kesinlikle 5800 almayın!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Del Rey

Del Rey

Üye

diyo ki 5800 fiyat olarak sınıfının en iyisi :D

Hayır öyle demiyor. 500 TL'ye anca bu diyor. O 500 TL'yi verdiğine pişman ettirir diyor :oke:

----------Eklendi @ 10:32:11 ---------- Yazıldı @ 10:31:32 ----------

sakın bna buarada c5-03 u savunma s60 v5 in devri bitti nediyon derim

C5-03'te kötü ama en azından fiyat - performans olarak 5800'dan daha iyi. :nono:

----------Eklendi @ 10:32:43 ---------- Yazıldı @ 10:32:11 ----------

yeni farkettiğimiz nedir ??

5800'ın bu kadar kötü bir telefon olduğu ve onun kesinlikle alınmaması gerektiği

bykefkof

Üye
Birazda bakış açışı desek? :d:

LimePie

LimePie

Üye
en iyisi c7 amoled ekran hızı at gibi manyak tel yaw :D

eç038

eç038

Üye
    Konu Sahibi
Elektronik şans işi.
WLAN ve Gpsde ısınması ne kötülüyon bu kadar arkadaşım karalama kampanyası bu kadar olmaz.
500 tllik telefon her işini görüyor mu ? laf söyleme yada gidip samsung galaxy gio falan alsaydın niye aldın o zaman.
Kamerasına da laf söyleme.
Utanmasan ses kalitesine bile laf etcen ha .

karalama kampanyası mı :D:D

birader ben şimdiye kadar nokiadan başka telefonda rahat edememiştim ama şimdi nokiadan yana rahat değilim... sesine lafım yok.. tek adam gibi tarafı sesi zaten başkada doğru dürüst işleyen bi özelliği yok.. şikayetlerim açık ve net.. bunca zaman samsunga gıcık olurdum ama kibar bi android alırım iade edebilsem... bu bu kadar açık.. ayrıca gece çekimleri gerçekten berrbat

tiikerien

Üye
ben laptop alacaktım 5800 aldıktan sonra vazgeçtim.her işime yarıyor.hiçbir sorunu yok şu andada wifiyle internetteyim

PureFood

PureFood

Üye
karalama kampanyası mı :D:D

birader ben şimdiye kadar nokiadan başka telefonda rahat edememiştim ama şimdi nokiadan yana rahat değilim... sesine lafım yok.. tek adam gibi tarafı sesi zaten başkada doğru dürüst işleyen bi özelliği yok.. şikayetlerim açık ve net.. bunca zaman samsunga gıcık olurdum ama kibar bi android alırım iade edebilsem... bu bu kadar açık.. ayrıca gece çekimleri gerçekten berrbat

Gece çekimleri bende kaliteli.
500 TL'ye verilecek en iyi telefon bu.
Hangi özelliği işlemiyo tamam at sen o telefonu ya da sat da adam gibi kullanan birinin eline geçsin.

• Beğen
Tepkiler: Mertolozzi

badsubh

Üye
telefonumdan 10 numara memnunum çok şükğr.. iyiki 5800 almışımm kaç yıldır kullanıyorum tek sorun vermedi.

mystiery_

mystiery_

Üye
Hayırlı olsun telefonun.
Bu sorunların hiçbiri benim 5800ımda yok.

1)Gps sorunsuz. Ovimaps ı güncelle. Goglemaps uygulamasını yukleyerek, telefonun gps antenini doğru konumlandırarak, telde assisted gps kullanılmış daha hızlı konum bulabilmek için bunu açarak (şebeke tabanlı ayarını) saniyeler içinde konumunu bulabilirsin.
2)Kapağı sıkılayarak bunu halledebilirsin.
4)Bataryanın ısınması resetlemeye veya yavaşlamaya sebep olmaz(anormal durumlar hariç).
Uygulamaları hafıza kartına yukle.
Phyton u kur xclear ı yukle gereksiz dosyaları temizlet.
Ramblow u kur ram i temizlet.
5800XM yi dahada hızlı kullanmak istersen sorunsuz cfw lerden birini kurabilirsin.
5) 5800XM ile o telefon kıyaslanamaz. Gece çekimleri dogru ayarları yaparsan netleşir hemen 5800XM e laf atmayın. Şunları yap;
-Flaşı aç
-Sahneyi gece moduna al
-Iso yu yukselt
-Keskinliği yükselt
vb.

Son olarak 5800XpressMusic 500 TL'nin hakkını veriyor.
Kullanmasını bilene güzel SmartPhone.

• Beğen
Tepkiler: PureFood
ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Beğenmediysen fikrini beyan eder çekilirsin. Kesinlikle almayın ifadesini kullanamazsın 3 tane arkadaşıma aldırdım teki şikayet etmedi.

Kesintisiz WhatsApp'dayım Sabah 7.30'da teli şarjdan çekiyorum gece 1'de koyuyoyurm tüm gün müzik dinliyorum yine şarjı bitmiyor. Günde en az 1 saatim de telefonda Opera Mobile ve Opera Mini (O an hangisine ihtiyacım varsa) tarayıcılarını kullanarak internette dolaşarak geçiyor. ve hala şarjım bitmiyor.

GPS'i tüm gün açtığım zamanlar oldu batarya ısındı ama reset atmadı. Daha doğrusu benim telefon 1.5 yıldır sadece 3 kere reset attı.

Malzeme kalitesi düşük o çıtırtılar o yüzden.

Fotoğraf mı çekmek istiyorsun hem de kaliteli: En az alman gereken makina Nikon D5000 . Müzik odaklı telefonun kamerasını eleştiriyorsunuz hala.

Ev dışında heryerden GPS beni buluyor. Anteni olması gerekenden kısa olduğu söyleniyor ara sokaklarda 10-15 metrelik sapmalar olduğu doğru. Bunu ana sokaklarda 40-50 metre diyenler de var bilemem.

Sizde mi sorun var bende mi?

500TL'nin hakkını veriyor. 5800'a Alternatif monte öneriyorlar halt etsin monte bu telefonda yaptıklarımın yarısını yapamadım onda.

• Beğen
Tepkiler: Mertolozzi
Del Rey

Del Rey

Üye
Beğenmediysen fikrini beyan eder çekilirsin. Kesinlikle almayın ifadesini kullanamazsın 3 tane arkadaşıma aldırdım teki şikayet etmedi.

Kesintisiz WhatsApp'dayım Sabah 7.30'da teli şarjdan çekiyorum gece 1'de koyuyoyurm tüm gün müzik dinliyorum yine şarjı bitmiyor. Günde en az 1 saatim de telefonda Opera Mobile ve Opera Mini (O an hangisine ihtiyacım varsa) tarayıcılarını kullanarak internette dolaşarak geçiyor. ve hala şarjım bitmiyor.

GPS'i tüm gün açtığım zamanlar oldu batarya ısındı ama reset atmadı. Daha doğrusu benim telefon 1.5 yıldır sadece 3 kere reset attı.

Malzeme kalitesi düşük o çıtırtılar o yüzden.

Fotoğraf mı çekmek istiyorsun hem de kaliteli: En az alman gereken makina Nikon D5000 . Müzik odaklı telefonun kamerasını eleştiriyorsunuz hala.

Ev dışında heryerden GPS beni buluyor. Anteni olması gerekenden kısa olduğu söyleniyor ara sokaklarda 10-15 metrelik sapmalar olduğu doğru. Bunu ana sokaklarda 40-50 metre diyenler de var bilemem.

Sizde mi sorun var bende mi?

500TL'nin hakkını veriyor. 5800'a Alternatif monte öneriyorlar halt etsin monte bu telefonda yaptıklarımın yarısını yapamadım onda.

Monte daha akıllı telefon bile değil ya :d: 500 TL'lik alternatif C5-03 olabilir. Kamera tuşu ve ses gibi özellikler hariç; internet ve navigasyon hızı daha fazladır. :oke:

İkisi de akıllı telefon ve ikisi de farklı fw sürümlerinde symbian^1 kullanıyor sonuçta, çok da fark beklemeyin.

'Patron

'Patron

Üye
@SilentOne . tamam hacı demedım no panic.

derzo

Üye
N8 harika ya telde normal faceye girip sohpet aça biliyoruz ve program indirme hızı çok güzel facedeki videoları hd kalitesinde izliyorum

caglet

caglet

Üye
Kesinlikle demeyelimde önermiyoruz :D:D diyelim

PureFood

PureFood

Üye
N8 harika ya telde normal faceye girip sohpet aça biliyoruz ve program indirme hızı çok güzel facedeki videoları hd kalitesinde izliyorum

Dostum sen aşmışın olayı :naughty:
5800'ı N8 diye mi gördün :hmmm

Mert-77

Mert-77

Üye
beyler bayanlar... sevgili maxicep sakinleri... nokianın artık eski tadının kalmadığına 500 tl yi verdikten sonra kanaat getirdim.. 5800 alınır mı diye konu açtım nerdeyse 20 kişi tabiki alınır herşey var bunda dedi.. bende gittim aldım... ve karşılaştığım sorunlar şunlar

1- azıcık uğraşsam nete girsem veya gps ile bağlanmaya çalışsam - daha hiç istediğim anda gps ile doğru dürüst bağlanamadım - telefon ya kitleniyor yada reset atıyor.
2- ekranın sağ alt köşesinde sanki boşluk varmışcasına çıtır çıtır sesler geliyor.. çileden çıkarıyor..
3- gps ile bağlanmaya çalıştığımda dışarda da olsam açık alanda da olsam ufak dalları olan bir ağacın altındaysam imkanı yok bağlanmıyor..
4- wifi kullanırken veya gps ile bağlanmaya çalışırken batarya mangal gibi ısınıyor. buda doğal olarak kısa sürede resetlemesine veya yavaşlamasına sebep oluyor..
5- akşam foto çekimleri eski 6600ımdan daha berbat..
6- vs vs

daha aklıma gelmeyen neler neler... bunlar sadece bende mi oluyor yoksa herkeste oluyorda millet mi saklıyor anlamadım.. servise göndersem hiç bir halt yapmayıp geri yollayacaklar onuda biliorum ne yapacağımı şaşırmış durumdayım

Çok haklısın kardeş, bide bazıları var, telefondan anlamayanlar, onlarda sen kullanmayı bilmiyosun derler, telefon görmesek kandıracaklar, al bi sonyericsson sonra nokianın suratına bakmazsın. Nokia yarım yamalak telefonlar yapıyo başka da bişi değil.

-ORKA-

-ORKA-

Üye
BU sorunların hiç birini yaşamadım bu kırılsa gene aynısını alırım

SilentOne

SilentOne

Üye
yha millet androide badaya wp7 s^3 e geçti hd oyun 3d oyun oynuyorlar telefonlarından deli gibi verim alıyorlar biz hala milattan onceki işletim sistemini savunuyoruz artık s^1 işletim sistemli telefon almayın tmm bnde 5800 kullanıyorum eskisi gibi ihtiyaçlarımı karşılamıyor ama bn zamanında aldım ve 1.5 yıl oldu telefonu alalı suan n9 yada n8-01 çıkmasını beliyom çıkmassa iphone 5 yada glaksi s2 alıcam çaqa ayak uydurun telefon alın ortalama 3 yıl kullanın ve atın :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt