Nokia c5 03 tuş kilidi ile ilgili

Sponsorlu Bağlantılar

ekomar16

ekomar16

Üye
    Konu Sahibi
Nokia c5 03 tuş kilidi ile ilgili
arkadaşlar elimde şöyle bir flaş var
ben bunu telefonumun kilid açma şeyi yapmak istiyorum yani ekran da dursun istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

'Patron

'Patron

Üye
Var zaten boyle bir uygulama . Sitede var 'iphone tarzında tuş kilidi' diye ara bulursun. Ama gereksız birçok kişi c5-03un tuş kilidine özenıyorken.

SilentOne

SilentOne

Üye
hiç uqraşma flashl teli gitsin

ekomar16

ekomar16

Üye
    Konu Sahibi
hiç uqraşma flashl teli gitsin
telefonu flashla derken ne yapmam gerekiyor

MaxiHipHopLife
Ndesk dediğin galiba ama ben komple değil sadece tuş kilidini değiştirmek istiyorum ama mümkün değilse uğraşmayayım

BİRDE telefonu kendi hafızası yani C: ben oraya birşey yüklemesem bile düşüyor ilk 50 mb boştu şimdi 34 mb kaldı internete girdikten sonra tüm çerezleri vb. siliyorum internete girmesemde düşüyor hard format atınca hafıza sıfırlanıyo (ve herşeyim gidiyor) ama 1 2 günde yine azalıyor hafıza nedenini bilen varmı

SilentOne

SilentOne

Üye
yha flash dediqim telefona costume fw atıyon modifiyeli yani heç uqraşma orji fw ile

Del Rey

Del Rey

Üye
telefonu flashla derken ne yapmam gerekiyor

MaxiHipHopLife
Ndesk dediğin galiba ama ben komple değil sadece tuş kilidini değiştirmek istiyorum ama mümkün değilse uğraşmayayım

BİRDE telefonu kendi hafızası yani C: ben oraya birşey yüklemesem bile düşüyor ilk 50 mb boştu şimdi 34 mb kaldı internete girdikten sonra tüm çerezleri vb. siliyorum internete girmesemde düşüyor hard format atınca hafıza sıfırlanıyo (ve herşeyim gidiyor) ama 1 2 günde yine azalıyor hafıza nedenini bilen varmı

NDesk mi? İyice saçmaladın şimdi ya :D Nunlock'dan bahsediyor :nono:

----------Eklendi @ 17:43:22 ---------- Yazıldı @ 17:43:00 ----------

yha flash dediqim telefona costume fw atıyon modifiyeli yani heç uqraşma orji fw ile

C5-03'e PHNT yapacak. Yapmadı henüz. Arkadaş gelecekten yazıyor :naughty:

ekomar16

ekomar16

Üye
    Konu Sahibi
yav bilmiyoruz ne yapalım ismini verdiğin iyi oldu programın indirip bakıcam artık

uger 23

Üye

İşte Süper bir program ,,Nokia c5-03 veya Nokia 5800 gibi modellerde yantarafında bulunan tuş kilidi zımbırtısı bence hepimizi uyuz ediyoo !! İşte android bunun için süper bir yazılım geliştirmiş yandaki tuş kilidi tuşuna tıklamaya gerek kalmadan !! dokunmatik ekran üzerinden TUŞ KİLİDİ AÇILABİLİYOR ...MENÜ TUŞUNA BAS Bi "L" ÇİZEREK DOKUN !!! İŞLEM TAMAM PROGRAMIN DETAYLARI İÇİN BURAYA ve PROGRAMI İNDİR

Ayrıca Ayarlar kısmından belli bir saniye sonra otomotik kilitleme seçeneği bulunuyor ( örneğin 30 sn sonra otomatik kilitlenmesi gibi )
AYRICA MENÜ TUŞUNA HIZLICA ARD ARDA 2 KEZ BASTIĞINZDA HEMEN TUŞLARI KİLİTLEYEBİLİYORSUNUZ ! !

Programın ÜCRETSİZ (FREE) OLMASI VE TÜM SYMBİAN İŞLETİM SİSTEMLERİNDE ÇALIŞMASI MÜTHİŞ BİR +++ :oke:

Programın VİDEOSU -->

Videodaki adam ,sadece gösterim için tuş kilidi tuşunu kullanıyor ,dediğim gibi ayarlar kısmından süre ayarı yapılırsa (örneğin 30 seconds) 30 saniye sonra otomotik kilitler ,, Ve HERHANGİ BİR TUŞA BASARAK !! SADECE Dokunmatik EKRAN ile TUŞ KİLİDİNİ AÇABİLİRSİNİZ ,, Böylelikle çok fazla uzun ömürlü olarak görmediğim yan taraftaki tuş kilidi tuşuna HİÇ GEREK KALMIYOR :D VE TELEFONUNUZU DAHA UZUN ÖMÜRLÜ OLARAK KULLANMANIZI SAĞLAYANN MÜTHİŞ BİR PROGRAM ,,Fingerprint ve Nunlock gibi programlara göre çok daha iyi bence ! ! ! Hayırlı OLSUN :D

Del Rey

Del Rey

Üye
Bunun çıktığını yeni mi öğrendin?

uger 23

Üye
Program bildiğim kadarıyla bu sene çıkan yeni bir prog ... Hem google de nokia c5-03 tuş kilidi yazınca ilk sırada bu site çıkıyodu ...Dolayısıyla burada yer almasının faydalı olabileceğini düşündüm ...Bu sitede ayrı bir konu başlığı var zaten buraya TIKLA

bthn_997

bthn_997

Üye
mazelock slideunlock nunlock ezberledik onları :D c5-03'ünki daha güzel :pro:

'Patron

'Patron

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ahmetc503

ahmetc503

ovı den bulabilirsin nunlock demo sürüm gibi bişi ama idare eder yani arkaplan resmi fln değiştirebiliyorsun buradan

bthn_997

bthn_997

Üye
adam c5-03 kilidi istiyor.

ekomar16

ekomar16

Üye
    Konu Sahibi
sağolun arkadaşlar nUnLock indirip kullanmaya başladım hakkattende telefonun kendi kilidi daha iyiymiş ama heralde internet aleminde en çok bu sitede konularla bu kadar çok ilgileniliyor yanıtsız bırakmadığınız için teşekkürler

uger 23

Üye
mazelock slideunlock nunlock ezberledik onları :D c5-03'ünki daha güzel :pro:

c5-03 ünki daha ii derken kendi tuş kilidini kastediyosun herhalde,,Lakin telefonun yanındaki tuş kilidi tuşunu (telin yanındaki mini tuş) kullanmak zorunda kalmıyor musun ? Ki Çok uzun ömürlü değil ...Mazelock Programı hiç yandaki tuşa basmaya gerek kalmadan bu işi Çözüme kavuşturuyo ..

'Patron

'Patron

Üye
c5-03 ünki daha ii derken kendi tuş kilidini kastediyosun herhalde,,Lakin telefonun yanındaki tuş kilidi tuşunu (telin yanındaki mini tuş) kullanmak zorunda kalmıyor musun ? Ki Çok uzun ömürlü değil ...Mazelock Programı hiç yandaki tuşa basmaya gerek kalmadan bu işi Çözüme kavuşturuyo ..
Önce bi c5-03 ün tuş kilidini gör sonra yorum yap. c503 de zaten tuş kilidi mandalı yoktur.

ekomar16

ekomar16

Üye
    Konu Sahibi
Evet ilk aldığımda o düğme daha sertti şimdi içine kaçtı gibi bişey ama zorda olsa çalışıyor bende arama iptal tuşuna basıp ekranı ve tuşları kilitle yapıyom açarkende menü tuşuna basıyom

bluemai

bluemai

Üye
kardeş boşveeer orjinali, nunlock'u, mazeyi,c5 tuş kilidini filan sen en iyisi benim yaptığımı yap :aha: sbsh pocket lock türkçe yi indir bak dalgana hiçbir yere basmıyosun teli kılıftan mı çıkarırsın, cepten mi çıkarırsın nerenden çıkarırsan çıkar anında tuş kilidi açılıyor.bi teşekkürünü alırım ona göre..

Üst Alt