Fiyatına göre en uygunu ve en kalitelisi. Ayrıca fiyatından yüksek bazı Nokia'ardan da daha iyi. 5800 gibi.

oldu mu şimdi abi?
ikisinin de birbirlerine göre atıları ve eksileri var
C5-03 oyun performansı açısından daha iyi 5800'dan. 5800 oyunlarını daha hızlı oynatıyor.facce deki videoları açamıyorum yardm edermsnz

flaş, yüksek müzik performansı, 3G görüntülü görüşme gibi artıları var ama![]()
Evet müzik performansı iyi de Flash'ı ne yapacaksınız ki? Tekrar diyorum, gece manzara fotoğrafı mı çekeceksiniz 
...... Evet müzik performansı iyi de Flash'ı ne yapacaksınız ki? Tekrar diyorum, gece manzara fotoğrafı mı çekeceksiniz![]()

Bencede o saydıklarından müzik iyi gibi ama ben benımkıylearasında pek fark goremedım. bence 5800ın en büyük artısı carlzeis otofocus dur. benım telde olsa varya..flaş, yüksek müzik performansı, 3G görüntülü görüşme gibi artıları var ama![]()
Bencede o saydıklarından müzik iyi gibi ama ben benımkıylearasında pek fark goremedım. bence 5800ın en büyük artısı carlzeis otofocus dur. benım telde olsa varya..
Mesajlarını takip ediyorum ilk defa 5800'ı kötülemedin hatta bi özelliğini övdün. Hayret.
NOT : Müzik iyi gibi değil, çok iyi, gerek dış hoparlör kalitesi gerek kulaklık, zaten Nokia'nın diğer hiç bir telefonu bu konuda 5800'ın eline su dökemez.

Hello. Meet with new Nokia X7. Really Really Really Huge Sound.
Yani, Nokia X7 geldi. 5800 indirilecek. 4 Hoparlörle nasıl başa çıkabilir ki 5800![]()

Telefonun orjinal facebook uygulamsını yalnışıkla kaldırdım geri getirebilirmyiim ve ffacebook uygulamasına girdiğimde An unrecoverable error occurred. It might help to reboot your device. diye bir hata veriyor nasıl çözebilirim bu durumu ?

Mesajlarını takip ediyorum ilk defa 5800'ı kötülemedin hatta bi özelliğini övdün. Hayret.
NOT : Müzik iyi gibi değil, çok iyi, gerek dış hoparlör kalitesi gerek kulaklık, zaten Nokia'nın diğer hiç bir telefonu bu konuda 5800'ın eline su dökemez.
Nokia'nın çift hoparlörlü çok telefonu var ancak 5800'ın yanına yaklaşamıyorlar,
4 hoparlör olması önemli değil bangır bangır ses çıkacak tamam, ancak aynı kaliteyi verir mi bilinmez.
Sınıfta X2 kullanan arkadaş var, bana dedi benimkinin sesi yüksek diye, çift hoparlörlü, gerçekten yükses ama kalite denen bişey yok seste boğucu. X7'de bu gibi boğukluklar olmaz sanırım.
Ayrıca bahsettiğimiz telefon 500 TL civarında. Diğeri 1200 - 1500 TL arası olacaktır büyük ihtimal buna da dikkat edilmeli.![]()
zaten Nokia'nın diğer hiç bir telefonu bu konuda 5800'ın eline su dökemez.
Bu soruna göre yola çıkarak cevapladım. Fiyatından bahsetmiyor.