Ustam iphone 4 hd video cekmiyo belki yazılımla mazılımla hd diye cevirebilir ama orjinali hd video çekmiyo iphone da 1ghz işlemci varda ne oluyo oyun oynamaktan başka bir işe yaramıyoki internetsiz hiç bir işe yaramaz çoğu uygulamaları paralı ve deneme sürümü ayrıca teli bir modem olarak kullanalım dedik birde bi bi baktım öle bi özelliği yok yuh dedim modem olrak tanıtman için bi dünya angaryayla ugrasman gerekiyoki iphone 4 için henüz o angaryalar çıkmış değil apple adam olsaydı zamanında microsoftu geçebilirdi apple microsofttan öncede vardı ama en başından beri tekelleşme cabası bu hale getirdi şuan satıyo gösteriş meraklıları ve iyi reklamlar sayesinde
Orjinal HD çekmiyo ne demek anlamadım.Ama internette araştır iphone4 HD video diye birsürü 720p olarak video çekim örnekleri bulursun.
640x480 videoyu yazılımla çözünürlüğünü yükseltebiliyormuyuz ki yazılımla iphone 4 hd çeksin. Özellikleri arasında hd video var örnek çekimleri de var. Neden "çekmiyo" ya da klasik bir kötüleyici cevap olarak "çekiyo ama orjinal hd değil" gibi cevaplar oluyo anlamadım.Orjinal hd diye birşey yok. Ya hd dir. dikey 720p ya hd dikey 1080p. çekiyosa çekiyodur. Hatta iphone 4 le n8 in ikisininde çektikleri videoları karşılaştırmışlar. Bu karşılaştırmaların sonucu n8 in video çekim kalitesi daha iyi ama yinede ben iphone 4 derim.
iphone 4 ü bir tek fiyatı yüzünden tutmuyorum. Para sorun değilse iphone 4
İşlemci yanlızca oyunda değil internette veya çalıştırdığın tüm programlarda işe yarıyor.
Birde şu var symbian 3 ün de eksikliklerini inceleme videolarında görebilirsiniz. Bu fiyat aralığında wave, htc desire, flash sorun değilse galaxy s bile alınabilir. Ama n8 i yine tercih etmem.
Telefon denince akla ilk nokia gelebilir. Telefon denince nokia 1 numara gibi anlayışla da telefon alınmaz hele ki bu paralara.