N8 HD Video Performans Test [Maxi Test Tim - MTT]

Sponsorlu Bağlantılar

.BlueTR

.BlueTR

Üye
n8 1080p çekmiyomu wave bile 1080p :D

FastBreaker

FastBreaker

Üye
bravo çok başarılı yenisini bekliyoruz

tuzluca76

tuzluca76

Üye
Şu anda teldeyim vidyoyu izleyemiyorum ama eminimki iyidir çünkü N8 yani bordu değil :) MTT'n Hayırlı Olsun ( PTT den hatırladım yoksa ilk sayfaya dönüp ismine bakcatım :D ) bende amatör olarak elimden geldiğince yardım ederim özellikle N8 ve Özellikle Fotoğraf konusunda. Birde şunu belirmek isterim N8 in mühendisleri küçük bir hata yapmışlar foto çekerken bazen kenarda köşede (BAZEN) yamukluklar oluyor ama bunu N8 in geniş açılı çekmesine verebiliriz çünkü gerçekten kamera açısı accayip dercede iyi. Bazen şaşırıyom çünkü kameranın dönük olmadığı yerleri bile aynı kareye sığdırıyor :) resmen panaromik fotoğraf çekiyor :) Bu geniş açı olayı bu yamukluk sorununu pek belli ettirmiyor.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Akşam pc den' de bakayım telefondan pek net görünmüyor gibi youtube ye yüklerken dönüştürdün mü ne yaptın pc den bakınca anlarım güzel görünüyor. n8 satış islemlerine mi basladin fevzi ne yapıyon reklam güzel olmuş :)

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
    Konu Sahibi
Akşam pc den' de bakayım telefondan pek net görünmüyor gibi youtube ye yüklerken dönüştürdün mü ne yaptın pc den bakınca anlarım güzel görünüyor. n8 satış islemlerine mi basladin fevzi ne yapıyon reklam güzel olmuş :)

N8 sertap erener ile turkcell hd ses reklamında kullanıldı ya dedim turkcell N8 li reklam çekiyorda biz neden çekmeyelim Maxinin nesi eksik dedim ve turkcelin rakibi öztürkcell'e rakip olarak özmaxi yi kurdum :kop:
:d:

suat1111

suat1111

Üye
fevzi bi ara gelde benide cek:ehe:ehe

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Eline, gözüne ve emeğine sağlık.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
çok güzel başarılı olmuş tebrik ederim yürekten:)

Uruloki

Uruloki

Üye
ooo fevzi abi patlatmışsın bombayı bu arada olursa MTT teknik destek ve sızıntı haberlerde beni ekleyin her türlü yardımco olurum

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
konun hit yapıyo bravo süpersin fevzi:anlas:

• Beğen
Tepkiler: jejep ve Cezzbedici3
farukozer4444

farukozer4444

Üye
teşekkürler :) bence de maxicep in kendine özgü inceleme grubu olsa süper olur :)

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
12.1 mbps mi:aha:

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
    Konu Sahibi
Eline, gözüne ve emeğine sağlık.

ayağınıza sağlık editörüm bu işi olduracağız ;)

----------Eklendi @ 22:53:05 ---------- Yazıldı @ 22:49:11 ----------

çok güzel başarılı olmuş tebrik ederim yürekten:)

içten samimiyetine güvenim sonsuz sizlerin destekleri sayesinde bu işin üstesinden geleceğiz

----------Eklendi @ 22:58:06 ---------- Yazıldı @ 22:53:05 ----------

konun hit yapıyo bravo süpersin fevzi:anlas:

seninde burada bulunup konuya renk katmanın artısı tartışılmaz tuğbacım :sarıl:
bu videoları facebook'ada yaymayı MTT nin maxicep in adını daha geniş kitlelere duyurmayı düşünüyorum..

----------Eklendi @ 23:05:46 ---------- Yazıldı @ 22:58:06 ----------

klipte tam olarak işte bundan bahsediyorum n8 in bu kadar kaliteli çekim yapmasının altındaki sır 12.179kbps bitrate çözünürlükte kayıt yapmasında yatıyor..
Düşünün izlediğimiz 720p bluray filmler bile o kalitelerine rağmen 5000-8000 bitrate fsp de gezerken n8 dudak uçuklatıyor :evet:

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
Uruloki

Uruloki

Üye
Broadcom BCM2727 sayesinde bu değeri yakalıyor 1 ghz işlemcisi olupta bu değeri yakalayan çok az cihaz var GARİP DEĞİL Mİ??

• Beğen
Tepkiler: franzliszt
maktama

maktama

Üye
Başarılı bir çalışma olmuş. Devamını da bekleriz.Teşekkürler.:evet:

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Daha yeni izleme şansım oldu. Başarılı bir video olmuş. Teşekkürler @Cezzbedici2 devamını bekleriz.

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Fevzi Süper Çalışma olmuş Eline Sağlık n8 Döktürmüş resmen Pro Kamera gibi görüntü Kalitesi var

Üst Alt