c7'de de n8 gibi usb on the go özelliği var mı ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

serkanet

Üye
n8 her zaman bir adım önce sana göre takoz bize göre tasarım harikası madem öyle koy arabanın altına sen :)

farukozer4444

farukozer4444

Üye
    Konu Sahibi
az önce teknosa da baktım nokia e7 gelmiş oraya. n8 de vardı. ikisi yan yana duruyordu. e7 nin ekranı ona göre daha büyüktü harika bişeydi ya :) elime aldım klavyesini açtım azcık kullandm yani harika bişeydi. n8 ile arasında pek fazla fiyat farkı da yok zaten. ona karar verdim. çünkü klavye büyük bi avantaj. ve o büyük ekranı beni büyülediii :) :) :) :)

serkanet

Üye
sen bilirsin arkadaşım telefonu aldıktan bi süre sonra qwerty klavyenin ayakları telefonun kasasını sürtünmeden dolayı aşındırdığı hatta rengini değiştirmesi sorun değilse senin için güzel tercih bütün modellerde n97 gibi ve nokianın sürgülü modellerinde bu olay ile karşılaşabiliyoruz

projectmaximo

projectmaximo

Üye
arkadaş herkez 12mp kamera tutturmuş gidiyo :D:D anlamadım gitti 1 sene öncesı kadar makromu biliyoduz (vardı tabikide) herşey kamera değil. n8in cakmasını bizimkiler takoz diye rampa aşşa park yapan Ww Gtı'ın tekerine koyuyolar videosu bile var kimse anlamıyo cakma oldugunu :D:D takoz işte asd

arkadaşım sen bi sene öncesinde öğrenmiş olabilirsin ama benim 5 sene önce aldığım w810i'de bile otofocus ve makro modu vardı ve mükemmel fotoğraflar çekiyodu zamanına göre.şimdi n8 nasılsa o zaman w810 oydu kamera konusunda hey gidi günler:)

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
yanlış karar aldığına pişman olucaksın benden söylemesi bn gittim nokia shopa n8 ile e7yi canlı kıyasladım... tlefonum olmasa yine alacağım tk nokia n8 olurdu.... eşşek kadar telefon estetikten nasibini almamış yanlıştasın benden söylemesi N8'i ararsın...

----------Eklendi @ 23:38:41 ---------- Yazıldı @ 23:37:27 ----------

klavyenin neresi artı olarak görülüyo merak ediyorum.. bana göre tam tersi zorluk çıkartıyo insana mis gibi dokunarak yazmak varken klavyeye basarak güç harcayarak yazmanın nesini seviyorsunuz anlamıyorum :s

serkanet

Üye
klavyenin dezavantajlarıda var örneğin bazı tuşların zaman sonra fonksiyonunu kaybetmesi gibi yanlış tercih ;)

sendere53

Üye
c7 al dostum kullanıyorum harika otofokus çokda mühim diil n8den daha kullanışlı emin ol aradaki fiyat farklı depğmez

serkanet

Üye
daha mı kullanışlı bendede bir 3310 var çok kullanışlı :ehe:ehe:ehe

risqkrt

risqkrt

Üye
Su ayrintiyi atlamamak lazim
sirf n8in bataryasi acilmiyor diye c7 aldim
Bu arada kamera disinda cok memnunum.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Su ayrintiyi atlamamak lazim
sirf n8in bataryasi acilmiyor diye c7 aldim
Bu arada kamera disinda cok memnunum.
1 kere bile bataryayı çıkartma ihtiyacı duymadım.. Hem böyle daha şekil olmuş telefon tek parça kasa olması benim için olması gereken güzel tasarım. Süper:oke:

• Beğen
Tepkiler: iatis
risqkrt

risqkrt

Üye
tercih meselesi

serkanet

Üye
2 tane civata alt üstü sök batarya sende hem telefon düşse bile dağılacak bi yeri yok en azından batarya felan bi tarafa rezillik :)

farukozer4444

farukozer4444

Üye
    Konu Sahibi
yanlış karar aldığına pişman olucaksın benden söylemesi bn gittim nokia shopa n8 ile e7yi canlı kıyasladım... tlefonum olmasa yine alacağım tk nokia n8 olurdu.... eşşek kadar telefon estetikten nasibini almamış yanlıştasın benden söylemesi N8'i ararsın...

----------Eklendi @ 23:38:41 ---------- Yazıldı @ 23:37:27 ----------

klavyenin neresi artı olarak görülüyo merak ediyorum.. bana göre tam tersi zorluk çıkartıyo insana mis gibi dokunarak yazmak varken klavyeye basarak güç harcayarak yazmanın nesini seviyorsunuz anlamıyorum :s
klavyenin dezavantajlarıda var örneğin bazı tuşların zaman sonra fonksiyonunu kaybetmesi gibi yanlış tercih ;)

1 kere bile bataryayı çıkartma ihtiyacı duymadım.. Hem böyle daha şekil olmuş telefon tek parça kasa olması benim için olması gereken güzel tasarım. Süper:oke:
arkadaş herkez 12mp kamera tutturmuş gidiyo :D:D anlamadım gitti 1 sene öncesı kadar makromu biliyoduz (vardı tabikide) herşey kamera değil. n8in cakmasını bizimkiler takoz diye rampa aşşa park yapan Ww Gtı'ın tekerine koyuyolar videosu bile var kimse anlamıyo cakma oldugunu :D:D takoz işte asd
n8 her zaman bir adım önce sana göre takoz bize göre tasarım harikası madem öyle koy arabanın altına sen :)
sen bilirsin arkadaşım telefonu aldıktan bi süre sonra qwerty klavyenin ayakları telefonun kasasını sürtünmeden dolayı aşındırdığı hatta rengini değiştirmesi sorun değilse senin için güzel tercih bütün modellerde n97 gibi ve nokianın sürgülü modellerinde bu olay ile karşılaşabiliyoruz

Kaç sene önce makro falan da biliniyordu :) Aslında bence estetik de harika e7 de.. Ama sizin dediklerinizi dinliycem . Bana göre klavye avantajdı ama çok da önemli değildi. klavye-kızak sorunlarından da bahsettiniz. Yani sonuç olarak n8 :) Tamam daha da kararımı değiştirmem inşallah. :) bir an önce alıcam ve artık ben de symbian^3 bölümünde gezicem :) Daha c3 ümü alalı 3,5 ay oldu. Ama işletim sistemi olmayan bi tel.den bir süre sonra bıkılıyor. Ona uygun çok fazla şey bulunmuyordu. Symbian anna gelirse daha da süper olacağını umuyorum.. :d::d:

SilentOne

SilentOne

Üye
s^3 işletim sistemli telefonların hepsinde otg klavye fare bluetooth dan baqlanıyor

karasahinemre

Üye
iphone 4gs al :D yani param olsa ben alırdım çıkınca :D

serinaga

serinaga

Üye
Bak arkadaşım.. Kopyala yapıştır yapma o kasa olayında.. C7 bal gibi Çelik kasa... Nokia.com gir ayrıntalara bak.. Dah. hafıza olayında tamam. Hdmı tamam. Kamera exstralarını sayma.. Sonuçta hepsi kamera'ya ait.. Onun haricinde ne var.. C7'nin hiç mi yok.. 1gb rom, nfs, 10.5mm İncelik, Çelik Kasa.. En önemlisi 200 liralık Fark! Bu arada tasarımını beğenmediğin telefon için reklamlar yapılıyor.. Yarışmalar düzenleniyor.. Tasarım harikası olduğu için...

Helal Be Adamım ... tam ben söylicektim, sen söylemişsin :yuru

----------Eklendi @ 01:09:03 ---------- Yazıldı @ 01:00:53 ----------

arkadaşım burda 2 telefon karşılaştırılıyor sonuçta n8 daha yüksek bi telefon c7 tasarım harikası diyenlerde telefon görmemişler nokia nın çıkardığı en berbat telefon diyebilirim arkadaş bütceyi sorun etmemiş o yüzden kesinlikle n8 ;)

YAW arkadaşlar, konuyu açan arkadaş C7'de USB on the go var mı diye sormuş, c7 ve N8 kavgasına dönüşmüş, ikiside aynı ailenin fertleri ! takarsın 32 GByte aşarsın hafıza sorununu, alırsın bi digital fot.mak. 12 Mp 100 - 150 TL.'ye kadar düştü, aradaki 200 TL'yi say, eee bi HDMI'mi kaldı ?? Eh N8 bu olsun o kadarcık .. AMA KİMSE ARKADAŞIN SORUSUNA YANIT VERMEMİŞ ! Bende SORUYORUM Şimdi, teknik özelliklerinde olduğu belirtiliyor, ama NASSI KULLANACAZ BUNU ... Bilen varsa yazsın :evet:

----------Eklendi @ 01:21:16 ---------- Yazıldı @ 01:09:03 ----------

s^3 işletim sistemli telefonların hepsinde otg klavye fare bluetooth dan baqlanıyor

O Nassı Oluyo Arkadaşım bi anlatsana YAW ... :allalla:

SilentOne

SilentOne

Üye
otg usb ile baqlayabiliyon yada bluetooth klavye fare al bluetoothdan eşeletir kullan

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
ben iphone 6GS yi beklemeye karar verdim hatta ilerde nokia apple ile anlaşcakmış Appnok diye hayal ötesi muzzam bir cihaz çıkaracaklsrmış ama bir ev parası :d:
he bide en güçlü süper bilgisayarlardan daha güçlüymüş :kop:
sisteminide uzaylılardan almışlar adı iSym (aysiym):kop2:

• Beğen
Tepkiler: OzGuRKnowN ve Silinen Üye 2149105
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt