N8 mi iphone 4 mü ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Node

Node

Üye
Telefon dedin mi NOKIA. Başkasını tanımam.

aagkn

aagkn

Üye
kesinlkle n8 almanı tavsiye ederim hem fiyatı çok daha makul hemde ıphone den eksiği yok fazlası var yinede karar senin :)

eagleneco

eagleneco

Üye
ben iphone 4 derim. Çünkü n8 onca donanıma rağmen işlemcisi eksik bırakılmış.
Bir firma nasıl amiral gemisi olarak tanıttığı bunca özellik barındıran bir telefona 680mhz lik bir işlemci koyar.
Bir arkadaş iphone 4 ün hd video çekmediğini söylemiş ve yanlış bilgi vermiş. HD video kayıt özelliği mevcut.
N8 in türkçe inceleme vidoları var incele derim. İşlemci eksikliğinden de bahsediliyo.

seko14

seko14

Üye
Telefon dedin mi NOKIA. Başkasını tanımam.

katılıyorum arkadaşım.. telefon işinde apple samsung yokken nokia vardı .. bu işin ilklerinden.. nokianın olumlu yönleri daha çok bence...:oke:

breathxx

Üye
ben iphone 4 derim. Çünkü n8 onca donanıma rağmen işlemcisi eksik bırakılmış.
Bir firma nasıl amiral gemisi olarak tanıttığı bunca özellik barındıran bir telefona 680mhz lik bir işlemci koyar.
Bir arkadaş iphone 4 ün hd video çekmediğini söylemiş ve yanlış bilgi vermiş. HD video kayıt özelliği mevcut.
N8 in türkçe inceleme vidoları var incele derim. İşlemci eksikliğinden de bahsediliyo.
Ustam iphone 4 hd video cekmiyo belki yazılımla mazılımla hd diye cevirebilir ama orjinali hd video çekmiyo iphone da 1ghz işlemci varda ne oluyo oyun oynamaktan başka bir işe yaramıyoki internetsiz hiç bir işe yaramaz çoğu uygulamaları paralı ve deneme sürümü ayrıca teli bir modem olarak kullanalım dedik birde bi bi baktım öle bi özelliği yok yuh dedim modem olrak tanıtman için bi dünya angaryayla ugrasman gerekiyoki iphone 4 için henüz o angaryalar çıkmış değil apple adam olsaydı zamanında microsoftu geçebilirdi apple microsofttan öncede vardı ama en başından beri tekelleşme cabası bu hale getirdi şuan satıyo gösteriş meraklıları ve iyi reklamlar sayesinde

CK1991

CK1991

Üye
nexus s daha iyi iksinden de ;)

eagleneco

eagleneco

Üye
Ustam iphone 4 hd video cekmiyo belki yazılımla mazılımla hd diye cevirebilir ama orjinali hd video çekmiyo iphone da 1ghz işlemci varda ne oluyo oyun oynamaktan başka bir işe yaramıyoki internetsiz hiç bir işe yaramaz çoğu uygulamaları paralı ve deneme sürümü ayrıca teli bir modem olarak kullanalım dedik birde bi bi baktım öle bi özelliği yok yuh dedim modem olrak tanıtman için bi dünya angaryayla ugrasman gerekiyoki iphone 4 için henüz o angaryalar çıkmış değil apple adam olsaydı zamanında microsoftu geçebilirdi apple microsofttan öncede vardı ama en başından beri tekelleşme cabası bu hale getirdi şuan satıyo gösteriş meraklıları ve iyi reklamlar sayesinde

Orjinal HD çekmiyo ne demek anlamadım.Ama internette araştır iphone4 HD video diye birsürü 720p olarak video çekim örnekleri bulursun.
640x480 videoyu yazılımla çözünürlüğünü yükseltebiliyormuyuz ki yazılımla iphone 4 hd çeksin. Özellikleri arasında hd video var örnek çekimleri de var. Neden "çekmiyo" ya da klasik bir kötüleyici cevap olarak "çekiyo ama orjinal hd değil" gibi cevaplar oluyo anlamadım.Orjinal hd diye birşey yok. Ya hd dir. dikey 720p ya hd dikey 1080p. çekiyosa çekiyodur. Hatta iphone 4 le n8 in ikisininde çektikleri videoları karşılaştırmışlar. Bu karşılaştırmaların sonucu n8 in video çekim kalitesi daha iyi ama yinede ben iphone 4 derim.
iphone 4 ü bir tek fiyatı yüzünden tutmuyorum. Para sorun değilse iphone 4
İşlemci yanlızca oyunda değil internette veya çalıştırdığın tüm programlarda işe yarıyor.
Birde şu var symbian 3 ün de eksikliklerini inceleme videolarında görebilirsiniz. Bu fiyat aralığında wave, htc desire, flash sorun değilse galaxy s bile alınabilir. Ama n8 i yine tercih etmem.
Telefon denince akla ilk nokia gelebilir. Telefon denince nokia 1 numara gibi anlayışla da telefon alınmaz hele ki bu paralara.

Cumali23

Üye
Böyle bir karşılaştırma yapılırmı bu N8 i ne kadar büyüttünüz yani 12 megapixel olması mı sizi böyle düşündürüyor onu anlamış değilim tabiki şüphesiz Iphone 4. Nokia yı çok büyütüyorsunuz ama Nokia fiyaskodan başka bişey değil tabi ki iyi telefonlarıda var ama N8 i kullandım inceledim bence çok abartılıyor ilerleyen zamanlarda pişmanlıklar yaratabilecek bir telefon

mehmetcem69

mehmetcem69

Üye
Işlemci hızı 1ghz diye reklamı çok olan ıphoneyi tercih etmem.n 8 kullanıyorum.10 üzerinden 11 numara.gerisi hikayeeeeeeeeeeeee

gagabm

gagabm

Üye
Kardesim iPhone 4 tabiki ... istedigin herseyde ozgursun bu telefonda
N8 sadece 12MP camerasi olan bi telefon geri kalan herseyi normal duzeyde

serdar1016

serdar1016

Üye
arkadaşlar ben n8 kullanıyorum gayet güzel ve kullanışlı ıphone4 genel bir sorun var sanırım arkadaşımda var hiç memnun değil sadece o değil çevremde alanlarda memnun değil ayrıca n8 her açıdan daha güzel ve kullanışlı bence dokunmatik olsun kamerası olsun diğer özellikleri olsun çok kullanışlı bir telefon herkese tavsiye ederim alan pişman olmaz emin olabilirsiniz.

shekko

Üye
Ya arkadaslar lutfen her iki telefonuda birden kullananlar yorum yapsin ben her ikisinide kullandim ve 8-10 senedir nokia kullaniyordum taaki iphone alana kadar iphone derim gerisi yalan kıyaslamak bile ayıp bilmeyenler arastırsın iphonede jailbreak denen bi olay var bundan sonra istedigin herseyi bedava indir tema zil sesi oyun program bluetooth veri aktarimi vide cekimi yok yok saygilar

milestone

milestone

Üye
arkadaş sıkı bir nokia severim lakin son zamanlardaki teknolojik gelişmeler ve nokia'nın bu gelişime ayak uyduramaması yüzünden şimdilik nokia telefon alacağına iphone al derim,gerçi benim kişisel fikrim htc telefonlardan yana,htc desire s yada htc desire hd modellerini incelemeni öneririm

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
12.1 mp kamera
720p video kayıp
xenon flaş ( keşke led flaşta olsaydı video için uzun süre yanamıyor sadece bir kere patlıyor)
otg ile klavye ve mause bağlayabiliyorsun
HDMI plazma ekran tv ye telefonu bağlıyabiliyorsun
FM verici ile arabaya şarkı aktarım dinliyebiliyorsun
modem olarak kullanabiliyorsun
dolby digital ses sistemi ile 5+1 kullanabiliyorsun
ve en önemlisi TELEFON OLARAK KULLANABİLİYORSUN :d::d::d::d:

Uruloki

Uruloki

Üye
12.1 mp kamera
720p video kayıp
xenon flaş ( keşke led flaşta olsaydı video için uzun süre yanamıyor sadece bir kere patlıyor)
otg ile klavye ve mause bağlayabiliyorsun
HDMI plazma ekran tv ye telefonu bağlıyabiliyorsun
FM verici ile arabaya şarkı aktarım dinliyebiliyorsun
modem olarak kullanabiliyorsun
dolby digital ses sistemi ile 5+1 kullanabiliyorsun
ve en önemlisi TELEFON OLARAK KULLANABİLİYORSUN :d::d::d::d:

la senin telefon gelmedi mi daha

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Orjinal HD çekmiyo ne demek anlamadım.Ama internette araştır iphone4 HD video diye birsürü 720p olarak video çekim örnekleri bulursun.
640x480 videoyu yazılımla çözünürlüğünü yükseltebiliyormuyuz ki yazılımla iphone 4 hd çeksin. Özellikleri arasında hd video var örnek çekimleri de var. Neden "çekmiyo" ya da klasik bir kötüleyici cevap olarak "çekiyo ama orjinal hd değil" gibi cevaplar oluyo anlamadım.Orjinal hd diye birşey yok. Ya hd dir. dikey 720p ya hd dikey 1080p. çekiyosa çekiyodur. Hatta iphone 4 le n8 in ikisininde çektikleri videoları karşılaştırmışlar. Bu karşılaştırmaların sonucu n8 in video çekim kalitesi daha iyi ama yinede ben iphone 4 derim.
iphone 4 ü bir tek fiyatı yüzünden tutmuyorum. Para sorun değilse iphone 4
İşlemci yanlızca oyunda değil internette veya çalıştırdığın tüm programlarda işe yarıyor.
Birde şu var symbian 3 ün de eksikliklerini inceleme videolarında görebilirsiniz. Bu fiyat aralığında wave, htc desire, flash sorun değilse galaxy s bile alınabilir. Ama n8 i yine tercih etmem.
Telefon denince akla ilk nokia gelebilir. Telefon denince nokia 1 numara gibi anlayışla da telefon alınmaz hele ki bu paralara.

flaş sorun değilse galaxy s demişsin. Bildiğim kadarıyla android 2.3 ile flaş da gelecekmis. (ne kadar doğru bilmiyorum) :)

ultrayer6

ultrayer6

Üye
tabii ki iphone 4 !!!

ultrayer6

ultrayer6

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt