netten almadan önce burdan bakaym dedım yaşadgm yerden yani
hep siyah var yada siyah altı yeşil falan
beyaz hc görmedk ddı kıme sorsam orjınal deıldır dedı
ama ben nette gördum
orjınal deıldr o tanıtm amaclı dyolar
kafayı yycem ya taktm beyaza
bı bılgılendrırmısınz
varmı yokmu orjınal olsa ne yazar olmasa ne gbı sorun ortaya cıkar

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
yaa arkadaslar ben beyazını alcam dıye cıktm yola
netten almadan önce burdan bakaym dedım yaşadgm yerden yani
hep siyah var yada siyah altı yeşil falan
beyaz hc görmedk ddı kıme sorsam orjınal deıldır dedı
ama ben nette gördum
orjınal deıldr o tanıtm amaclı dyolar
kafayı yycem ya taktm beyaza
bı bılgılendrırmısınz
varmı yokmu orjınal olsa ne yazar olmasa ne gbı sorun ortaya cıkar

Ben Telefonu Aldığımda Beyaz Yoktu Siyah Vardı Bide Yeşil Olanı Vardı Alışveriş Sitelerinde De Siyah - Yeşil - Siyah Pembe Desenli Yazıyor...

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
PureFood

PureFood

Üye
Renkler bulunulan ülkelere göre değişiyor. Nokia bunu belirtiyor bazen sitesinde ancak Nokia'nın Türkiye sitesinde beyaz renkleri de mevcut. :allalla: Ancak siyah yeşil karışımı olan ya da tam siyah olan daha karizmatik.

• Beğen
'Patron

'Patron

Üye
Herkesin abisi edebiyat öğretmeni olsaydı Türkiye böyle çok bilenlerle dolu olurdu. Bana Türkçe dersi vereceğine git anaokulundan başla tekrar.
Biten cümleler boşlukla başlar. Git kitap oku biraz. Cümleler de 've' ile başlayabilir dil ve anlatımın zayıfmış belli...
Oha.Bende kimle münakaşa yapıyosam arkadaş.Adam gibi tartışabilecek enazından liseye geçmiş birini bulayım dur.Türkçe azap çekiyor..
Abi-edebiyat öğretmenliği konusunda da akıllı ol.Akıllı konuş.
Pardon çok şey istedim.

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye

bunu alacagm sanırım beyazı Türkiyede yokmus evet
pembesının resmını atablrmısınz rica etsem
bıde modem olarak kullanılmyor dye duydum dogrumudur acaba

----------Eklendi @ 00:34:59 ---------- Yazıldı @ 00:28:29 ----------

ama beyazını ıstyrm ben nokia fena ayp ettı .((

• Beğen
Tepkiler: PureFood
Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi

bunu alacagm sanırım beyazı Türkiyede yokmus evet
pembesının resmını atablrmısınz rica etsem
bıde modem olarak kullanılmyor dye duydum dogrumudur acaba

----------Eklendi @ 00:34:59 ---------- Yazıldı @ 00:28:29 ----------

ama beyazını ıstyrm ben nokia fena ayp ettı .((

Pembesinde değişiklik yok gibi:

----------Eklendi @ 08:47:16 ---------- Yazıldı @ 08:45:56 ----------

Aynı Yazıyı Bende Okudum Ama Daha Müzik Çalarda Falan Bi Sorun Görmedim. Görürsem Hemen Kaldırırım Ben Bi Şey Deneyeceğim Onun İçin Hacki Kaldırmak İstedim. Bi Deneyim Bakalım Hacki Kaldırmayı Yapabilecekmiyim Format Atsamda Gitmez Değil Mi ???

Hard Formatla gider :naughty:

• Beğen
PureFood

PureFood

Üye

Oha.Bende kimle münakaşa yapıyosam arkadaş.Adam gibi tartışabilecek enazından liseye geçmiş birini bulayım dur.Türkçe azap çekiyor..
Abi-edebiyat öğretmenliği konusunda da akıllı ol.Akıllı konuş.
Pardon çok şey istedim.

Tamam tamam kingsin. Neyse bak işine sen.
Tartışmaya gerek yok. Ne konuşacağımı da biliyorum merak etme.

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
evet cok yok yesılı alcam artk

• Beğen
Tepkiler: 'Patron

cchack

Üye
arkadaşlar nokia battery monitor programını onlarca defa yüklememe rağmen yüklü uygulamalarda gözükmüyo,nasıl çalıştırabilirim bu programı?

Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar nokia battery monitor programını onlarca defa yüklememe rağmen yüklü uygulamalarda gözükmüyo,nasıl çalıştırabilirim bu programı?

Üstünde çalışan var merak etme. :) Yakında çıkarır...

----------Eklendi @ 14:13:14 ---------- Yazıldı @ 14:02:05 ----------

Aio patch ile en sondaki delete fota yazanı seç sonra kur eğer uygulama yüklü değilse daha bi sürü seçenek var tarayıcının önbelleğıni hafıza kartına yönlendirme gibi burdan da yer kazanırsın :oke: Bende sana bi şey soracağım ben telefonu hackledimya hacki nasıl kaldırabilirim ???

Ha onu biliyorum. FOTA'yı değil de önbelleğini siliyor :)

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Üstünde çalışan var merak etme. :) Yakında çıkarır...

----------Eklendi @ 14:13:14 ---------- Yazıldı @ 14:02:05 ----------

Ha onu biliyorum. FOTA'yı değil de önbelleğini siliyor :)

Benim yüklediğimde fota çalışmıyordu

'Patron

'Patron

Üye
Pembesinde değişiklik yok gibi:

----------Eklendi @ 08:47:16 ---------- Yazıldı @ 08:45:56 ----------

Hard Formatla gider :naughty:

Tuba abla aslında buda güzel. Yanı mavis işlemeli olsa ben bunu alırdım. Beyaz-mavi olsaydı..

ULTIMATE93

ULTIMATE93

Üye
Benim bir sorum olacak
C5-03'ümle wireless ile modeme bağlanırken sorun yaşıyorum modeme bağlanıyorum ilk internete girişte aldığım hata; web:sunucuya bağlanamıyor.......... Bunu her ilk girişte yapıyor sonra wirelees i telefondan kapadığımda tekrar girdiğimde aynı hatayı vermiyo o hatayı vermesi için yarım saat kapalı kalması yetiyor ve başka modemlerde olması gerektiği gibi giriyor tek seferde .... Modem tılgın

serkan-altas35

Üye
ya arkadaşlar c5-03 var iki saattir her yeri okudum kafayı yedim nasıl hard format atracam ben bu melete yaf kilit kodumu unuttum onu bulamadıgım için soft format atamıyorum acil yardım lütfen

----------Eklendi @ 02:51:07 ---------- Yazıldı @ 02:50:16 ----------

ya arkadaşlar c5-03 var iki saattir her yeri okudum kafayı yedim nasıl hard format atracam ben bu melete yaf kilit kodumu unuttum onu bulamadıgım için soft format atamıyorum acil yardım lütfen
Nokia C5-03 ile ilgili tüm sorunlarınızı buraya yazabilirsiniz. Çöüzümünüz sorunun çözümünü bilen üyeler tarafından yazılacaktır.

Yazarken nelere dikkat ediyoruz?

Burası ne S60v5 ne de 5800 gibi telefonlar içindir. Yalnızca C5-03 için ayrılmış bir konudur.
Burada 1 soruya yalnızca sorunun cevapları yazılabilir. Sohbet yazmayın.

Sorunun çözümünü yazarken, karışıklık olmaması için sorunu alıntı yaparak çözümleyin.
Örneğin;

Soru soru soru.

Çözüm. Çözüm. Çözüm.

Yazım kurallarına da dikkat edin.

----------Eklendi @ 02:53:07 ---------- Yazıldı @ 02:51:07 ----------

ya kimse bu c5-03 ü almasın herşeyi ayrı sorun pişman oldum alan ellerime ne diyeyim yaa :(

asp_adsl

Üye
C5 O3 ile fotoğrafları slayt gösterisi olarak izlemek istiyorum.Slide show kurdum olmadı.Telefonu yeni aldım .Bu konuda(hack vb.) hiçbir bilgim yok.Orjinal yazılımını güncelledim.Orjinal yazılımı hacklemeden fotoğrafları arka arkaya gösterecek bir proğram arıyorum .Emektar sony ericson k 700 de bu vardı.Kaç yıl sonra bu özellikte bu telefonda olmayışı çok saçma.yardımlarınızı bekliyorum.telefon c5 03 ;yazılım son yazılım.....

Üst Alt