.eRCaN.
Üye
güzel paylaşım zaten 2 dk video çekiyorsunuz 118 mb boyutuna ulaşabiliyor gerçek hd video n8![]()
Dün 38 dakikalık video çektim. Hem de modsuz(25 fps'de ve kendi kamerasıyla [ayrı bir program kullanmadım] ).
Boyutu 3.30 gb.
güzel paylaşım zaten 2 dk video çekiyorsunuz 118 mb boyutuna ulaşabiliyor gerçek hd video n8![]()
Aynen ya sırf bu hd video çekim için 16gb hafıza kartı aldım artık sorunum yok_є_®_¢_α_N_™;3506011' Alıntı:
Dün 38 dakikalık video çektim. Hem de modsuz(25 fps'de ve kendi kamerasıyla [ayrı bir program kullanmadım] ).
Boyutu 3.30 gb.

Aynen ya sırf bu hd video çekim için 16gb hafıza kartı aldım artık sorunum yok![]()

hepsi zamanla test edilir hatta ilk olarak cep telefonları daha sonra diğer elektronik rünleride ele alırız...
Televizyon(LCD-LED-PLAZMA), notebook, monitör, bilgisayar vs bunların hepsi ilerleyen zamanlarda imkan oldukça elden geçirilir...
Bu arada video 173Mb
Necmi yani diyorsun ki HTC HD2 nin testi hazır![]()
evet geçen konserde video çekerken yığın hafıza tıkanmıştı sonra hafıza kartına aldım onuda fulledim telefonun hafızasında 10mb felan kalmıştı_є_®_¢_α_N_™;3506262' Alıntı:
Benim hafıza yetmedi hd film atmıştım telefona, onları sildim.
En yakın zamanda ben de alacağım bir 16'lık veya 32'lik.
Bu merete kendi hafızası yetmiyor özel günlerde
Fevzi tekrar tebrik ederim çok güzel bir proje hazırlamışsın. Bunu engelsiz yapabileceğine inanıyorum ve seni tekrar can-ı gönülden tebrik ediyorum.
Başarılarının devamını dilerim.

Teşekkürler, çok güzel ve faydalı bir çalışma yapmışsın Fevzi![]()
MTT resmen bir Maxicep Birimi olarak hizmete girmiştir 

şahanesin kardeşim benimHelal sana fevzi abi kral adamsın süper olmuş![]()
:en yakın zamanda hazırhepsi zamanla test edilir hatta ilk olarak cep telefonları daha sonra diğer elektronik rünleride ele alırız...
Televizyon(LCD-LED-PLAZMA), notebook, monitör, bilgisayar vs bunların hepsi ilerleyen zamanlarda imkan oldukça elden geçirilir...
Bu arada video 173Mb
Necmi yani diyorsun ki HTC HD2 nin testi hazır![]()
Iste bir cin telefonu 5 aydir telefon bi kosedeydi dun evi ararken buldum cekip videosunu vermek istedim
[video=youtube;gSHjjKaB7Vc]http://www.youtube.com/watch?v=gSHjjKaB7Vc[/video]

Iste bir cin telefonu 5 aydir telefon bi kosedeydi dun evi ararken buldum cekip videosunu vermek istedim
[video=youtube;gSHjjKaB7Vc]http://www.youtube.com/watch?v=gSHjjKaB7Vc[/video]