Telefon Tavsiyesi Hangisi Sizce Daha Kullanıslı ve Sağlam

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
silver021

silver021

Üye
keşke sadece tuş takımıylada kalsa. daha sonralardan kasaları çürüdü her birinin ekranları kırıldı delik deşik elimde kaldı. nokia alıorsun anında deforme oluyor ve sonrada elden çıkarma gereksinimi duyuyorsun. ben iki kere samsung aldım d840 modelini yaklaşık 4 yıldır kullanıordum. ikinci bi telefona ihtiyaç duydum (avea, turkcell hat gereği) vede wave aldım. ikisindede en küçük bir deforme oluşmadı halen. d840 ın tuşları çok sağlam çıktı allaha çok şükür. nokianın biraz tuşları sert vede basınca kırılganlık hissi uyandırıyor bende. o yüzden o gün kararımı verdim bir daha nokiamıı ?* tövbe. :)

61semih

61semih

Üye
aynen katılıyorum bende htc aldım bır sene once telefon elımden dusmuyor.begenmez bır cok kısı tayvan malı dıye adı sanar ama en kucuk bır deforme yok telefonda alttakı 5 tane tusunda en kucuk bır soyulma vs yok ekranıda gorılla glass felanda degıl ama en kucuk bır cızık bıle yok.ha tamam telefon ıyı bakıyorum ts kılıfında felan ama nokıalarıda boyle kullandıkta ne oldu

• Beğen
Tepkiler: silver021
silver021

silver021

Üye
benimde elime hergün avea bayisinde htc modelleri geçiyor. ve sağlamlık konusunda çok iyiler. zaten sattığımız htclerin müşterileri bir daha dönüpte bize gelip telefonum arızalandı demiyor. bazen geliyorlar onlarda genellikle bayan müşteriler oluyor telefonun tuş takımını açamadıklarından yakınıyorlar bizde öyle yardımcı oluyoruz :d: htc ler biraz içerik yönünden çok karışıklar ama kullanınca alışılabiliyor.

61semih

61semih

Üye
tabı oyle teknolojıye uzak kısıler bıraz zor kullanıyor.bu kısıler zaten sanbyan a alsıtıkları ıcın androıt zor gelıyor onlara.ornegın eniştem androıtlı telefon kullanıyor ama sadece arama ozellıgını kullanıyor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...