Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Olmaz mı. Nokia istemiyorum demişsin ama o fiyata bu modelden daha iyisini bulamazsın malesef, Nokia C6-01; 8 mp flaşlı kamera, 720 HD video çekim, Wifi, kaliteli oyunlar oynatabilme, Clear Black Display teknolojili ekran, son olarak görüntülü görüşme istemişsin 3g mevcuttur.
Kardeş Nokia meselesi önemli mesele yoksa sorun olmazdı ben uzun süre N70 kullandım..
Ocean258
Üye
Lg optimus black öneririm bende sana.. smartphone almak istiyorsan bi bak derim, bi çok özelliği ile diğer telefonlardan önde.fiyat olarakta her zaman uygun oluyor lg'nin ürünleri zaten
rapman
Üye
N8'de istediğiniz tüm bu özellikler var. Özellikle son teknoloji HD filmleri takılmadan ve Dolby Digital 5.1 ses desteğiyle beraber mükemmel bir şekilde oynatıyor Yine de Nokia istemiyorum diyorsanız, piyasa yüzlerce Android'li telefonlarla dolu
wave 2 bada işletim sistemi kullanıyor program oyun fazla bulunmuyor android kadar değil yani ama tasarımı falan güzel onu kullanmakta hiç sorun çekmezsin normal bizim samsunglardan hiçbi farkı yok nerdeyse