Yeni telefon lazım...:D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
e_memet88

e_memet88

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yeni telefon aldım..

Samsung Wave 2...

Tüm arkadaşlara önerileri için teşekkür ederim..

Saygılarımla..

pRime.

pRime.

Üye
Hayırlı olsun.

subsounds

Üye
Olmaz mı. Nokia istemiyorum demişsin ama o fiyata bu modelden daha iyisini bulamazsın malesef, Nokia C6-01; 8 mp flaşlı kamera, 720 HD video çekim, Wifi, kaliteli oyunlar oynatabilme, Clear Black Display teknolojili ekran, son olarak görüntülü görüşme istemişsin 3g mevcuttur.

Bu özelliklerin hepsini ve uygun fiyatıyla nokia bulabilirsin -BatmaN-'ın da dediği gibi :hmmm Ayrıca C6-01 gerçekten önerirdim.

Ama almışsın hayırlı olsun.

e_memet88

e_memet88

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim arkadaşlar...

----------Eklendi @ 15:49:51 ---------- Yazıldı @ 15:41:18 ----------

Bu özelliklerin hepsini ve uygun fiyatıyla nokia bulabilirsin -BatmaN-'ın da dediği gibi :hmmm Ayrıca C6-01 gerçekten önerirdim.

Ama almışsın hayırlı olsun.

Kardeş Nokia meselesi önemli mesele yoksa sorun olmazdı ben uzun süre N70 kullandım..

Ocean258

Ocean258

Üye
Lg optimus black öneririm bende sana.. smartphone almak istiyorsan bi bak derim, bi çok özelliği ile diğer telefonlardan önde.fiyat olarakta her zaman uygun oluyor lg'nin ürünleri zaten

rapman

rapman

Üye
N8'de istediğiniz tüm bu özellikler var. Özellikle son teknoloji HD filmleri takılmadan ve Dolby Digital 5.1 ses desteğiyle beraber mükemmel bir şekilde oynatıyor :oke:
Yine de Nokia istemiyorum diyorsanız, piyasa yüzlerce Android'li telefonlarla dolu :oke:

N'name

N'name

Üye
Teşekkür ederim arkadaşlar...

----------Eklendi @ 15:49:51 ---------- Yazıldı @ 15:41:18 ----------

Kardeş Nokia meselesi önemli mesele yoksa sorun olmazdı ben uzun süre N70 kullandım..

Peki Symbian^3 kullandınmı ? :oke:

----------Eklendi @ 18:17:29 ---------- Yazıldı @ 18:15:45 ----------

wave 2 bada işletim sistemi kullanıyor program oyun fazla bulunmuyor android kadar değil yani ama tasarımı falan güzel onu kullanmakta hiç sorun çekmezsin normal bizim samsunglardan hiçbi farkı yok nerdeyse

Wave 2 nin normal samsunglardan hiç bir farkı yok öylemi ? :d:

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Android:oke::yuru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt