Telefon Tavsiyesi Nokia 6700 slide mi C5-03 mü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kral-333

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 6700 slide mi C5-03 mü
yeni telefon almayı düşünnüyorum bu ikisi arasında kaldım.. yardımcı olursanız sevinirim. siz olsanız hangisini seçersiniz ve neden?

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
dokunmatik seviyorsan c5-03
tuşlu olsun diyorsan 6700s.
Tabi bu ikisi arasında. Farklı telefonlara da bakabilirsin.

kral-333

Üye
    Konu Sahibi
dokunmatik seviyorsan c5-03
tuşlu olsun diyorsan 6700s.
Tabi bu ikisi arasında. Farklı telefonlara da bakabilirsin.

siz ne önerirsiniz tuşlu mu dokunmatik mi veya bunların fiyatına yakın farklı bir Nokia?

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
siz ne önerirsiniz tuşlu mu dokunmatik mi veya bunların fiyatına yakın farklı bir Nokia?
<br />
<br />

eğer internete giriyorsan dokunmatik al. Ama internette fazla isim olmaz diyorsan tuşlu ak.

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Ben C5-03 Kullanıyorum Gayet Memnunum Tek Sorun HD Oyunları Açmıyor ve Netten Video İzlenmiyor. Bunların Dışında Başka Sorunum Yok... :oke:

'Patron

'Patron

Üye
Bende de c5-03 var. önerırım ama dokunmatığı rezıstıf olduğu için zorlayablırı senı.

kral-333

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar 6700s görüntülü görüşme destekliyor mu? Turkcell in sitesine baktım her telefon var bi o yok :D

kral-333

Üye
    Konu Sahibi
peki teşekkürler.. kararım 6700 slide.. çünkü dokunmatik kullanamıyorum alışmak zaman alır

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
bence de kolay alışırsın kolay bir şey zaten. Dokunuyorsun acıyor.:)

gayretlibelal

Üye
sakın ha 6700 alma telefonun ekranı çok küçük ayrıca sybian işletim sistemide olmamış ben aldım ıkı hafta kulanamadım ama telefonun çok ne camerası var:ağlarım:

Kingmortall

Kingmortall

Üye
ben aldım teknosadan 500 liraya 6700 2 ay kullandım telefonun 2 ayıda garantide geçti şanssızlıgım bence c5 03 al

kral-333

Üye
    Konu Sahibi
ben aldım teknosadan 500 liraya 6700 2 ay kullandım telefonun 2 ayıda garantide geçti şanssızlıgım bence c5 03 al

teknosadan almam zaten bimekste 420 tl orada 490 :D kazığa bak

kral-333

Üye
    Konu Sahibi
usta bimeksten aldım da bu ne kvk ne de genpa.. garantisi kime ait dedim nokia'ya dediler..ne demek oluyor bu kutuda DORA yazdıgını gördüm ama

log1n

log1n

Üye
Dokunmatik istiyorsan C5-03 almanı tavsiye ederim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt