hade laniphone 4 beş para etmez.
tasarım sıfır
ekran sıfır (tft) kendimde görüp inceledim.
tarayıcıda flash yok o yüzden tarayıcıda sıfır.
bluetooth 2.1 oda sadece iphonela iphone transferi yapabiliyor o alandada sıfır.
3G var görüntülü görüşme yok sadece wifi üzerinden buda çok saçma
şarkı atmak istiyorsun özgür takılamıyorsun.
jailbreak atıyorsun garanti dışı kalıyorsun (2 milyar değerinde bir telefon için garanti yoksa ben edim böyle telefonun içine. )
ulan N8 in donanımı yetmese bile en azından daha özgürlükçü bir telefon. bunlar artıları.
ayrıca iphonea 2 milyar vermek sırf marka amaçlı ödediğiniz 1.5 milyarı hibe etmeniz ne kadar mantıklı sizce.
Kusura bakmayın ben burda N8 i savunmuyorum ama iphone 4 ünde savunulucak en küçük bir tarafını göremiyorum.
Tabii ki i phone 4.I-phone 4 te 1 ghz işlemci var.N8 de ise 680 mhz.I-phoneun oynattığı yüksek kalite oyunları n8 oynatamaz.Örneğin ; I-phone 4 Project Sword.
hade lan
kaç tane n8 kullandın kaç tane hd oyun oynadın n8 de, aynı kalitede oyunlar çıkıyor tek kötü tarafı iphone kadar çok çıkmıyor.
atıp tutmaktan başka somut delil sunamıyorsunuz, n8'in dokunmatiği abanmatiğe dönüşüyormuş daha dokunmatik teknolojisinden haberiniz yok, atıp tutmakla olmuyor video ile kanıtla abanmatiği arkadaş atıp tutmak kolay bende atayım iphoe için alıyorsun 3 gün sonra şebeke çekmiyor kamerası içine göçüyor 8mp'den 5mp'e düşüyor.
3Gs'de bile olan flash i phone4 de mi olmuycak ... bilip bilmeden uydurmayalım. 3g üzerinde konuşma var olmaz olur mu ?? o senin dediğin wifi üzerinden olan ''facetime'' denilen yüksek kalitede görüntülü konuşma
lütfen bilip bilmeden saçmalamayalım 
Kardeşim seni inandırmak zorundamıyım i-phone da kullandım N8 de.Telefondan anlamıyorsun burda çamur atıyosun ikisinide kullandım ikisinde özelliklerini biliyorum benim yorumum bu tamam mı.Sen kaç kere oyunlar hakkında araştırma yaptın?Ne biliyosun ios oyunları hakkında veya symbian^3 oyunları hakkında?Ben burda atıp tutmuyorum en somutundan deliller sunuyorum.Anlayan anlar anlamayanda senin gibi öylesine yorum atar.kaç tane n8 kullandın kaç tane hd oyun oynadın n8 de, aynı kalitede oyunlar çıkıyor tek kötü tarafı iphone kadar çok çıkmıyor.
atıp tutmaktan başka somut delil sunamıyorsunuz, n8'in dokunmatiği abanmatiğe dönüşüyormuş daha dokunmatik teknolojisinden haberiniz yok, atıp tutmakla olmuyor video ile kanıtla abanmatiği arkadaş atıp tutmak kolay bende atayım iphoe için alıyorsun 3 gün sonra şebeke çekmiyor kamerası içine göçüyor 8mp'den 5mp'e düşüyor.
arkadaşım en başta söylediğin ekran konusu yanlış iPhone 4'te bulunan Retina ekran, önceki iPhone modellerinin sahip olduğundan dört kat fazla piksel sayısıyla bugüne kadar üretilmiş en net, en canlı ve en yüksek çözünürlüklü ekrandır. Aslına bakarsanız, piksel yoğunluğu o denli yüksektir ki, insan gözü bu pikselleri ayırt edemez. Bu sayede metinler yüksek derecede keskin ve resimler fazlasıyla net görünür. tarayıcıda flash yok diyen kim bana göstersene3Gs'de bile olan flash i phone4 de mi olmuycak ... bilip bilmeden uydurmayalım. 3g üzerinde konuşma var olmaz olur mu ?? o senin dediğin wifi üzerinden olan ''facetime'' denilen yüksek kalitede görüntülü konuşma
![]()

arkadaşım en başta söylediğin ekran konusu yanlış iPhone 4'te bulunan Retina ekran, önceki iPhone modellerinin sahip olduğundan dört kat fazla piksel sayısıyla bugüne kadar üretilmiş en net, en canlı ve en yüksek çözünürlüklü ekrandır. Aslına bakarsanız, piksel yoğunluğu o denli yüksektir ki, insan gözü bu pikselleri ayırt edemez. Bu sayede metinler yüksek derecede keskin ve resimler fazlasıyla net görünür. tarayıcıda flash yok diyen kim bana göstersene3Gs'de bile olan flash i phone4 de mi olmuycak ... bilip bilmeden uydurmayalım. 3g üzerinde konuşma var olmaz olur mu ?? o senin dediğin wifi üzerinden olan ''facetime'' denilen yüksek kalitede görüntülü konuşma
![]()
Kardeşim seni inandırmak zorundamıyım i-phone da kullandım N8 de.Telefondan anlamıyorsun burda çamur atıyosun ikisinide kullandım ikisinde özelliklerini biliyorum benim yorumum bu tamam mı.Sen kaç kere oyunlar hakkında araştırma yaptın?Ne biliyosun ios oyunları hakkında veya symbian^3 oyunları hakkında?Ben burda atıp tutmuyorum en somutundan deliller sunuyorum.Anlayan anlar anlamayanda senin gibi öylesine yorum atar.
o bikere 960*480 değil akıllımyok şeyde komik aslında piksel sayısı o kadar fazla ki insan gözü ayırt edemiyor sanki imac ekranı koydular(onun çözünürlüğü 2bin*1500lerde birşey tam hatırlamıyorum) sadece steve jobs çıkıp böyle dedi diye kendinizi böyle alıştırıyırsunuz yazık yahu 960*480 halbuki qHD daha fazla yazık ya
<br />o bikere 960*480 değil akıllım<br />
960*640<br />
<br />
şöyle bir söz var <br />
kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş
o bikere 960*480 değil akıllım
960*640
şöyle bir söz var
kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş