İphone 4 vs Nokia N8

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shadowyblack

Shadowyblack

Üye
    Konu Sahibi
İphone 4 vs Nokia N8
[video=youtube;jcHYZsbrK8A]http://www.youtube.com/watch?v=jcHYZsbrK8A[/video]

Kedi Yavrusu

Üye
şimdi göz göre göre bunu da inkar ederler.

Uruloki

Uruloki

Üye
yeri burası değil cep telefonu genel kısmındaki karşılaştırmalar bölümüne taşıyın lütfen

zgr_techno

Üye
Ben ilk iletinin ne oldugunu goremedim lakin...

Insanlar farkli farkli.

Kimisi sarisindan hoslanir, kimisi esmerden.. Kimisi manken gibi esi olsun ister, kimisi mutevazi cok dikkat cekmeyecek birisini.
Kimisi atilan tokata yumrukla cevap verir, kimisi yuzunun diger tarafini doner tokatlayana.. Kimisi dogustan zeki, saglam vucutlu, beceriklidir, kimisi geri zekali, sakat, beceriksizdir...

Kimisi siddetle tepki verir, kimisi eylemsizlikle.. Kimisi inanclidir, imanlidir, kimisi inancsiz, imansiz.

Kimisi kiskanctir, hep bana der, kimisi comerttir, paylasir.. Kimisi dogustan zengindir, kimisi dogustan fakirdir. Kimisi sonradan zengindir, kimisi sonradan fakirdir.

Insanlar farkli farkli...

Kimisi binlerce kitap okur, onlarca yazar, kimisi okuma yazma bilmez, yazilanlari da baskalarindan duyar.
Kimisi okudugunu oldugu gibi aktarir, kimisi okudugunu carpitarak aktarir.
Kimisi bilmedigi icin cahilliginden kavramlarin anlamlarini yanlis bilir, kimisi bile bile kavramlarin anlamlarini carpitir.
Kimisi acikta para gordu mu kendi evinin icinde bile olsa caktirmadan alir cebine atar, kimisi para varmis yokmus umursamaz isine bakar.
Kimisi ayip olmasin diye basini eger yurur, kimisi adamlik budur der gogsunu gere gere yurur.

Kimisi zengin koca, zengin kari bulup yan gelip yatmak, asalaklik pesindedir, kimisi toplumda saygin bir birey olmanin pesinde.

Kimisi felsefe yapar, kimisi felsefe yapma !!!..... der...

Kimisi dogruyu da bilir yanlisi da ama yanlisi secer, kimisi dogruyu.

Kimisi yanlisi, dogruyu ayirdedemez.

Kimimiz icin hava ve su bedava olmalidir, kimimiz icin kazanc kapisi..

Kimimiz Allah'in ayetlerinden birisini inkar etmis sayilmak icin inkari sozle soylemek gerektigine inaniriz, kimimiz sozle inkar edilmese de uygulamada inkar etmenin yeterli olduguna inaniriz.

Kimimiz domuz eti yemez, kimimiz yemem der yer, kimimiz gostere gostere yer.

Kimimiz icin kutsal diye birsey yoktur, kimimiz inin kutsal diye birsey yoktur diyen yok olmalidir, kimimiz icin kutsal olsa da olur olmasa da...

Kimimiz zor para kazanir. Buna ragmen parasinin kiymetini bilmez. Kimimiz kolay para kazanir, parasinin kiymetini bilir.

Kimimiz para kazanamaz, kazananlardan beslenir. Kimimiz onu da beceremez acliktan olur.

Kimimiz icin baskalarinin bir onemi vardir, kimimiz icin baskalarinin bir onemi yoktur.

Kimimiz baskalarinin imrendigi seylere sahiptir ama kendi istedigi seye birturlu sahip olamaz, kimimiz baskalarinin umursamadigi, onemsemedigi seylere sahiptir ancak sahip oldugu istedigi seydir.

Kimimiz icin bir son vardir, kimimiz icin bir son yoktur.

Konuya baglamak olsun maksat

Kimimiz icin Iphone 4'tur, kimimiz icin Nokia N8.

Insanlar farkli farkli...

_ardaa

_ardaa

Üye
bence verilecek en güzel cevabı vermişsin en üstün telefon hangisiyse onu kullanmak zorundaymışız gibi bir izlenim bırakıyor bu fanlar, herkesin zevki ayrıdır kimi iphone 4 alır 1 ay sonra 5 çıkar gider 5i alır kimi halen 3310 kullanır, bu karşılaştırmaları yapanların eline ne geçiyor merak ediyorum doğrusu.

SezginKeskin7

SezginKeskin7

Üye
Birde karşılaştırma yaparken fiyatlarıda göz önünde bulundurmak gerekir iphone 4 kötü tel değil o kadar parada etmez malesef...

• Beğen
Tepkiler: suat1111
EngineerRVI

EngineerRVI

Üye
madem iphone 4 ü n8 den üstün görüyolar burda herkes fikrini soylese iphone 4 htc nin yanında kaybolur gider ;)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
iphone gerçekten hızlı, güzel lafım yok ama bnm n8 im ordakinden daha hızlı q klavyenin açılması çok uzun sürdü ayrıca ekran parlaklığını da düşük bırakmışlar okadar karanlık değil.. resmen ezmişler n8 i. gereksiz ayrıntılar vardı. bide n8 in kendi tarayıcısı çok berbat zaten.

esatgelmedi

Üye
geçenlerde detaylı kullanma fırsatı buldum iphone4 güzel telefon ilk kullandığımda hayranlık uyandırdığını inkar edemem ama ne derseniz deyin o parayı hakketmiyor bence. kullandıkça İYİ Kİ ALMAMIŞIM dedirten pek çok şey ile karşılaştım. ilk aklıma gelenler: şebeke bağlantısı üzerinden 20 mb üzerinde dosya indiremiyorsun. bu bile telefonu almamak için başlı başına bir sebeptir benim için. ben kendi internet paketim ile ne kadar dosya indireceğimi apple ye mi soracağım???? (jailbrake falan ile hallediliyor olabilir. ama bunun kadar basit bir şey için bile telefonu kırmak zorunda kalmak ne kadar mantıklı sorarım) bilgisayar üzerinden direkt dosya ve müzik transferi yapamıyorsun maalesef. sesli navigasyon benim gördüğüm kadarı ile yok. 100 lerce 1000 lerce katrilyonlarca 4x4 lük uygulama olabilir(var kabul ediyorum). ben o uygulamayı gönül rahatlığıyla telefonum üzerinden indirip kuramadıktan sonra neye yarar o uygulamalar? iphone almak bana kendi paranla sükseli bir kelepçe takmak gibi geliyor.

uribaju

uribaju

Üye
iphone nun ekran parlaklığını sonuna kadar açmışlar ama n8 i tasarruf moduna sokmuşlar sanki .İphone nun göründüğü gibi olmadığını söyleyebilirim Çünkü telefonun sadece fonksiyon olmayan yerleri hızlandırmışlar görünüşte çok hızlı goörünüyor ama çoğu fonksiyonu işlevsiz, şebeke sorunu var , dosya gönderme sorunu var.video'da fotoğraflara girip hızlıca aşağı doğru sürüklediğinde S^3 kadar akıcı olmadığını gördüm halbuki nokia bunları doğuştan getiriyo telefonlara ama iphone yapımcıları bu işe birden tecrübesizce atılınca almışlar işletim sistemini kurmuşlar bilmem kaç işlemciyi ne işe yarıyor ?Yani bu özellikleri koymuşsun iyide peki neden şebeke sorunu var neden dosya gonderilmiyor.İşte nokia bu noktada çok başarılı çünkü en ince ayrıntısına kadar nokia düşünüyo bunları,kullanıcıların ne istediğini ne istemediğini bilen bir firma kaç yıldır telefon üretiyor zaten .Nokia nın o küçük S40 telefonları bile bu iphone'dan daha kullanışlı..İphone'nun fiyatını da n8 ile karşılaştırın birde,yani iyi oyunları açıyor diye iphone almak zorundamıyız o kadar para verip .. Gidip bilgisayar alırım ,cep bilgisayarı alırım demi yani:oke:

kraldost

kraldost

Üye
lan kemal ile erdoğana döndü bu telefonlar

Anußis

Anußis

Üye
Birde karşılaştırma yaparken fiyatlarıda göz önünde bulundurmak gerekir iphone 4 kötü tel değil o kadar parada etmez malesef...

dediğinde haklısın zaten bizim ülkemizde kazık yiyoruzki chicago illinoiste benim kuzenim var .. 299 dolara satıyor A&TT Mobile İOS4 ü . nokia n8de A&TT Mobilde 390dolar gibi birşey ülkemizde telefonlara cok para veriyoruz. şahsi görüşüm 1800 lira iphoneye hayatta verilmez ...

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
ya bide şunu anlamış değilim bazi apple sempatizanları geliyolar n8 i kotuluyorlar kendi cihazları dört dörtlük zannediyolar hatırlatırım onlara appld amblemi altındakı anten sorununu ve şebeke çubuklarının sinyal algı formulünùn yanliş girildiğini...

pRime.

pRime.

Üye
ya bide şunu anlamış değilim bazi apple sempatizanları geliyolar n8 i kotuluyorlar kendi cihazları dört dörtlük zannediyolar hatırlatırım onlara appld amblemi altındakı anten sorununu ve şebeke çubuklarının sinyal algı formulünùn yanliş girildiğini...

Kıskançlıktan ölüyorum, benim telin fiyatı n8'in fiyatının nerdeyse 2katı, hdmi, 12mp, usb otg, fm verici bizde yok diyemiyorlar da işlerine geldiği şekilde konuşuyorlar.

----------Eklendi @ 07:59:25 ---------- Yazıldı @ 07:56:48 ----------

dediğinde haklısın zaten bizim ülkemizde kazık yiyoruzki chicago illinoiste benim kuzenim var .. 299 dolara satıyor A&TT Mobile İOS4 ü . nokia n8de A&TT

Onlar kontratlı fiyatları, normal fiyatlar 600 dolar civarında.

----------Eklendi @ 08:08:53 ---------- Yazıldı @ 07:59:25 ----------

Iphone'a verdiğiniz paraya değmez! Uygulama oyun için alıcaksanız üçte bir (nerdeyse dörtte bir) fiyatına gidin bi ipod touch 4. nesil alın. Yanında da n8 alın. Bir iphone fiyatına 2 teknoloji harikası almış olursunuz.
www.hepsiburada.com/Liste/apple-iphone-4-16-gb/ProductDetails.aspx?productId=telcepiph416&categoryId=371946

www.hepsiburada.com/Liste/apple-iphone-4-32-gb/ProductDetails.aspx?productId=telcepiph432&categoryId=371946

16GB 2.033,05TL
32GB 2.202,54TL
Fiyatlarına bakın bakalım 1500tl miymiş.
Bu da n8'in:
www.hepsiburada.com/Liste/nokia-n8-16-gb/ProductDetails.aspx?productId=telcepnokn800&categoryId=371946
N8
1.033,05 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt