Telefon Tavsiyesi Hangisi Sizce Daha Kullanıslı ve Sağlam

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

semamuse8

Üye
    Konu Sahibi
Hangisi Sizce Daha Kullanıslı ve Sağlam

mangdaşire

mangdaşire

Üye
galaxy s

Kefelon

Üye
Galaxy s

cemorhun

Üye
Samsung Nokia kıyasını kabul etmeme şansım varsa kayıtsız şartsız Samsung diyorum modele bağlı olmadan ( Dokunmatik cihazlar için tabii ki ) GalaxyS de güzel bir cihaz olmakla beraber birkaç eksisi var telefon alırken araştırdığım kadarı ile gövde malzemesi ve kamerasının flashı yoktu yanılmıyorsam. O dönem çok cihaz incelediğim için karıştırıyor olabilirim. Samsungun diğer modelleri ile detaylı bir kıyaslama yapmanı tavsiye ederim. Ama GalaxyS de cidden güzel bir telefon...

N'name

N'name

Üye
N8 olabilir bence :hmmm

pRime.

pRime.

Üye
Tabiki n8

----------Eklendi @ 08:24:16 ---------- Yazıldı @ 08:23:20 ----------

Sağlamlıkta zaten o plastik yığınıyla karşılaştırmak nokia'ya hakarettir.

eaagent

eaagent

Üye
O plastik yığını nasıl bir alet ah bi bilsen...
Naparsın davul zurna az...

pRime.

pRime.

Üye
O plastik yığını nasıl bir alet ah bi bilsen...
Naparsın davul zurna az...

Nasıl bi alet olduğunu biliyorum merak etme :oke:
Yükseklerde görmeyin androidlerinizi N8 sağlamlıkta hepsinden üstün.

Uruloki

Uruloki

Üye
N8 diyorum bende

• Beğen
Tepkiler: pRime.
N'name

N'name

Üye
Ona bakarsan 3310 kafa yarıo . Bu mantıkla devam etme ;)

Kendi ağızınla diyosun 3310 diye.İyide 3310 da zamanının en iyisiydi nerdeyse buda N8, buda zamanının en iyisi olması gerekiyo bide bu mantığa bak :d: Ayrıca 3310 da Nokianın :oke:

pRime.

pRime.

Üye
Her türlü N8, tartışmak mantıksız.

eaagent

eaagent

Üye
<font face="Arial Black"><font color="Black"><b>Her türlü N8, tartışmak mantıksız.</b></font></font>
arkadasim galaxy s ten bahsedioruz ya bu kadar fanboy olmayin samoled dioruz android dioruz 1ghz a8 cortexden bahsedioruz. en iyisiymis kullanmasak yedrecen...

pRime.

pRime.

Üye
N8 en iyisi, tartışmak hala mantıksız, usb otg, hdmi, fm verici...
Şimdi biri çıkıp bunları kim kullanacak diyecek onları da n8'i gerçekten kullananlara sorun, bana sormayın ben fanboyumda (bi fandroid kadar olamasam da) symbian^3 destekte bir anket yapın bakalım n8 kullanan kaç kişi n8'deki özellikleri gereksiz buluyor.

eaagent

eaagent

Üye
N8 en iyisi, tartışmak hala mantıksız, usb otg, hdmi, fm verici...
Şimdi biri çıkıp bunları kim kullanacak diyecek onları da n8'i gerçekten kullananlara sorun, bana sormayın ben fanboyumda (bi fandroid kadar olamasam da) symbian^3 destekte bir anket yapın bakalım n8 kullanan kaç kişi n8'deki özellikleri gereksiz buluyor.
En iyisi mi :S tartışmak mantıksız mı :S arkadaşım kususra bakma ama nokia sana ne veriyor bu kadar yalan söylemek için? Bari en iyisi deme ya yuh :S OTG vs vs seni güncel tutacak özellikler değil ki 1 sene kullanırsın Symbianı OTG HDMI yaşatmcak. Android ten bahsedioruz burda cep dünyasının kralı. N8 O donanımla hiç bişeyin iyisi olamaz. Ben N8 kullandım özellikleri gerçekten güzel ama bu özellikler onu en iyi yapmaz. 1 yıl sonra elden çıkacak bir telefon. Sistemi yetersiz işletim sistemi batmış... Android diorum tarafsız bak biraz. En iyiymiş |-)

pRime.

pRime.

Üye
En iyisi mi :S tartışmak mantıksız mı :S arkadaşım kususra bakma ama nokia sana ne veriyor bu kadar yalan söylemek için? Bari en iyisi deme ya yuh :S OTG vs vs seni güncel tutacak özellikler değil ki 1 sene kullanırsın Symbianı OTG HDMI yaşatmcak. Android ten bahsedioruz burda cep dünyasının kralı. N8 O donanımla hiç bişeyin iyisi olamaz. Ben N8 kullandım özellikleri gerçekten güzel ama bu özellikler onu en iyi yapmaz. 1 yıl sonra elden çıkacak bir telefon. Sistemi yetersiz işletim sistemi batmış... Android diorum tarafsız bak biraz. En iyiymiş |-)

Güncel tutmaz mı? :kop: USB teknolojisi senelerdir hayatımızda hala kullanılmaya devam ediyor ve edecek, Symbian^3'e eklendi beğenilmese GS2'ye eklemezlerdi dimi?
HDMI teknolojisi, senelerdir kullanılan bir teknoloji hala kullanılıyor ve kullanılmaya devam edecek. N8'e eklendi
FM Verici, Nokia kullanıcılarının telefonlarına eklenmesi için Nokia'ya yalvardığı bir yenilik. Arabalarda kullanılan aletler vardı. Cepte ilk 2008'de N78, N85'te gördük, hala kullanıcıların bayıldığı ve kullandığı bir özellik.
Kamera zaten ortada.
Sistemi de fazlasıyla yeterli. :oke:
Galeri hızı, oyun performansı gayet iyi.
Android'se MeeGo tarafından havası söndürülecek bir yazılım. :) (Maemo yeterince iyiydi Android'den)
Ayrıca ağzını topla lütfen, yalan söyleyen yok. Yabancı forumları arada bi oku, Dalvik VM neymiş bir araştır, yalan söyleyecek olsam gerçek bir fandroid gibi söylerim. :)
Nokia bana telefon verdi, para karşılığında.
Ben Symbian'ı daha senelerce kullanacağım, Nokia'nın desteğini çekmesi bişey değiştirmez. Anna güncellemesi de kapıda zaten. :)
Kusura bakma ama sırf işlemcisi için plastik bir telefonu taş gibi sağlam, özellik dolu bir telefona değişmem. :oke:

eaagent

eaagent

Üye
arkadasim bak guncellikten kastm teknolojinin ne kadar kullanilacagi degil yenilikler ve isletm sistemi . isletm sistemi her ne kadar yenilige acikta olsa sistem yeterli dgl ve bende n8 kullandm biliyorum harika ozellikleri var ancak sunu soyliym n8e android yuklenemez ve androidin su an ki cogu oyununu kaldrmaz cunku sistem yetersz tamam symbian anna fln ama androidle yarstramazsn eger symbian iyi olsaydi galaxy s2 lg optimux x2 vb super telefonlar symbian kullanrdi . evet hdmi harika otg mukemmel ama ne yazikki bu ozellkler bi ue3 oyununu bi fast five i calstrmaz bu devrde bu ozellkler her ne kadar iyi olsada daha onemli ozellikler var sistem ve isletm sistemi gibi . n8 ide bu geriye cekiyor. o yuzden su an galaxy s bu yonlerden daha iyi . n8 eger daha iyi sisteme sahip olsaydi ve android yuklu olsaydi devrn en iyi telefonu olablrdi ama su an ne yazkki dgl.

pRime.

pRime.

Üye
arkadasim bak guncellikten kastm teknolojinin ne kadar kullanilacagi degil yenilikler ve isletm sistemi . isletm sistemi her ne kadar yenilige acikta olsa sistem yeterli dgl ve bende n8 kullandm biliyorum harika ozellikleri var ancak sunu soyliym n8e android yuklenemez ve androidin su an ki cogu oyununu kaldrmaz cunku sistem yetersz tamam symbian anna fln ama androidle yarstramazsn eger symbian iyi olsaydi galaxy s2 lg optimux x2 vb super telefonlar symbian kullanrdi . evet hdmi harika otg mukemmel ama ne yazikki bu ozellkler bi ue3 oyununu bi fast five i calstrmaz bu devrde bu ozellkler her ne kadar iyi olsada daha onemli ozellikler var sistem ve isletm sistemi gibi . n8 ide bu geriye cekiyor. o yuzden su an galaxy s bu yonlerden daha iyi . n8 eger daha iyi sisteme sahip olsaydi ve android yuklu olsaydi devrn en iyi telefonu olablrdi ama su an ne yazkki dgl.

Anladım ben seni dostum senin derdin işletim sistemi. Ben de diyorum ki Özellikte ve sağlamlıkta N8'i geçecek telefon yok onun için tartışmayalım daha.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...