N8 mi iphone 4 mü ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lasvetorus

lasvetorus

Üye
Tabii ki i phone 4.I-phone 4 te 1 ghz işlemci var.N8 de ise 680 mhz.I-phoneun oynattığı yüksek kalite oyunları n8 oynatamaz.Örneğin ; I-phone 4 Project Sword.

silver021

silver021

Üye
iphone 4 beş para etmez.
tasarım sıfır
ekran sıfır (tft) kendimde görüp inceledim.
tarayıcıda flash yok o yüzden tarayıcıda sıfır.
bluetooth 2.1 oda sadece iphonela iphone transferi yapabiliyor o alandada sıfır.
3G var görüntülü görüşme yok sadece wifi üzerinden buda çok saçma
şarkı atmak istiyorsun özgür takılamıyorsun.
jailbreak atıyorsun garanti dışı kalıyorsun (2 milyar değerinde bir telefon için garanti yoksa ben edim böyle telefonun içine. )

ulan N8 in donanımı yetmese bile en azından daha özgürlükçü bir telefon. bunlar artıları.
ayrıca iphonea 2 milyar vermek sırf marka amaçlı ödediğiniz 1.5 milyarı hibe etmeniz ne kadar mantıklı sizce.

Kusura bakmayın ben burda N8 i savunmuyorum ama iphone 4 ünde savunulucak en küçük bir tarafını göremiyorum.

ganster86

Üye
iphone 4 beş para etmez.
tasarım sıfır
ekran sıfır (tft) kendimde görüp inceledim.
tarayıcıda flash yok o yüzden tarayıcıda sıfır.
bluetooth 2.1 oda sadece iphonela iphone transferi yapabiliyor o alandada sıfır.
3G var görüntülü görüşme yok sadece wifi üzerinden buda çok saçma
şarkı atmak istiyorsun özgür takılamıyorsun.
jailbreak atıyorsun garanti dışı kalıyorsun (2 milyar değerinde bir telefon için garanti yoksa ben edim böyle telefonun içine. )

ulan N8 in donanımı yetmese bile en azından daha özgürlükçü bir telefon. bunlar artıları.
ayrıca iphonea 2 milyar vermek sırf marka amaçlı ödediğiniz 1.5 milyarı hibe etmeniz ne kadar mantıklı sizce.

Kusura bakmayın ben burda N8 i savunmuyorum ama iphone 4 ünde savunulucak en küçük bir tarafını göremiyorum.
hade lan

• Beğen
Tepkiler: lasvetorus
_ardaa

_ardaa

Üye
Tabii ki i phone 4.I-phone 4 te 1 ghz işlemci var.N8 de ise 680 mhz.I-phoneun oynattığı yüksek kalite oyunları n8 oynatamaz.Örneğin ; I-phone 4 Project Sword.

kaç tane n8 kullandın kaç tane hd oyun oynadın n8 de, aynı kalitede oyunlar çıkıyor tek kötü tarafı iphone kadar çok çıkmıyor.

atıp tutmaktan başka somut delil sunamıyorsunuz, n8'in dokunmatiği abanmatiğe dönüşüyormuş daha dokunmatik teknolojisinden haberiniz yok, atıp tutmakla olmuyor video ile kanıtla abanmatiği arkadaş atıp tutmak kolay bende atayım iphoe için alıyorsun 3 gün sonra şebeke çekmiyor kamerası içine göçüyor 8mp'den 5mp'e düşüyor.

pRime.

pRime.

Üye

Sana hadi lan.

----------Eklendi @ 14:52:55 ---------- Yazıldı @ 14:52:24 ----------

kaç tane n8 kullandın kaç tane hd oyun oynadın n8 de, aynı kalitede oyunlar çıkıyor tek kötü tarafı iphone kadar çok çıkmıyor.

atıp tutmaktan başka somut delil sunamıyorsunuz, n8'in dokunmatiği abanmatiğe dönüşüyormuş daha dokunmatik teknolojisinden haberiniz yok, atıp tutmakla olmuyor video ile kanıtla abanmatiği arkadaş atıp tutmak kolay bende atayım iphoe için alıyorsun 3 gün sonra şebeke çekmiyor kamerası içine göçüyor 8mp'den 5mp'e düşüyor.

+++

uribaju

uribaju

Üye
iphone iyi ama nokia da n9 ile yetişecek gibime geliyor:oke:

Ocean258

Ocean258

Üye
ı phone 4 te sorun cok.. o yuzden hemen 5 ı suruyorlar pıyasaya.. n8 de symbian.. o sıkıntısı war. uygun fiyata yüksek kalitede smartphone almak ıstıyorsan geceneler inceledim satürnde Lg optimus black var ona bı bakmanı tavsiye ederim. android 2.2. var. nova display diye erkan parlaklığını ortadan kaldıran bı olayı var.. bakmanda fayda war derım..

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
akıllı telefon olarak iphone 4

!SO

!SO

Üye
arkadaşım en başta söylediğin ekran konusu yanlış iPhone 4'te bulunan Retina ekran, önceki iPhone modellerinin sahip olduğundan dört kat fazla piksel sayısıyla bugüne kadar üretilmiş en net, en canlı ve en yüksek çözünürlüklü ekrandır. Aslına bakarsanız, piksel yoğunluğu o denli yüksektir ki, insan gözü bu pikselleri ayırt edemez. Bu sayede metinler yüksek derecede keskin ve resimler fazlasıyla net görünür. tarayıcıda flash yok diyen kim bana göstersene :d: 3Gs'de bile olan flash i phone4 de mi olmuycak ... bilip bilmeden uydurmayalım. 3g üzerinde konuşma var olmaz olur mu ?? o senin dediğin wifi üzerinden olan ''facetime'' denilen yüksek kalitede görüntülü konuşma :ok2: lütfen bilip bilmeden saçmalamayalım (h)

lasvetorus

lasvetorus

Üye

Kardeşim seni inandırmak zorundamıyım i-phone da kullandım N8 de.Telefondan anlamıyorsun burda çamur atıyosun ikisinide kullandım ikisinde özelliklerini biliyorum benim yorumum bu tamam mı.Sen kaç kere oyunlar hakkında araştırma yaptın?Ne biliyosun ios oyunları hakkında veya symbian^3 oyunları hakkında?Ben burda atıp tutmuyorum en somutundan deliller sunuyorum.Anlayan anlar anlamayanda senin gibi öylesine yorum atar.

!SO

!SO

Üye
tek kelimeyle bu konuyu tartışmaya bile gerek yok... N8 kim ki Iphone'la karşıaştırılsın :megafon: :ok2:

silver021

silver021

Üye
arkadaşım en başta söylediğin ekran konusu yanlış iPhone 4'te bulunan Retina ekran, önceki iPhone modellerinin sahip olduğundan dört kat fazla piksel sayısıyla bugüne kadar üretilmiş en net, en canlı ve en yüksek çözünürlüklü ekrandır. Aslına bakarsanız, piksel yoğunluğu o denli yüksektir ki, insan gözü bu pikselleri ayırt edemez. Bu sayede metinler yüksek derecede keskin ve resimler fazlasıyla net görünür. tarayıcıda flash yok diyen kim bana göstersene :d: 3Gs'de bile olan flash i phone4 de mi olmuycak ... bilip bilmeden uydurmayalım. 3g üzerinde konuşma var olmaz olur mu ?? o senin dediğin wifi üzerinden olan ''facetime'' denilen yüksek kalitede görüntülü konuşma :ok2: lütfen bilip bilmeden saçmalamayalım (h)

yazdıklarının hepsi anca seni tatmin eder. alllah allah o kadar iphone 3gs 4 geçti elime avea bayisinde çalışırken. kendi tarayıcısının adobe flashı desteklediğinide ilk senden duymuş oldum (Bütün dünya bunu biliyor sen inkar ediyorsun hangi kafadasın merak ettim) ayrıca TFT ekrana istersen dünyanın pixelini koy TFT genede TFT dir.(nokianın ilk çıkardığı modellerdede TFT kullanıldı) benim burda sana anlatmaya çalışmak istediğim ekran türü. Sen kalkarda bu zamana kadar bir amoled yada superamoled ekranı eline alıp gözünle görmediysen sana burdan birşeylere anlatmanın bir lüzmuda yok.
Burda saçmalayan ben değilim sensin. ama seni ikna etmeninde bi manası yok çünkü alan memnun satan memnun gerisi kimin umrunda siz birşeylere atlayıp yamalı telefonları kullandıktan sonra bu iphone daha sizin üzerinizden çok ekmek yiyecek. iphone yapım maliyeti en düşük telefonlardan biri ama size 2 milyar amerikada 280 dolar. aradaki farkı hesaplayıp konuşalım. biz burda az çokta fiyat ve performansa bakıoruz.
neyse paran çoksa saçala iphonea. :bye2:

spongemert

spongemert

Üye
:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:eheAbanmatik :d::d::d::d::d::d::d::d::d::d::d::d::d::d::d::d::d:

pRime.

pRime.

Üye

Evet bilip bilmeden saçmalama lütfen. Flaş desteği kesinlikle yok! Sadece Youtube ve facebook videolarını oynatabiliyo onları da uygulamaları sayesinde. Iphone'daki ön kamerayla 3g görüşmesi yapılmıyor! Face time için o kamera.

----------Eklendi @ 17:16:51 ---------- Yazıldı @ 17:06:34 ----------

Kardeşim seni inandırmak zorundamıyım i-phone da kullandım N8 de.Telefondan anlamıyorsun burda çamur atıyosun ikisinide kullandım ikisinde özelliklerini biliyorum benim yorumum bu tamam mı.Sen kaç kere oyunlar hakkında araştırma yaptın?Ne biliyosun ios oyunları hakkında veya symbian^3 oyunları hakkında?Ben burda atıp tutmuyorum en somutundan deliller sunuyorum.Anlayan anlar anlamayanda senin gibi öylesine yorum atar.

Soyut delil diyelim biz ona.
N8'e iphone'daki oyunlar çıkarılsa hepsini rahatça oynatır. Burdakileri oynatıyosa onları da rahatça oynatır.
www.maxicep.com/symbian-3-oyunlari/symbian-3-hd-oyunlari-indeks-439194.html#post3061904

Uruloki

Uruloki

Üye
yok şeyde komik aslında piksel sayısı o kadar fazla ki insan gözü ayırt edemiyor sanki imac ekranı koydular(onun çözünürlüğü 2bin*1500lerde birşey tam hatırlamıyorum) sadece steve jobs çıkıp böyle dedi diye kendinizi böyle alıştırıyırsunuz yazık yahu 960*480 halbuki qHD daha fazla yazık ya

tulkas

tulkas

Üye
tartışmasız IPhone 4.

_ardaa

_ardaa

Üye
biri 2000tl civarı biri 1000tl, n8 iphone'un yaptığı nerdeyse herşeyi yapabiliyor n8 için Ar.Drone bile çıktı, şimdi fazladan 1000tl vermenin neresi mantıklı az biraz tarayıcısı hızlı başka da bir artısı yok.

ganster86

Üye
yok şeyde komik aslında piksel sayısı o kadar fazla ki insan gözü ayırt edemiyor sanki imac ekranı koydular(onun çözünürlüğü 2bin*1500lerde birşey tam hatırlamıyorum) sadece steve jobs çıkıp böyle dedi diye kendinizi böyle alıştırıyırsunuz yazık yahu 960*480 halbuki qHD daha fazla yazık ya
o bikere 960*480 değil akıllım
960*640

şöyle bir söz var
kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş

Uruloki

Uruloki

Üye
o bikere 960*480 değil akıllım<br />
960*640<br />
<br />
şöyle bir söz var <br />
kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş
<br />
<br />

öyle hatırlıyordum öyle yazdım düzeltilir ki biz uzanamadığımız ciğerde değil afyon 4 ona göre yazın bence fazla para verip ağlamamak için böyle yapıyorsunuz serdar her türlü üstünlüğünü yazdı yazmaya gerek yok bir daha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt