c7 de hoporlörün biri çalışmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Silinen Üye 627977

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
c7 de hoporlörün biri çalışmıyor
acaba tüm c7 ler de de varmı bu sorun benim telefonun hopörlörünün birinden ses gelmiyor ses gelmiyor madem o hopörlörü neden koydular telefona eğer böyle bişey varsa nokia neden toplatmıyor

Eray1910

Üye
Senin telefonda sorun var sanırım. Arkadaştaki C7 de normal olarak çalışıyor..

Silinen Üye 627977

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Senin telefonda sorun var sanırım. Arkadaştaki C7 de normal olarak çalışıyor..

olabilir ama sizde bi deneyin telefonun sesi açıkken birini sonra diğerini kapatın ikisindende aynı oramda ses geliyormu?

catdog136

catdog136

Üye
arkadaşım onların biri süs çalışmıyor yani.. Dikkatli bakarsanız birinde hoparlör olmadığını farkedebilirsiniz..

OğuzcanAbi

Üye
servise :bye2: vermelisin :oke:

Silinen Üye 627977

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
arkadaşım onların biri süs çalışmıyor yani.. Dikkatli bakarsanız birinde hoparlör olmadığını farkedebilirsiniz..

farkettim tabiki ama sorun sadece benim cihazdamı diye merak ettim nokia neden böyle adileşiyor anlamıyorum

Silinen Üye 627977

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Utku™;3459531' Alıntı:

zaten çift hoparlör göterip tek hoparlör TAKMIŞLAR sonradan taksalar ne işe yarayacak

serkanet

Üye
hoparlor yok değil stereo genişletme için bi hoparlor var orda o kapalı olduğu zaman çalışmaz tiz veren bi hoparlor var

Silinen Üye 627977

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
hoparlor yok değil stereo genişletme için bi hoparlor var orda o kapalı olduğu zaman çalışmaz tiz veren bi hoparlor var

kardeşim hoparlör yok diyorum sadece süs görünümü vermişler

catdog136

catdog136

Üye
anlamayanlara tekrar söyleyelim kamera yukarda kalacak şekilde telefona arkadan baktığımızda sağ taraftaki( -> ) hoparlör dediğiniz yerde, hoparlör yok xD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt